Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
daddy_j - Tu taču esi gudrs vecis, inženieris, bet runā visādas glupības ;)) Getliņos ir (būs) koģenerācijas stacija, tur izmeši tiek minimizēti. Pāri paliek pelni, no kuriem var kaut blokus liet būvniecībai. Tiksimies copē, pastāstīšu sīkāk. Miskastu kalni tur nedeg, to neļauj. Un neviens šeit neteica, ka labāk ir nomest krūmos, kā sadedzināt. Vienkārši sadedzināt ir sliktāk, jo nomestu var savākt un utilizēt. :)
12.jūlijs 2011, 11:07 | links

es neredzu lielu starpību, kur tie mēsli sadeg - getliņos vai upmalā :) diemžēl tāda ir mūsu sadzīve, ka no 1 maisa pārtikas rodas 2 maisi atkritumu, visādi tur iepakojumi... u.c. :)

bet tas ir skaists attaisnojums - dedzināt nevar, redz, dabai kaitīgi, ta labāk, lai tā pet pudele paliek turpat krūmos, tas ir nekaitīgāk dabai, tikai bišķi nesmuki... :D
12.jūlijs 2011, 10:13 | links

Nu ja vai nu dedzinam vai piemeslojam.!!
12.jūlijs 2011, 06:22 | links

sveiciens inspektoriņam-tīklu licējam,lilastes-dūņezera kanālā.kā tad pagājušajās brīvdienās ķērās?nevar būt,ka ar trim tīkliem var mazāk noķert neka ar spini....atskaitīti lūdzu......
11.jūlijs 2011, 23:45 | links

PE pilnībā nesadeg,tā mums agrāk mācija praktiskajā ķīmijā.......par parējiem sū..nemaz nav ko runāt. takšto kiļkam taisnība.....
11.jūlijs 2011, 23:28 | links

Var tak just, ka bula laiks:)))
11.jūlijs 2011, 17:22 | links

Aijaijaijaijai.Tā kā mazi bērni.Iedod tik tēmu un AAAIZIET!!!
:DDDD
11.jūlijs 2011, 17:20 | links

Viss kā parasti, visi citi vainīgi: neuzstādīja miskasti, nesakopa manas atpūtas vietas. A, ko ta es, nevaru taču trīs dienas savus smirdīgos mēslus līdzi vadāt. Iemeslu kāpēc nedarīt vienmēr var atrast, argumentu kāpēc darīt nemaz negribas meklēt.
11.jūlijs 2011, 16:46 | links

kilka, piekrītu Tev! Es daudz braukāju pa upēm un esmu spiests nakšņot iekoptās stavvietās! Vai Tu esi tās vietas redzējis!?? Ja katra kompānija nelietotu vinr.taru, tad dedzināt praktiski nav ko- dažas PET pudeles un pāris maisiņi. Mēs arī tā darām! Cilvēki ir c-, ja redz, ka viens maisiņs jau atstāts, tad var droši kraut virsū visu bez emocijām. Un tāpēc tādās vietās, vispirms ir jāveic savākšanas darbi, lai varētu iekurt uguni! Ja katrs aiz sevis tos dažus maisiņus un pudeles sadedzinātu, tad neveidotos tās "svalkas"!
P.S. Braucu pēc Līgo pa Abavu, nu tik daudz tukšu alus pudeļu un bundžu uc. peldošu taru sen nebiju redzējis!! Laikam krīze ir beigusies!!!
Dzīvosim "zaļi"!!!
11.jūlijs 2011, 15:51 | links

daddy_j
Dedzināt atkritumus - īpaši jau visādus plastmasas maisus, vienreizējos traukus, pudeles utt. ir nepareizi, bezatbildīgi un kaitīgi dabai. ;) Sliktāk, kā piesārņot...
11.jūlijs 2011, 15:27 | links

eerglis,es nebraucu uz tādām atpūtas vietām. Manis pēc tur var būt otri getliņi.!!
11.jūlijs 2011, 15:19 | links

ačgārnais, mums tiem inspektoriem naudas, degvielas, transporta daudz. Un vēl sāksi pukstēt, ka piebrauci, bet tur atkritumi smird, bet inspektors būs pēc 2 dienām. :DDD

nevajag kurināt pašā mežā, pašam jāsēž blakus ugunij un tad jāsazinās ar ārzemēm :DDDDDD
11.jūlijs 2011, 15:13 | links

dadyy,meži tak sausi.!!
11.jūlijs 2011, 15:09 | links

es visu, kas deg nodedzinu, turpat sadeg arī tas, kas lāgā nedeg, bet labi smird. mājās uz miskasti vedu tikai dzelžus un stiklus :)
11.jūlijs 2011, 15:06 | links

eerglis,labi jūties ? Darba nav pa daudz ?:):):)
11.jūlijs 2011, 15:02 | links

Nu,lai zivju inspektors ,reizi nedēļa nobrauc garām tādām populārākam vietām :P

Nākamais,bieži vien gar upi vai ezeru nākas iet lielus gabalus,kad jau tuvojies kādai vietai ,kur var tusēties,sāc uzmanīgi skatīties jo sūdos iekāpt negribas. Protams zaibis mēslojums zemei,bet toletes papīrs ,avīzes..
11.jūlijs 2011, 15:01 | links

un vispār, vissvieglāk ir pateikt ka vainīgie ir tur augšā un krievi, pie tā, ka copes vietā ir mēslu kaudzes :DDDD
11.jūlijs 2011, 14:58 | links

ačgārnais, tur kur var piebraukt ar laivu nevar piebraukt ar auto. ja var piebraukt ar auto maz intereses tur stāties ar laivu (nofenderēs utt) ja nevar piebraukt ar auto kā Tu domā izvest mēslus? :))
11.jūlijs 2011, 14:54 | links

Problēma jau sākas tiem tur aukšā!

Vairāk iekoptas atpūtas vietas ,ar ugunskuru vietu un miskastes urnu. Protams miskastes ar jaizved regulari,nevis reizi 2 gados :)
11.jūlijs 2011, 14:40 | links

;))))))))))))))
11.jūlijs 2011, 14:26 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager