Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Brusis Tu runā, ka deputāts, piesieties nevar, besī ārā :DDD
11.jūlijs 2011, 14:18 | links

es, piemēram, organiskos (banānu, arbūzu mizas u.c, kas dabā sadalās) mežā atstāju, bet visu pārējo maisā laivā un ved līdzi. dažus gadus entuziasti tīrija Gaujas posmu palielu. tad nu es ar laivu braucu 10 dienas pēc viņu darbības. laivotāji ir tik daudz kā auto uz Brīvības ielas. pieķēzīts visapkārt bija krietni....
11.jūlijs 2011, 14:12 | links

Eergli,Boroda precīzi raksta.Ugunskurs ir redzams un saožams.Pastāv iespēja saņemt sodu.Iemetot mistkastmaisu krūmos tādas iespējas nav.;)))
11.jūlijs 2011, 14:10 | links

Usis trāpīts.Rīt uz darbu;))))
11.jūlijs 2011, 14:06 | links

Man šķiet, ka oficiaļno to kurināšanu nemaz tik daudz vietās izpildīt nevar. Gan jau kāds īpašnieks vai municipālis tos dūmus saodīs.
11.jūlijs 2011, 13:57 | links

Brusis arguments vietā, bet ugunskuru jau tāpat kurina tak, ne?
11.jūlijs 2011, 13:48 | links

čau , brusi, copēt netiec, ja :)))))
11.jūlijs 2011, 13:46 | links

Eerglis,neaizmirsti ka lielākā daļa Latvijas ir liegums vai rezervāts.Sargājam dabu;))
11.jūlijs 2011, 13:37 | links

Paldies, kkas bij sakāries un nerādījās tie kodi! ;)
11.jūlijs 2011, 13:07 | links

Brusis ja uz pāris dienām, tad 90% atkritumu var sadedzināt vakara/rīta ugunskurā. :))
11.jūlijs 2011, 13:07 | links

augšuplādē failu,un viņs tev iedos kodu [bilde1] vai kaut kādu tādu, un to varēsi ielikt kur sirds kārojas :)
11.jūlijs 2011, 13:06 | links

Hello! Apgaismojiet kā blogā var pievienot bildes??? Skatos ka var augšuplādēt bildes, bet kā viņas iekļaut txt?
11.jūlijs 2011, 13:01 | links

Nedaudz par mēsliem.Manuprāt viens no galvenajiem iemesliem ir valsts un pašvaldību vadība.Sliktajos padomju laikos,katrā miestā un katrā autobusu pieturā atradās miskastes,kuras piedevām tika regulāri izvestas.Nebija nekādu problēmu noiet pārsimt metru un atkritumus izmest.Tagad šī lieta,kā suga ir praktiski likvidēta,nevajag,dārgi,tā ir tava problēma.Ja kaut kur arī kāda oficiāla vieta parādās,momentā izveidojas atkritumu kalns,pašvaldības vadība apskatās,neiesim tak maksāt par visa rajona mēsliem,un nolikvidē.Vēl ir tāda lieta,kā privātmāju saimnieki.Maksāt par atkritumu izvešanu,phe.Braukšu copēt,pa ceļam izmetīšu.Cīnīties ar šiem pārkāpējiem manuprāt vispār būtu elementāri.Pašvaldības policija,zvans pie vārtiņiem,privātmāja bez miskastes-sods.Gan valsts nopelnītu,gan melnie maisi gar ceļiem un mežos pazustu.Vēl ir tāda lieta,kā braukšana ar laivām.Cik un kur ir vietas krastmalā, kur var piebraukt krastmalā un oficiāli izmest atkritumus?Reti,kurš būs apzinīgs,un laivā divas trīs dienas vedīs līdz atkritumus.Tomēr smird,aizņem vietu.Rezultāts....Tieši tāpat,ar atkritumu vešanu no copes 200 km.Vasara,30 grādu,pēc trīsdiennieka,šašļiku spainīši, šķīvīši ar mērci,mizas.....Hm.Mašīnā ir vairāk nekā interesanti. P.S.Es nerunāju par elementiem,kas apzināti sit pudeles,izmētā papīrus,iepakojumus u.t.t.bet par apzinīgiem pilsoņiem,kurus par cūkām mēģina izveido valsts.
11.jūlijs 2011, 12:46 | links

Tere urmaas.
Es nesalīdzinu zemes, es saku, ka masu pasākumos visā pasaulē visi mēslo vienādi ;)
Pet kan jau ikaunim aisies un rīt finš to sapratīs :DDD
11.jūlijs 2011, 11:22 | links

Tere Kilka.
NAV īsti KOREKTI salīdzināt LV ar aizjūras zemēm!!!
:)))
11.jūlijs 2011, 11:13 | links

Boroda - bingo!
11.jūlijs 2011, 10:38 | links

Mēslot ir slikti. Piemēslot copes vietas ir divreiz sliktāk par slikti.:)
11.jūlijs 2011, 10:34 | links

Labrīt, piedodiet, iejaukšos urmaasa un gugu karstajā dialogā ;)
Šķiet urmaas nedaudz novirzījies no tēmas.
Manuprāt nav īsti korekti salīdzināt masu pasākumu norises vietas ar atpūtas vietām pie ūdeņiem, dabā. Pēc Jaungada svinībām Rīgas, Maskavas, Londonas vai Berlīnes centri izskatās vienādi, tik atšķirība, cik ātri to savāc.
Gluži kā, piemēram, Positivus, Glastonberijas vai Roskildes festivālu norises vietas :)
P.S. Protams, ka neatbalstu mēslošanu ;)
11.jūlijs 2011, 10:25 | links

nu es esu izlaidies, un ar to fočēšanu kaut kā pēdējā laikā neaizraujos (tagad braucot karpās parasti tiek ņemts fotoaparāts personīgam albūmam, bet pārējās reti), arī mans breksēns tika adots jaunajam censosim:D man jau diezgan traki, pats zivis neēdu, puika ar ne, a sievieši ir izlepuši:D ir gan sugu, gan izmēra ierobežojumi ko drīkst nest mājās:D
11.jūlijs 2011, 09:56 | links

Piektdienis > .. Es par bildēm no copes , a Tu par ko ... :DDDDD !!!
-ja par to .... , tad bižu nemaz nevajag.... :DDDD
11.jūlijs 2011, 09:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager