Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Griezeej, a ja ārā +30?
9.jūnijs 2011, 23:13 | links

Es arī seklajā Babītē, rudenī copējot no airu laivas, vesti mugurā turu, jo ...
2reiz ir gadījies rudeņos iekrist ūdenī. No airu laivas. Atpakaļ laivā, kā raķete iešāvos, bet sajūtas ...
Man copējot, veste netraucē, tad kapēc nelietot?
9.jūnijs 2011, 22:11 | links

Šodien Lēdmanē pie Lobes kroga Ogres upē ielaida 50000 strauta foreļu mazuļus !
9.jūnijs 2011, 21:46 | links

linis1.vai maz tavā ufimkā ir kur iebāzt glābšanas riņķi?nu tajā ufimkā ar kuru man bija gods pavizinātie kājas bija jāliek zem otra beņka ,lai varētu paairēt.un neskatoties uz to, ka esmu jēra svarā bija sajūta,ka kājas ir gaisā,it ka laiva ietu glisē:).man šķiet,ka tev ir divi risinājumi-1) glābšanas riņķi vilkt šnorē aiz laivas vai 2)iemest laivā piepūstu kameru,lai tie ērgļi aizrijas.ps. savai drošībai labāka būs korķa veste.tās saucamās peldvestes peldētspēja ir diezgan apšaubāma.pēc 15min.pasmagos apavos un apģērbā var aiziet pa burbuli.laikam jau ražotājs zina ko raksta:) .
9.jūnijs 2011, 21:46 | links

urmass, slikti. par līdzcilvēkiem jārūpējas.
9.jūnijs 2011, 21:40 | links

urmas tfu tfu tfu,kad iemauksies pazistams ar buss pohuj sedesi un smiesies ?
9.jūnijs 2011, 21:38 | links

Eerglis
Ja atklāti,tad man galīgi PO par tiem kuri aiz borta!
:))
9.jūnijs 2011, 21:28 | links

Par glābšanas riņķiem jau bij diskusija.Viņam ir jābūt laivā un nedrīkst būt nostiprināts.Es piemēram savā pūslī,attiecīgi noteikumiem,šamam(pakavveida) tik vienu vietu redzu - blakus motoram uzsprausts uz borta.Vestes kā jau noteikumos,bērniem līdz 12g obligāti mugurā,pārējiem laivā.
9.jūnijs 2011, 21:27 | links

linis, riņķis domāts citiem, ne pašam.
9.jūnijs 2011, 21:27 | links

Nuvo man laivas garums 2,65 un ta jau laikam vajaga to riņķi...
9.jūnijs 2011, 21:14 | links

Uldēn būtu dēlu labāk uz kori vedis - tad brille būtu vesela :)))
Par vestēm - būtumana teikšana -liktu pat tiem kas no krasta uz grentenēm sēž - vilkt vestes. :))) Sevišķi tumšajos rudens vakaros vēdzeļniekiem :))
9.jūnijs 2011, 20:58 | links

Nu pa to vesti es vēl piekrītu,bet pa riņķi gan nē...un vispār arī tam inspektoram pašam neredzēju tai gumijas pūslī riņķi...:(
Un nu laikam jāpamēra vaita mana ufimka 21 ir 3 metri kā man viņu piereģistrēja...jo tad to neņēmu vērā cik viņi tur ieraksta....
Bet paldies par komentiem...
9.jūnijs 2011, 20:54 | links

linis1,glāBšanas
9.jūnijs 2011, 20:38 | links

urmaas taisība ir, tikai jautājums cik daudziem lielo Bush laivu īpašniekiem ir glābšanas riņķi laivās? nu vismaz pēdējā laikā jau var redzēt ka vest ja ne uzvilkta tad vismaz mētājas laivā.
9.jūnijs 2011, 20:37 | links

Urmas pareiz saki jabut :D

Ja cetrvietiga laiva sez ,8-10 cilveku un motors vnk diic,ka var dzirdet pa gabalu!! Labaka gadijuma 4 ir glabsanas vestes,un jacer ka parejie ir profesionali peldetaji :D:D.

Busu launs un teiksu,ka gan jau kads ielidos braucot garam,kur copeju. Uzfilmesu,un ieliksu ar nosaukumu idioti uz udens ....
9.jūnijs 2011, 20:35 | links

Linis1
glābšanas vestēm ir jābūt laivā.glābšanas riņķis un vēl daži pričendaļi ir vajadzīgi ja laiva ir garāka par 2,5m.To visu var palasīt CSDD mājas lapā un MK noteikumos.
9.jūnijs 2011, 19:04 | links

Te visi ir gudri -nu ta pastāstat man lūdzu kāds pāris vārdos kur var palasīt noteikumus vai ko citu kad parastai gumijas laivai piemēram ufinka 21 tagad man piekasās kad Liepājas ezerā vajagot ...laivai nummuru+glāpšanas vesti+glāpšanas riņķi un sazin ko vēl....nu nezin vai braucot atpūsties pa ezeru tas ir vizināties un peldēties vienvārdu sakot atpūsties pie ūdens un te nu man jāiet peldēties ar glāpšanas vesti un vēl jāsagatavo glāpšanas riņķis?Vai tik tas nav kāds sviests jau...Nu labi es vēl pieļauju ka makšķerējot vajadzētu vēl vesti,taču riņķi es domāju vajadzētu lielajām laivām-jo ja gumijas pūslis vainu apgāžas ta vienalga jau nenogrimst un ja sadur ta visas kameras jau piereizes nesadur...ceru ka jautājums ir pamatā skaidrs un kāds mācēs bez humora pastāstīt...
9.jūnijs 2011, 18:51 | links

polarizējošās ir jebkurā optikas veikalā. Ir arī daudzos copmaņu veikalos. Stendiņš bija arī Salmo Daugavgrīvas ielā.
9.jūnijs 2011, 13:10 | links

Kāds ieteiks kurā bodē polarizējošo briļļu izvēle lielāka,a to sīkais ar skaistu bumbas sitienu izbeidza.:))
9.jūnijs 2011, 13:07 | links

Bebrs, es uz spaini graudu piemaisu sauju Hog Wild atraktantu. Labs!
http://www.freewolf.lv/bariba_piedevas_atraktanti.html&prid=32
9.jūnijs 2011, 12:04 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager