Nu re, mums ar Griezēja kungu kaut kas kopīgs, es ar vienmēr vestē. Viņa tak man netraucē, elpojoša, kāpēc, lai es viņu nevilktu!? Pietam pa vestes kabatām ir smuki salikti visi loriņi, nav jākrāmējas pa somām vai kastēm, viss pie vietas, tik spiningo, nekas netraucē! :))
Urmaas,"Kam lemts sadegt,tas nenoslīks!" Tā jau saka, bet saka arī tā: sargā pats sevi, dievs tevi sargās. Uzvilkta glābšanas veste copei netraucē. Vēsā laikā pat palīdz saglabāt siltumu. Reiz, kad cēlu no laivas nost motoru, kolēģis izdomāja pavilkt laivu nedaudz vairāk krastā. Mini trīs reizes kur atradās motors un es. Domāju gan, ka ar pirmo reizi atminēsi. Par sevi nevari būt pilnībā pārliecināts, kur nu vēl 100% prognozēt kolēģu un dabas izdarības.
jurciks vizmaz ar tādu ir braucis un talab konkrēti saprot tās jēgu un zin vai tur ir vieta riņķim,bet pa to kameras izmantošanu ar esmu padomājis tik cik tas atkal likumīgi vai nav kādi standarti atkal...:(
Nu visu esmu izlasījis un secinājumi katram savi,bet griezējam gan no visien atšķirīgi-es pat kad sāk kājas nogurt esmu vairākas reizes stāvējis kājās savā ufimkā-21 uz soliņa un mētājis špini,ptu ptu neesmu vēl iekritis ūdenī... :)Tie likumi jau priekš tādiem laikam ir izdomāti un vienalga viņi noslīkst jo nemāk tak to visu inventāru izmantot...Nu nevar tak uzvilkt vesti un ielaist Jūrā kilometru - sākt tur neuzmanīgi ņemties un iekšā tad arī būtu bēdīgie rezultāti vainu ar vai bez vestes....jo straunes kā zinām ir gan kad dzen krastā un dzen jūrā....Nu senos laikos neviens pat nezināja kas tās vestes un brauca kā dulli a neviens neslīka...e kote iekarst lai jau ir kā ir ko te izmainīs-vairāk te savilksies un garīgo nositīs...Labāk baudam vasaru un ķeram ko var noķert...NE ASAKAS ....
Aakkis
Esmu ielūzis vairākkārt,pāris reizes ari esmu bijis za bortom.Tas viss paša muļķības pēc.Vienmēr apakaļām laivā esu pats ticis.Kam lemts sadegt,tas nenoslīks!
:))
Es, kad pirmoreiz mazu sapalēnu noķēru (arī esu / biju ezeru, pārsvarā, makšķerniex), nodomāju, kas tā par zivs, bet ar tādu "smaidīgu sejas isteixmi" :))))
Ja noķertu ālantu, toč no raudas neatšķirtu :DDDDD
nu labi labi, resna maile :D nepaziistu tik labi taas nianseetaas baltaas zivis. ezera maile ir tieva gara. rauda ir kaa jau rauda. bet taa nebija ne maile ne rauda :( arii sapaleens nee
kad braucu viens, jeb ar junioru, tad savaa pelaa meetaajot staavu kaajaas uz videejaa solinja ;) veel neesmu iemaucies, juutos komfortabli. un peedeejaas dienaas to daru tikai apenees, kaada tur veel veste :P
atlaidu liidz laukiem. un shovakar nevareeju noseedeet mieraa. aizmaucu uz rojupiiti pameetaat foreljspini. forelju tur nav (vismaz posmaa kur biju). bet ir forshi pakacinaat asarus. un visu laiku domaat par to kaa buus ja kaads liidaceens patraapiisies uz 02 mono ;) visus atlaidu, izmeeri nieciigi. un panjeema arii kaut kaada tipa rauda, tipa maile kaut kas pa vidu. kaadus 12 cm gara :D nevis uzcemmereeta, bet normaali otrais numura meps mutee...
Man jau ir :DDDDDD No bērnu sacensībām, kad bezroku t-kreklā biju. Rokas brūnas, bet rumpīc ne tik brūnc. Bet nemaz nekompleksēju. Apģērbtam trūkumus neredz, bet pa pliko, citi "veixmīga izskata" faktori :DDDDDDDDD