Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
vecais man pēc bildes tad jābrauc. laigan tur tā pied...... ka man negribās čakarēt sev garastāvokli. Tēma ir smaga, un tur viss atkarīgs ir no audzināšanas. No cilvēka paša, no vides kurā viņš atrodas, no emocijām kas viņam tajā brīdī ir.

Jo vairāk rādīsim piemēru paši, jo labāk būs. ir jāsāk ar sevīm un tad jāprasa no citiem!!!!!!!!!!
11.jūlijs 2011, 09:20 | links

Ačgārnais
Ar mani viss ir bumbās.Nav ne jānomierinās,ne jāuzbudinās!Es rakstiju tikai to ko redzēju savām acīm.Es nesāku,ka pie ezeriem slāvi būtu bez vainas.Tik nevajag VISU vainu novelt uz viņiem.Jo ir daudzkārt pierādijies,ka lettipoisi neko daudz neatšķirās!!!Pirms vainot kādu ,vajag nedaudz ieskatīties ari savā "dārziņā"!!!
za poņimaņije.CHPOKSH....
:))
11.jūlijs 2011, 09:15 | links

Piektdienis > ...tur neko... , šī diskusija ir veca , jo veca ....
-bilde aŗī kāda būs , vai tikai rakstiskas emocijas .. :)
11.jūlijs 2011, 09:01 | links

epox - aizbrauc vangažu karjēra,vangažu centrā vel kaut kāds ezers un paskaties uz miskasti,juglas ezers ziemā,ka viss nokūst,kādi tik sūdi nenonāk ūdenī!!
11.jūlijs 2011, 08:53 | links

Jaunais dīķis inčukalnā ar piemērs,tik žēl ka izcūkoja tur visu,arāk bīja laba vieta!
11.jūlijs 2011, 08:47 | links

nu es nevaru piekrist, es pēc personiskās pieredzes varu pateikt, ka tautībai nav nekādas nozīmes, ir cūkas un ir arī svinji..........

par citā mēlē runājošo veikumu varat piebraukt apskatīties Inčukalna karjerā!!!! tur 95% apmeklētāju runā krievu valodā!

ir nācies būt copēs kur Latvieši iet no pakaļas citiem un lasa, kā arī otrādi, vienkārši kā jau minēju ir gan cūkas, gan svinji
11.jūlijs 2011, 08:45 | links

Kaut sit nost,neticu!!
11.jūlijs 2011, 08:44 | links

silpeiv > ...ne jau vārdos vaina .. :)
-viens piemērs , copēju ezerā , vakarā atbrauc krieviski runājoša kompānija , mūzika , meitenes ... , aizbraucu mājās vēlu ,viņi palika . No rīta 4-os esmu ezerā , viņi vēl ''tusē'', ugunskurs deg viss notiek ,viņi aizbrauca ap pl.10 . Es izbraucu krastā ap pusdienas laiku , intereses pēc aizgāju apskatīt tusiņa vietu , visu bija tīrs... , pat salasijuši to , ko bija atstājuši citi .... !!!!
11.jūlijs 2011, 08:37 | links

Labi,labi... ņemu savu vārdus atpakaļ,lai jums mierīgāks prāts.

visi cūko....
11.jūlijs 2011, 08:21 | links

Čau urmaas , pareizāk , Labrīt ... :), negribas rītu sākt ar negatīvo , BET pilnībā piekrītu Tavam teiktajam !
Ačgārnais , piemērs no dzīves , ejot uz copi , tikšu kā ir , ...piedirsts uz taciņas un zinu 100% , ka To ,neizdarija savādāk runājoši makšķernieki , jo vienkārši tur viņi vispār nav...
Talkā satīrijām ezera krastus un kas tur tagad ir , miskaste...., vēl piemērus !!!!!!
Vai neesam pieraduši visur vainot citus, bet ne sevi ???
11.jūlijs 2011, 08:13 | links

urmaas,tu spried pēc sava,es pēc sava.!!

Iedzer tēju,nomierinies :):)
11.jūlijs 2011, 08:00 | links

silpeiv
Viss sākās no audzināšanas!!!

Bet,ceru ka nevienu neaizvainošu,bet krievi ir vislielākie cūkas!!!
Ačgārnais
Vai tik šis nebij tavs komentārs?
Kkā dīvaini,bet vikendā nedzirdēju slāvu valodu.Toties tukšā tara utt,bij gan uz soliņiem,gan zem tiem,gan visapkārt kur vien tik skaties.Tas bij redzams apmeklējumu vietās - zveinieksvētkos.Pabiju četrās vietās - Kolkā,Ventspilī,Jūrkalnē un Pāvilostā.Tik nestāsti atkal ,ka krievvalodīgie to "taru" izmētāja!!!
:))
11.jūlijs 2011, 07:54 | links

Kaut kāds remix tev :D ( angļu,krievu,lietuviešu)

:D
11.jūlijs 2011, 07:50 | links

Ačgārnais
Izskalo ačes un lasi vēlreiz!!!
:)))
11.jūlijs 2011, 07:46 | links

urmmas es lasu tavu tekstu un nevaru saprast,kādā valodā tu mēģini rakstīt!

Pohu ?? :d

Labrīt!
11.jūlijs 2011, 07:43 | links

Labas rītas.
Biju izbraucis vikendā pa Kurzemes piekrasti,no Kolkas līdz Pāvilostai,pasvinēt zveinieksvjatkus.Kuri te murmuļoja,ka krievvalodīgie ir vislielākie pursiki???Esiet tik laipni un paklusējiet.Jo redzot kādu MISKASTI pasākumos atstāj letipoisi,ir viens secinājums - krievvalodīgie Nav tie lielākie svintusi!!!
Visā visumā vikends pagāja ļoti labi.Noslēgumā Ventas rumbas ""SPAA" vnk iespārdija!:DDD
11.jūlijs 2011, 06:51 | links

Kāds nezin,kas notiek ar Tirzu-sausa?Karpas neredzēsim kādus pāris gadus.Es gan nebūtu pretī,ja viņa paliktu tāda,kāda tagad ir,var būt ar laiku parādītos kāda forele?!
10.jūlijs 2011, 18:34 | links

Zēni! Man ir uznācis piždings, jo es izdomāju ka gribu tvičot! Kādu kātu un mānekļus jūs man ieteiktu, kā starta komplektu seklajiem ūdeņiem (piem. Liepājas ezers)! Interesē ne gluži ekanomiskās klases, bet gan kautkas bikiņ labāks!
10.jūlijs 2011, 01:17 | links

Sievas cērt malku,bet vīri tikai stiepj gumijas!
10.jūlijs 2011, 00:20 | links

PALĪGĀ!!! VAJADZĪGS GLĀBŠANAS RIŅĶIS!
Kurš te pāgājšgad taisījās divdienītē laizties pa Ventu uz leju? Ja vainīgais neatrodas, tad kurā sadaļā tā jezga aprakstījās?
9.jūlijs 2011, 21:52 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager