Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
eerglis un ka es esmu uzrakstījis otrādāk viepļa niku.. Tas ir noziegums,nosodāms ??
20.jūlijs 2011, 10:43 | links

Ja tev "uzd...." uz viepli, ačgārnais, kāpēc paņēmi viņa niku, tik otrādies uzrakstīji?

tajā bildē tiešām esi Tu? :D
20.jūlijs 2011, 10:33 | links

Nu bet aiwa tev taks uz med.izziņas termiņs uzrakstīts un kad ej to komisīju pajautā uz kādam kategorījam iesi.! Es kad gāju pateicu uz visām,man derīga 5 gadus. Mazums ko sadomāsu pa 5 gadiem.!!

5. Medicīniskā uzziņa ir stingrās uzskaites dokuments (2.pielikums). Medicīnisko uzziņu transportlīdzekļa vadītājam vai pretendentam izsniedz, ja veselības pārbaudē nav konstatētas medicīniskās pretindikācijas transportlīdzekļa vadīšanai. Medicīniskā uzziņa ir derīga līdz tajā norādītajam termiņam vai jaunas medicīniskās uzziņas vai atzinuma saņemšanai šajos noteikumos noteiktajā kārtībā. 6. Atzinumu (3.pielikums) transportlīdzekļa vadītājam vai pretendentam izsniedz, ja veselības pārbaudē ir konstatētas medicīniskās pretindikācijas transportlīdzekļa vadīšanai.
20.jūlijs 2011, 10:09 | links

Ko es tev tur vel esmu stučījis.. Man uz viņu uzd....

Vienīgais ,lai aizvāc to bildi.!!
20.jūlijs 2011, 10:00 | links

silpiev, Sorry par termiņiem, bet izlasi ši paša likuma 30.p.4- un salīdzini ar datiem, ko ieraksta CSSD datu bāzē, ko dod MI izdevējs!!!
20.jūlijs 2011, 09:59 | links

ačgārnais stučīja par viepli?
20.jūlijs 2011, 09:56 | links

....j''a''aāā ??? , a kurš ta ir īstais Gugu, ...:DDD ?? !!!
20.jūlijs 2011, 09:17 | links

Jā man ar skaidrs,,,dižais vieplis,,reinkarnejies
20.jūlijs 2011, 09:01 | links

eerglis jā reiz 5 gados!
20.jūlijs 2011, 08:53 | links

: DDDD : .. divi vienādi profili , būs interesanta diskusija kādreiz ...., kas mīt aiz ...guzivs man tā kā būtu skaidrs.. :DDDD
-jāsaka , čau šinī pusē.. . :) !!!
20.jūlijs 2011, 08:53 | links

īsumā ko rakstīja bums. B kategorija veselības pārbaude jāveic reizi 10 gados, ja esi jaunāks par 60 gadiem.
Citām kategorijām veselības pārbaudes jāveic biežāk (D C utt)
20.jūlijs 2011, 08:51 | links

tas no silpeiv iedotā saita
ar paste copy
Tieslietu ministrija vērš uzmanību, ka ziņām par personas veikto medicīnisko pārbaudi jau jābūt valsts rīcībā, tādējādi šoferiem nav pienākums pārbaudīt datus par medicīnisko izziņu Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) reģistrā.

Līdz šī gada maijam bija spēkā konkrēti Ministru kabineta noteikumi, kas noteica –viens no dokumentiem iesniegšanai CSDD, lai saņemtu vadītāja apliecību, ir medicīniskā izziņa.

Tieslietu ministrija norāda, ka pašlaik nav pamata apgrūtināt personu ar kārtējo administratīvo slogu, aicinot veikt darbības, kuru mērķis pēc būtības ir novērst iestādes pieļauto kļūdu, nereģistrējot iesniegtos datus Transportlīdzekļu un to vadītāju valsts reģistrā. Iestādes tālākās darbības ar personas iesniegtajiem datiem, arī šo datu ierakstīšana reģistrā, nav atkarīgas no personas, tā ir valsts pārvaldes iekšējā lieta.

Tieslietu ministrija arī uzsver, ka personai nav pienākums aktualizēt datus par veikto medicīnisko pārbaudi arī gadījumā, ja tai izsniegtās medicīniskās izziņas derīguma termiņš ir beidzies. Ceļu satiksmes likums paredz termiņus, kādos šoferiem ir jāveic kārtējā veselības pārbaude, un šie termiņi nav atkarīgi no medicīniskās izziņas derīguma termiņa. Neatkarīgi no medicīniskās izziņas derīguma termiņa B kategorijas transportlīdzekļu vadītājiem veselības kārtējo pārbaudi veic ik pēc 10 gadiem, bet personām pēc 60 gadu vecuma sasniegšanas — ik pēc trim gadiem.
20.jūlijs 2011, 08:41 | links

ačgārnais, tas ka citām kategorijām ir augstākas prasības pret veselības stāvokli es nenoliedzu. Domāt vajag (c) VVF
20.jūlijs 2011, 08:41 | links

eerglis panem ,savu izziņu un paskaties gan termiņu ,gan otrā pusē nenosvitrotās kategorījas!!

Protams ja tev tādu ir iedevuši!
20.jūlijs 2011, 08:39 | links

gugu sedi bikses un neleka
20.jūlijs 2011, 08:37 | links

Uz cik ilgu laiku bija ārsta izziņa uz tik ilgu laiku izdeva vadītāja apliecību Ja ārsta izziņa bija iedota uz gadu tad nedomājiet ka tiesības Jums iedos uz 10 gadiem.
20.jūlijs 2011, 08:36 | links

man liekas medicīnas izziņas derīguma termiņš ir atkarīgs no veselības stāvokļa ne no autovadītāja kategorijas :D

oooo mans dvīņu bracka,iesmirdināja profilu..

smirdini kamēr vari!!

gugu pats neleka
20.jūlijs 2011, 08:33 | links

sēdi biksēs un nelēkā.!!
20.jūlijs 2011, 08:33 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager