Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
eerglis, noteikti jādod ziņa, tikai nepateikšu cik ilgā laikā tev tas jādara, labāk nekavējoties.
+ jāraksta paskaidrojums, vislabāk atsaukties uz lietas blakus apstākļiem un ierakstīt "savu vainu neatdzīstu, iespējams esmu vainīgs formāli, neņemot vērā un neizvērtējot lietas blakus apstākļus" un sadzejot tos blakus apstākļus. Papildus jautājums, kas rakstīja protokolu un kas tur ierakstīts, vislabāk to pašu kas "" ierakstīt arī protokolā. + domā iemeslu (labu) kāpēc uzreiz nevērsies pie apdrošinātāja. (juties slikti, steidzamas darīšanas, komandējums uz pilsētu kurā nav apdrošinātāja filiāles) Saprotams jāizvērtē cik liela tā šaize ir. Apdrošinātāji ar tiem regresiem ar tā nemētājas.
13.jūlijs 2011, 22:56 | links

Pie eksperta ar plikām riepām nerādies(ja nu gadījumā tā ir).
13.jūlijs 2011, 22:46 | links

eerglis,obligāti aizbrauc uz kantori un pasaki lai eksperts visu safotogrāfē.Pēc tam tevi gribēs vazāt pa visām instancēm.Es gandrīz dabūju braukt uz Bauskas ielu Rīgā(atnāca ierakstīta vēstule),bet tā kā viss bija sabildēts-atšujās.
13.jūlijs 2011, 22:26 | links

Ērglis, obligāti arī Tev jāpiesakas ka esi šaizi sataisījis, sūzdīgāka kompānija izdomās vēl regresu iegriezt ;)
13.jūlijs 2011, 22:22 | links

Sveiks, Kilka -gudrii dirst - nav malku cirst ....
-draudzīgs sveiciens ....
13.jūlijs 2011, 22:19 | links

man te teica, ka būs jāvēršas, vot tagad netieku gudrs. laikam jālasa līgums :DD
13.jūlijs 2011, 22:13 | links

Gan jau ka ne. Tā kā esi vainīgs, tev neko neapmaksās. Cietusī puse gan vērsīsies pie apdrošinātājiem.
Ja būtu Kasko - tad gan.
13.jūlijs 2011, 22:11 | links

ja es vainīgs CSN ar jādod ziņa apdrošinātājiem, ja ir tikai OCTA???
13.jūlijs 2011, 22:07 | links

Radagabals savulaik murdam pirka kaprona linumu un tajā pašā bodē bija arī ļoti krietns linums mailīšu tīkliņam. Diemžēl tas bija pirms n-tajiem gadiem un viņš vairs īsti neatceras, kur pircis (un nav jau arī nekādas garantijas, ka tā bode maz vēl strādā). Eh...
13.jūlijs 2011, 22:05 | links

kads nevarētu ieteikt mailu keselai tiklu, veikala noperkamie samirkst , mazas acis varbut kads kaut ko ir redzejis(aizskars neder)
13.jūlijs 2011, 21:28 | links

Vai tiešām par to kaprona linumu neviens neizpalīdzēs?
13.jūlijs 2011, 21:22 | links

Jūs abi, godātie k-gi, aizmirsāt, ka latvietis dedzina kūlu tāpē', ka negrib iet uz pēdējā leda. Aber tie, kuri tomēr iet, kūlu nededzina!
:DDD
P.s.Atkritumus upmalā aiz sevis savāks mana mazdēla paaudze, ja viņi neaizmirsīs bērnības iespaidus!
12.jūlijs 2011, 20:31 | links

daddy_j - par to cool ir tā, ka jānopļauj, jasamaksā pļāvējam, pēc tam tikai onkoļi pārbauda un samaksā. Vismaz manos pāķos tāda kārtība. Tāpēc daudzi ir kūtri uz šīm izdarībām, pie tam samaksa par to tikai nedaudz pārsniedz izdevumus. Bet tomēr pārsniedz un arī pļavas tiek sakoptas, neaizaug.
12.jūlijs 2011, 14:06 | links

Kilka - peace :) ...bet par to kūlu tev atkal taisnība. bet ja ES dod naudiņu un saimneiks to paņem, tad gan - esi tik laipns un nopļauj :)
12.jūlijs 2011, 13:35 | links

Vai kāds nevar pateikt, vai Rīgā kaut kur iespējams iegādāties kaprona linumu?
12.jūlijs 2011, 13:02 | links

daddy_j Nu jau tu "p ar p" salīdzini ;) dedzināt kokus, lapas, skaidas ir mazliet savādāk kā plastmasas kūpināt. Tev taču laukos pagalmā visāda miskaste nemētājās? :O
Un nevajag dedzināšanu attaisnot ar kāda neizdarību vai slinkumu.
Vispābā tad jau kūlas dedzinātāji arī pieiet ar LV risinājumu LV problēmām?? Naudiņas vai spēka pļaušanai nav, nodedzināji - čiks un viss? :DD
Es ar Tevi par šo tēmu vairs nerunāšu - pārāk liels demagogs esi :DD
12.jūlijs 2011, 12:56 | links

dadyy-konserv bundžas,stikla pudeles ?? Ko ar tām.!! Re daudziem ir slinkums tās savākt. vieglāk to pudeli sadauzīt un nākama reize sagriezsties.!
12.jūlijs 2011, 12:45 | links

Kilka - jā, par atjaunojamajiem resursiem piekrītu un par pilītēm arī, bet vajag arī būtību saskatīt...
Nu nav mums tā, ka gruzdētu atkritumu kalni pie katras ūdenstilpnes, tā ka nevar gaisu ievilkt...bet mētājās gan sūdi "pa čornomu/belomu"...vēl trakāk - to, ko talkā savāca, to salika maissos, bet aizmirsa (vai nebij naudas) izvest un tagad atkal tas vis tur ir pa zemi - di--ā darbs un materiāli...

tāpēc Latvijā vajag pieiet ar Latvijas iespējām un realitāti - savāci - sadedzināji un tīra vieta :)

es laukos, kad pagalmu tīru no visādas drazas, vai paliek koka atgriezumi - teorētiski 1-2x varētu kamīnu izkurināt, bet vienkāršāk, ātrāk un ērtāk to visu ir uzreiz nokurināt un tīrs un foršs viss, nevis krāt, vadāt...
12.jūlijs 2011, 12:38 | links

daddy_j - savulaik piedalījos koģenerācijas projektu attīstīšanā, staciju izpētē, tāpēc mazliet zinu, kas lācītim vēderā. Es runāju par procesu kā tādu, nevis par kāda rebēm atkritumu biznesā. Tā ir daļa no atjaunojamiem energoresursiem. Un vajag sākt ar mazumiņu. Tā tik šķiet, ka šis vai tas ir sīkums, bet pa pilītei jūra sakrājās! Kā jau Tu saki - vinreiz paairēt to laivu.
Par to baltmaizi - gan jau, ka preses pīle. Baltmaizi labākajā gadījumā liek uz āķa, piebaro ar visādiem gatavajiem maisījumiem, ka mestu tieši maizi barošanā neesmu nekur redzējis, arī žurnālos un internetā pa šo laiku neesmu lasījis. Tas drīzāk pēc USA-istiem izklausās - pie mega-super-truper-burgera un četrkāršajiem frī ņem diētisko zero-kolu :DDD
12.jūlijs 2011, 12:20 | links

kilka! :) tu tak esi ne mazāk gudrs vecis, inženieris, kopā pa placi maršējām :)) Tu taču zini, ka atkritumu pārstrādes bizness ir viens no ienesīgākajiem aiz ieročiem, narkotikām un cilvēktirdzniecības. TĀPĒC tie atkritumu pārstrādātāji patiesībā raud par katru mēslu maisiņu, ko mēs utilizējam bez viņu līdzdalības un tādējādi samazinam viņu peļņu :))

Nevajag akli ticēt visam, ko mums pseidozinātnieki stāsta. :)) Ja jau esam tādi dabasdraugi, tad nevajag uz copi braukt ar auto ar 2-3l dīzeļmotoriem, bet velosipēdu, laivu airēt u.c.

...bij ta k te nesen aizrunājušies (ka tik ne UK), ka ar baltmaizi nedrīkst zivis piebarot, jo viņām no tā liekais svars rodas...KAMOON!
12.jūlijs 2011, 11:37 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager