Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Kolēģims sievai būs sīcis.

Kā ir ar naudām. Šis man grib iestāstīt, ka ja viņš ņem uz gadu atvaļinājumu, tad naudu maksā viņam visu kopšanas laiku, bet jāsēž mājās, strādāt nedrīkst.

Vaitad nebija tā, ka vecis var turpināt strādāt, bet sieva saņem pabalstu no vīra algas, jo tā ir lielāka.

Ir te kādam maziņš kinders ? Kā ir ar tiem likumiem pašlaik ?
15.jūlijs 2011, 08:39 | links

ačgārnais >... tak zini par to īlenu maisā ....
Kilka , tas tā tieši ..... un uz redzēšanos.... ;DD !!!
15.jūlijs 2011, 08:24 | links

Problēma?? Nu nē nē,es varu tikai lielīties,bet vel kāda noskaudīs ::):) ,jo redz otrai pusei nestāv :D:D
15.jūlijs 2011, 08:20 | links

Ačgārnais > ...Tu tik bieži to , stā.... piemini , laikam problēmas , atšķirībā no manis ....
- tā kā man uztraukties nav par ko... :DDD .
15.jūlijs 2011, 08:10 | links

Opi!! iedzer alu,atceries jaunību,ka vel stā....

A pa mani neuztraucies...
15.jūlijs 2011, 07:53 | links

Šeit var palasīt šo to par makaroniem .... :DDD !!!
http://ria.ru/kaleidoscope/20110714/401563818.html
15.jūlijs 2011, 07:02 | links

Ačgārnais > - tak nemokies... , drošs zini , kas jādara ja rokas trīc...-
- savādi ieteikumu citiem daudz, bet pats sev palīdzēt nevari..... :DD !!
14.jūlijs 2011, 19:28 | links

Kāut kur tie makaroni uzkārušies...DDD
14.jūlijs 2011, 18:14 | links

eerlis var redzēt ka tev pēc xxx lapām rokas trīc!!

eerglis
Daugavā pēdējās copes reizes ne viens pieskāriens sliekām :( tik makarons un baltie.
Šodien, 17:34
eerglis
Daugavā pēdējās copes reizes ne viens pieskāriens sliekām :( tik makarons un baltie.
eerglis
eerglis
Šodien, 17:33
14.jūlijs 2011, 17:47 | links

eerglis,tu no savas pieredzes pa tām xxx lapām..

Es labāk izvēlos praksē.!
14.jūlijs 2011, 17:38 | links

usis, tieši tāda doma jau bija :D

ačgārnais, es Tev vēlreiz saku, palasi arī citas ziņas, bet CL un XXX lapām. :)))
14.jūlijs 2011, 17:16 | links

Visiem Tele 2 un zz gļuko šodien..??
14.jūlijs 2011, 14:50 | links

ergli, tagad tik atliek pārrakstīt auto uz radinieku:)
14.jūlijs 2011, 14:21 | links

Nu re, būsim zināt.
14.jūlijs 2011, 14:13 | links

ja saskaņotais, tad vainīgajam jābrauc pie apdrošinātājiem, lai pārliecinātos, ka nav iebraucis vienkārši stabā :)) Ja ir policijas protokols, tad nekur nav jābrauc, (tjip policija apliecina CSNg faktu) atzvanīja ergo meitene un visu izstāstīja.
14.jūlijs 2011, 12:46 | links

Varu pateikt tikai no savas pieredzes. Pēc CSN biju vainīgs, atbrauca polcija jo nebija abiem saskaņotā protokola veidlapas. Paprasīja vai ir vēlme formēt caur policiju, maksāt sodus, iedeva saskaņoto protkolu, palīdzēja aizpildīt un aizbrauca (arī Liepājā ir labi CP). Uz polises bija tel nr. piezvanīju teica lai atbraucu uz fotogrāfēšanu un uzrakstīt paskaidrojumu. (tad vēl nekasījās par riepām, kaut gan ar tam viss bija ok) Paskaidrojumā arī rakstīju par lietas blakus apstākļiem, saskaņā ar kuriem vainīgs esmu formāli.
Ja es būtu eerglis, rakstītu, ka braucu auto plūsmā, redzamība laba, pašsajūta laba, auto labā tehniskā kārtībā, no rīta pēc degvielas ieliešanas pārbaidīju riepu stāvokli un spiedienu riepās, auto priekšā uzsāka gaitu, es arī, bet priekšā braucošais, nerēķinoties ar citiem satiksmes dalībniekiem strauji nobremzēja, kā rezultātā, arī strauji bremzējot, notika CSN. Savu vainu neatdzīstu, jo esmu vainīgs formāli, neizskatot lietas blakus apstākļus. (paskaidrojums liedz vēlāk teikt, ka negadījums izraisīts apzināti, neuzmanības vai paviršības pēc, vai piesaukt citus iemeslus, kas varētu būt par pamatu uzsākt regresu, kaut šajā gadījumā, ja kamazam spainītis sadauzīts vai āķis paliekts visdrīzāk regresa nebūs, bet ja S320 bamperis ar sensoriem, tad visādi var gadīties) ... katram sava pieredze.
14.jūlijs 2011, 12:23 | links

Normāls ķēriens babītes ezerā,2 km tīklu,un 80 kg zivju.. Žēl ka nav neviens noķerts.!! tas pagājšnakt!
14.jūlijs 2011, 09:00 | links

saskaņoto nerakstīju, pārsitu radiatoru, pabraukt nevarēju = saucu poličus. Ja kas, ļoti solīda un pieklājīga attieksme. Ieradās 15 min laikā, laikam pie memoriāla ķēra :DDD
Vainīgs esmu, man ir protokols par distances neievērošanu...
14.jūlijs 2011, 08:19 | links

Lai Jums veicas vēl labāk!
14.jūlijs 2011, 07:52 | links

Ērgli, ja rakstīji saskaņoto paziņojumu, tad obligāti atrādi mašīnu un saskaņota paziņojuma eksemplāru aizved un nodod savam apdrošinātājam, ja to neizdarīsi, tad vēlāk pēc pāris gadiem, kad būsi to paziņojumu izmetis ārā, tev apdrošinātājs, parādu piedzinējs, vai jau tiesa prasīs nacv doku- maksā, tu neesi OCTA likuma prasības līdz galam izpildījis.
Ja bija menti un viss caur mentiem, tad jau pofig, protams ja nepārkāpi noteikumus, dzēris, par ātru brauci...
13.jūlijs 2011, 23:22 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager