Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
eerglis jā reiz 5 gados!
20.jūlijs 2011, 08:53 | links

: DDDD : .. divi vienādi profili , būs interesanta diskusija kādreiz ...., kas mīt aiz ...guzivs man tā kā būtu skaidrs.. :DDDD
-jāsaka , čau šinī pusē.. . :) !!!
20.jūlijs 2011, 08:53 | links

īsumā ko rakstīja bums. B kategorija veselības pārbaude jāveic reizi 10 gados, ja esi jaunāks par 60 gadiem.
Citām kategorijām veselības pārbaudes jāveic biežāk (D C utt)
20.jūlijs 2011, 08:51 | links

tas no silpeiv iedotā saita
ar paste copy
Tieslietu ministrija vērš uzmanību, ka ziņām par personas veikto medicīnisko pārbaudi jau jābūt valsts rīcībā, tādējādi šoferiem nav pienākums pārbaudīt datus par medicīnisko izziņu Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) reģistrā.

Līdz šī gada maijam bija spēkā konkrēti Ministru kabineta noteikumi, kas noteica –viens no dokumentiem iesniegšanai CSDD, lai saņemtu vadītāja apliecību, ir medicīniskā izziņa.

Tieslietu ministrija norāda, ka pašlaik nav pamata apgrūtināt personu ar kārtējo administratīvo slogu, aicinot veikt darbības, kuru mērķis pēc būtības ir novērst iestādes pieļauto kļūdu, nereģistrējot iesniegtos datus Transportlīdzekļu un to vadītāju valsts reģistrā. Iestādes tālākās darbības ar personas iesniegtajiem datiem, arī šo datu ierakstīšana reģistrā, nav atkarīgas no personas, tā ir valsts pārvaldes iekšējā lieta.

Tieslietu ministrija arī uzsver, ka personai nav pienākums aktualizēt datus par veikto medicīnisko pārbaudi arī gadījumā, ja tai izsniegtās medicīniskās izziņas derīguma termiņš ir beidzies. Ceļu satiksmes likums paredz termiņus, kādos šoferiem ir jāveic kārtējā veselības pārbaude, un šie termiņi nav atkarīgi no medicīniskās izziņas derīguma termiņa. Neatkarīgi no medicīniskās izziņas derīguma termiņa B kategorijas transportlīdzekļu vadītājiem veselības kārtējo pārbaudi veic ik pēc 10 gadiem, bet personām pēc 60 gadu vecuma sasniegšanas — ik pēc trim gadiem.
20.jūlijs 2011, 08:41 | links

ačgārnais, tas ka citām kategorijām ir augstākas prasības pret veselības stāvokli es nenoliedzu. Domāt vajag (c) VVF
20.jūlijs 2011, 08:41 | links

eerglis panem ,savu izziņu un paskaties gan termiņu ,gan otrā pusē nenosvitrotās kategorījas!!

Protams ja tev tādu ir iedevuši!
20.jūlijs 2011, 08:39 | links

gugu sedi bikses un neleka
20.jūlijs 2011, 08:37 | links

Uz cik ilgu laiku bija ārsta izziņa uz tik ilgu laiku izdeva vadītāja apliecību Ja ārsta izziņa bija iedota uz gadu tad nedomājiet ka tiesības Jums iedos uz 10 gadiem.
20.jūlijs 2011, 08:36 | links

man liekas medicīnas izziņas derīguma termiņš ir atkarīgs no veselības stāvokļa ne no autovadītāja kategorijas :D

oooo mans dvīņu bracka,iesmirdināja profilu..

smirdini kamēr vari!!

gugu pats neleka
20.jūlijs 2011, 08:33 | links

sēdi biksēs un nelēkā.!!
20.jūlijs 2011, 08:33 | links

ačgārnais -katram likumam ir izņēmumi - tev vajag izziņu katru gadu
20.jūlijs 2011, 08:29 | links

A1,A,B1,B,BE kategorijam izzina ir deriga 10 gadi!!!
20.jūlijs 2011, 08:10 | links

aiwa nezinu kādus likumus tu vel lasi!!!

http://www.tm.gov.lv/lv/news/?news_id=3866
20.jūlijs 2011, 07:57 | links

Iezagas doma brivdiena, ja bus labs laiks,aizbraukt ar vicienu lidz amatai pablandities no melturiem lidz zvartas iezim!Gribetos zinat ka tur ir izejams tas posms kajam??? Un cik tas pargajiens laika man prasitu turp atpakal vel spiningojot???????;)Nesmu tur vel bijis nekad,kamer vasara gribas izmantot labveligo laiku brivdienas:)
19.jūlijs 2011, 21:15 | links

silpeiv, "Neatkarīgi no medicīniskās izziņas derīguma termiņa B kategorijas transportlīdzekļu vadītājiem veselības kārtējo pārbaudi veic ik pēc desmit gadiem"-kas veic, ja man dod uz 5 gadi , augsta spiediena dēļ!! Es "citēšu" likumu Nr.xxx- "jebkura vadītja apliecba, bez derīgas medicīnas iziņas ir nederīga"!!Par taviem termiņiem nekas nav minēts!!
18.jūlijs 2011, 20:40 | links

Sveiki visiem.
Varbūt kādam ir info par butēm, rīt darba apvienošanas kārtībā, ir iespēja aizlaist līdz Pāvilostai.
Vai kāds vasarā ir mēģinājis no krasta ko noķert?
18.jūlijs 2011, 14:46 | links

ne !!!
kad sagriez gabalinos.
un pec iespejas saldaku smarzu.
17.jūlijs 2011, 22:20 | links

ne !!!
kad sagriez gabalinos.
un pec iespejas saldaku smarzu.
17.jūlijs 2011, 22:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager