Alūksnē ar zivīm viss esot šokolādē. Bija tur kaut kāds pētījums nesen. Es šogad tur biju tikai kādas 3 reizes un ito no krasta pabradāju, no līdakām atkauties nevarēja.
12.novembris 2023, 17:53 | links
Davis-Di [12.11.23]: Cik sapratu no Kaspara, ka šis BIOR čipošanas projekts šogad beidzās un tas bija tikai par Rīgas apriņķi.Pirms gada Armands aizveda čipotāju arī uz Alūksnes ezeru, nez kā viņiem veicas.
L200 [12.11.23]: Nu kam piemeram skauž kaut kāda tur lūrēšana ekrānā. :Dbet ja godìgi, tad letiņi ir viena no skaudīgākajām tautām, tas gan tiesa:)) bet jā, kā jau teicu daudz maz sakarīgu komplektu par 3.5K(norm izmēra ekrāns, grozāmais kronšteins, jaunās paaudzes devējs, aķis) var atļauties jebkurš, tas arī bieds tam resursam
Un ko nozīmē nevar atļauties širpatrebu pa 2K. :) Noteikti ka katrs kuram dod smskredītu, to var atļauties, ja ļoti grib.
Nav jēgas tēret laiku uz šito anonīmo rūķi :)
Un tad tie neizmantotāji dalās vēl divās grupās,tie kuri nevar atļauties bet skauž,un tādi kuriem tiešām tas neinteresē.Skaudēji ir tie skaļākiekam man vēlvienu auto???
12.novembris 2023, 16:51 | citēt | ziņot | links
Miljonār, pārdodam 2019.g. Q7 Pilnākā kompl.
Varbūt vari atļauties!
BrunoL, 12.novembris 2023, 17:05
6661 [12.11.23]: Labvakar kungi,cik saprotu atkal briest izmaiņas MN.un parīzē skūterus aizliedza dēļ pārāk lielā traumatisma, tagad arī te to "bīdām", redzēs kā ies. bet to no galīgi ar eholotēm nevar salidzināt divas daźàdas lietas:)
Doma gan jau ka ir laba,bet ir daži jautājumi:
Kāds ir pētijis,ko dod lielo līdaku atlaišana,kā tas maina genofodu,zivju attiecību ūdenstilpnē utt
Cik saprotu,tad izmaiņu virzītāji ir ar medicīnu saistīti.Tad jau par šūnu atjaunošanos ar ir dzirdējuši.
Par tehnoloģijām runājot:gan jau ka to sakārtos: samokatus jau vāc projām no Parīzes piemēram.
Man šajā jautājumā(par izmēriem)nav nekādas intereses.
Ja gribat sakārtot lietas uz šo brīdi,teiksim 10 gadiem,tas protams sanāks.
Bet nākotni tas nekādi neuzlabos.
6661 [12.11.23]: Labvakar kungi,cik saprotu atkal briest izmaiņas MN.arī 10 gadiem tas būs gana labi. un varu tev pačukstēt ka līdakai virs 80cm tās šūnas vēl atjaunosies ntos gadus:)
Doma gan jau ka ir laba,bet ir daži jautājumi:
Kāds ir pētijis,ko dod lielo līdaku atlaišana,kā tas maina genofodu,zivju attiecību ūdenstilpnē utt
Cik saprotu,tad izmaiņu virzītāji ir ar medicīnu saistīti.Tad jau par šūnu atjaunošanos ar ir dzirdējuši.
Par tehnoloģijām runājot:gan jau ka to sakārtos: samokatus jau vāc projām no Parīzes piemēram.
Man šajā jautājumā(par izmēriem)nav nekādas intereses.
Ja gribat sakārtot lietas uz šo brīdi,teiksim 10 gadiem,tas protams sanāks.
Bet nākotni tas nekādi neuzlabos.
Makšķernieki arī dalās 2 grupās- vieni, kuri izmanto tehn., otri ne.Un tad tie neizmantotāji dalās vēl divās grupās,tie kuri nevar atļauties bet skauž,un tādi kuriem tiešām tas neinteresē.Skaudēji ir tie skaļākie
BrunoL, 12.novembris 2023, 16:31
kad ķīsī viens pelaģiskais copmanis, arī mans čoms, piebrauca pie viena no čipotājiem, lai sačipotu 12.5 kg līdaku, kuru bij noķēris un gribēja atlaist.
svens76, 12.novembris 2023, 10:52
BrunoL [12.11.23]: Makšķernieki arī dalās 2 grupās- vieni, kuri izmanto tehn., otri ne.tā katra brīva izvēle
andreiko [12:04]: Sven, cik cē mē bija tā 12,5 kā gā ļeidaka?bilde tev messengerī. paskaties ku resna tā 116niece
svens76, 12.novembris 2023, 12:26
Jon-Hill [12.11.23]: Ja paskatam albūmus, tāds metru birums ir tikai pēdējos trīs gadus, diezi ar ko saistīts ??tehnoloģijas te ienākušas uz palikšanu, un vēl attīstīsies. un arvien vairāk tās būs pieejamas, jo mainoties modeļiem, vecākos modeļus tirgos ārā par smieklīgām naudām
Varam izteikt viedokļus!! Varbūt es maldos
Piem. 2018 gadā (75-79) lapa albūmos,, vēl tālāk, vēl mazāk.. !!
Jon-Hill [12.11.23]: Ja paskatam albūmus, tāds metru birums ir tikai pēdējos trīs gadus, diezi ar ko saistīts ??progresu neapstādināsi, tas gan jāsaprot
Varam izteikt viedokļus!! Varbūt es maldos
Piem. 2018 gadā (75-79) lapa albūmos,, vēl tālāk, vēl mazāk.. !!
udens2 [12.11.23]: mārtiņ,tev tas būs pa sarežģītu,bail pa tavu nervu sistēmu,netraumēšu labākMēs esam personīgi pazīstami? :)