Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Nu ko EČ Basketbolā šovakar.

Man tā liekas,ka francūzieši noteikti kritīs :)
31.augusts 2011, 08:57 | links

Laiks Liepājā vnk piz... vējš lietus,bet kkāds nezvērs dīda spiningu pamētāt ezerā... :D
30.augusts 2011, 15:07 | links

man liekas, ka laivas tiesības var nokārtot katrs muļķis. Maksimums divi vakari jāpamācās pirms eksāmena un tiesības rokā. Noteikumu grāmata jau arī nav tik bieza kā auto tiesībām
29.augusts 2011, 11:42 | links

ne jau par reģistraciju jautaju bet par tiesibam un un par to ka itka ir mainiju;sies noteikumi!!
29.augusts 2011, 11:38 | links

ar politiku viss kārtībā, vnk vajag likumus un noteikumus punktu pa punktam pēc kārtas lasīt un tad arī būs skaidrs, kas ir kas:

Mazizmēra kuģošanas līdzekļu reģistrācijas noteikumi
...
2. CSDD reģistrē šādus kuģošanas līdzekļus neatkarīgi no to izmantošanas veida:
2.1. ūdensmotociklus (kuģošanas līdzeklis ar mehānisko dzinēju, kurš paredzēts braukšanai vadītājam vai vadītājam un vienam vai vairākiem pasažieriem, sēžot vai stāvot uz tā);
2.2. motorlaivas (ūdenssportam un izklaidei paredzēts kuģošanas līdzeklis bez klāja un atsevišķām, no ūdens aizsargātām telpām cilvēkiem. Tas paredzēts braukšanai, galvenokārt izmantojot mehānisko dzinēju, kura jauda ir lielāka par 3,68 kW. Kuģošanas līdzekļa garums ir lielāks par 2,5 metriem, bet mazāks par 12 metriem);
2.3. kuterus (ūdenssportam un izklaidei paredzēts kuģošanas līdzeklis ar klāju un atsevišķām, no ūdens aizsargātām telpām cilvēkiem. Tas paredzēts braukšanai, galvenokārt izmantojot mehānisko dzinēju, un tā garums ir lielāks par 2,5 metriem, bet mazāks par 12 metriem);
2.4. airu laivas (kuģošanas līdzeklis, kas paredzēts braukšanai, izmantojot airi (airus) vai motoru, kura jauda nepārsniedz 3,68 kW).
...

5. Airu laivas reģistrē brīvprātīgi, izņemot gadījumus, ja tās izmanto rūpnieciskajā zvejā, kā arī ja pašvaldība vai cits iekšējo ūdeņu īpašnieks tam piederošajos iekšējos ūdeņus ir paredzējis airu laivu reģistrēšanu šajos noteikumos noteiktajā kārtībā.
29.augusts 2011, 11:34 | links

Tad nu gan tai Latvijas politikai līdzi netikt.....es pagājušo mēnes par to interesējos un man teica ,ka ne kas nav mainījies!!!!!!!!!!!!!
29.augusts 2011, 11:25 | links

man draugs pagajušo nedeļ reģistreja laivu, motoreni, un vinam teica ka jebkurai motorenei vajag tiesibas neatkarigi no gabaritiem un motora jaudas!!
29.augusts 2011, 11:14 | links

Tiesības vajag no pieciem zirgiem.....ne kas vēl nav mainijies!!! Zinu to jo pats nesen par to interesējos, zinot cik bieži latvijā mainās likumi un noteikumi!!!
29.augusts 2011, 11:02 | links

Man ir jautajums par to no cik zirgiem vajag tiesibas!!
itka nesen bija dzirdeta infa ka pat elektro motram vajag tiesibas( ktkadi jaunie noteikumi), un ari laivai kura itka ir reģistreta ka motorenre ari vajag neatkarigi no laivas gabaritiem...\ un motora jaudas
gribetos dzirdet jusu domas, un varbut kads ir dzirdejis ko vairak?/
29.augusts 2011, 10:40 | links

Kādam sūtot kaut ko no ebay ir rādijis šādu tekstu ?

Attention!
In order to maintain a safe trading environment, eBay may limit activity and request additional verification.

At this time we ask that you verify your account with a Credit Card.

The process is immediate and your card will not be charged
29.augusts 2011, 10:37 | links

Man nepieciešama profesionāla, MĀKSLĪGO MUŠU MEISTARA palīdzība !!!!
Esmu gatavs pasūtīt un nopirkt mušas, bet pēc mana pasūtījuma un formas!!!
28.augusts 2011, 21:16 | links

izrādījās vakara kļovs nebija, bet bij no rīta! :(
28.augusts 2011, 20:05 | links

Pec bolta diskabela,100 metri palika neintrasanti!
28.augusts 2011, 15:19 | links

Tiešām super! Nez vai kāds cerēja uz medaļu,jau astotnieks likās sasniegums.
28.augusts 2011, 14:11 | links

Malace!! Intresanti,cik liela naudina vinai pienakas no valsts pa bronzu!! Atkal negribes izmaksaT!
28.augusts 2011, 14:10 | links

tiko Ineta Radevica pasaules cempi,pedeja leciena izrava bronzu.super.
28.augusts 2011, 13:49 | links

Vairis 30 - Brauc pie manīm, iesim pie bitēm, tas arī palīdz!
28.augusts 2011, 13:15 | links

nu labs i, taisos uz kaņieri, atskaite vokarāaa....
28.augusts 2011, 13:06 | links

šodien ārā līdaku laiks, vakarā būs kļovs!!!
28.augusts 2011, 11:44 | links

Kur Ventspils rajonā būtu kāds labs maksas karpu dīķis?
28.augusts 2011, 08:25 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager