Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
..pat ļoti sapratis,, grib saglabāt !!!
Bet, ok, runāšu līdzībās !!
Ja atceramies kovida noteikumus !!
Spice, Mols un līdzīgie Ubermarketi, nu kas dižpilsētā,, tur reāli bija visas iespējas un ģimenes brīvdinās visi barā gāja, jo bija, gan kino, gan izklaide.... bet noteikumus pieņēma tādus, ka sūda maximā, kur ir tikai nepieciešamās preces,,,, da blin apenes nevarēja nopirkt !! Viss taču lielas cēlas idejas vārdā !!
Par to stāsts !!! Ka šauras nišas likums tiek interpretēts vispārēji,,
un galvenais,, var pieņemt dajebko,,, bet ko tālāk,, kādi kontroles mehānismi ??
Lab Gaujā lašus sargā, droni lido un nakts redzamības ierīces izmanto... bet kā likt katram saprast, ka likums ir jāpilda, ka pārkāpjot to nāks neizbēgamais,,, lai nav tirgū jāskatās uz 30 cm līdaku liemenīšiem,,, jo redz ir mistiska pavadzīme, ka nākuši no tjip privāta dīķa (ha, tādos kvantumos, gribētu redzēt tos dīķus ) !!!
...utt !!!
11.novembris 2023, 21:08 | links

udens2 [11.11.23]: Jon tu neko neesi sapratis,spicie puikas kā reiz grib izbīdīt,lai tās zivis neizkāš pavisam,lai arī paliek copmanim vulgaris ko ķert.
ne visiem tas saprotams tā izskatās. agri vai vēlu tie kosmosa aparāti būs 90% laivās. tāpēc "bīdam" kā te citi anonīmiķi izsakās šo projektu ar steigu. vairs diskusijā neielaidīšos, neuzskatu ka mans laiks ir nevajadzīgu paskaidrojumu vērts
11.novembris 2023, 20:55 | links

Jon tu neko neesi sapratis,spicie puikas kā reiz grib izbīdīt,lai tās zivis neizkāš pavisam,lai arī paliek copmanim vulgaris ko ķert.
11.novembris 2023, 20:51 | links

.. pamazām filtrējot, nosēžas !!
Kas izlie pirmajās nogulsnēs !?
Tēlaini izsakoties - spicie puiši, grib mērīties ar krāniem ! Iespējas atļauj, braukt tur, kur IR,, izmantot jaunākos zinātnes un tehnikas sasniegumus,,,, un baigi gribas tagad noteikumus sašaurināt,,, līdz maximumam !!
Bet, ko tiem atlikušajiem 98% copmaņu vulgaris,,??
Man personīgi pietiek ar vienu trīnieci (jo ģimenei ir,, un vienkārši zūd interese,,, nu ko darīt,, nu neesmu azartisks)
Bet ir lērums ūdeņu, kur Metru noķer reizi desmit gados,, KO tagad, visus vietējos pataisīt par noziedzniekiem ??
Vēl moments,, nav nekāds noslēpums, ka mājas, kas ir pie ūdeņiem,, pa lielam (piedodiet, kas tā nedara),,izmanto visus iespējamos tīklu veidus zivju ieguvei,,, jo tā darija vectāvi, tēvi un daram arī mēs !! Kvisi šo zin, bet .. nav pieņemts par to runāt !!
Likuma punktu * atļauts paturēt* pat neapspriedīšu,, tas savā būtībā mudina stiept uz krūmiem !!!
11.novembris 2023, 20:45 | links

udens2 [18:58]: udens2 [15:45]: udens2 [13:02]: udens2 [Vakar]: Un vispār būtu forši ja pie mums copmaņiem būtu jāiegūst kaut kāda licence,kuru pārkapuma gadījumā atņem un tad pie ūdeņiem nevari rādītiesJā rūķi. Izkastret ari vajadzetu pie reizes vai ne? :D

L200, 11.novembris 2023, 01:22Tev ir kādi labāki varianti kā ieviest kaut cik necik kārtību???Tiem kas ievēro noteikumus šis variants nebūt nebiedēKādu kārtību un kas vispār ir kārtība? Īsta kārtība vispār ie tikai cietumā. Tu redzi nekārtības? Ja redzi, tad ej klāt, jāj pauri tiem, kas nekārtības dara. Kādēļ gaidi laimes lāci kas tās tavas nekārtības sakārtos? :D

L200, 11.novembris 2023, 15:34Kadā sakarā man kādam jājāj pauris,nav man likuma varas lai es to drīkstētu darītEj pa menty strādāt, kut problēma?

L200, 11.novembris 2023, 18:16PROblēma ka man riebjas tāds darbs,un es nedaru to kas man riebjas,bet domu neesi uztvēris par ko es vispār te rakstuAtzīšos, ar grūtībam uztveru utopiskus murgus. Piedod par tiešumu. Ko tiesi tu gribi? Nolikt uz katra stūra mentu? Atņemt kādam kaut kādas mistiskās iedomu zvejas tiesības? :) ko tieši tu vēlies panākt?

L200, 11.novembris 2023, 19:37
To ka ir kaut kādi riski ja noķer pārkāpjot,neviss noskaita kaut kādas kapeikas un dragā tālāk.
Jā utopija pie pašreizējās neesošās kontroles
11.novembris 2023, 20:18 | links

udens2 [11.11.23]: udens2 [15:45]: udens2 [13:02]: udens2 [Vakar]: Un vispār būtu forši ja pie mums copmaņiem būtu jāiegūst kaut kāda licence,kuru pārkapuma gadījumā atņem un tad pie ūdeņiem nevari rādītiesJā rūķi. Izkastret ari vajadzetu pie reizes vai ne? :D

L200, 11.novembris 2023, 01:22Tev ir kādi labāki varianti kā ieviest kaut cik necik kārtību???Tiem kas ievēro noteikumus šis variants nebūt nebiedēKādu kārtību un kas vispār ir kārtība? Īsta kārtība vispār ie tikai cietumā. Tu redzi nekārtības? Ja redzi, tad ej klāt, jāj pauri tiem, kas nekārtības dara. Kādēļ gaidi laimes lāci kas tās tavas nekārtības sakārtos? :D

L200, 11.novembris 2023, 15:34Kadā sakarā man kādam jājāj pauris,nav man likuma varas lai es to drīkstētu darītEj pa menty strādāt, kut problēma?

L200, 11.novembris 2023, 18:16PROblēma ka man riebjas tāds darbs,un es nedaru to kas man riebjas,bet domu neesi uztvēris par ko es vispār te rakstu
Atzīšos, ar grūtībam uztveru utopiskus murgus. Piedod par tiešumu. Ko tiesi tu gribi? Nolikt uz katra stūra mentu? Atņemt kādam kaut kādas mistiskās iedomu zvejas tiesības? :) ko tieši tu vēlies panākt?
11.novembris 2023, 19:37 | links

udens2 [15:45]: udens2 [13:02]: udens2 [Vakar]: Un vispār būtu forši ja pie mums copmaņiem būtu jāiegūst kaut kāda licence,kuru pārkapuma gadījumā atņem un tad pie ūdeņiem nevari rādītiesJā rūķi. Izkastret ari vajadzetu pie reizes vai ne? :D

L200, 11.novembris 2023, 18:16
PROblēma ka man riebjas tāds darbs,un es nedaru to kas man riebjas,bet domu neesi uztvēris par ko es vispār te rakstu
11.novembris 2023, 18:58 | links

udens2 [11.11.23]: udens2 [13:02]: udens2 [Vakar]: Un vispār būtu forši ja pie mums copmaņiem būtu jāiegūst kaut kāda licence,kuru pārkapuma gadījumā atņem un tad pie ūdeņiem nevari rādītiesJā rūķi. Izkastret ari vajadzetu pie reizes vai ne? :D

L200, 11.novembris 2023, 15:34Kadā sakarā man kādam jājāj pauris,nav man likuma varas lai es to drīkstētu darīt
Ej pa menty strādāt, kut problēma?
11.novembris 2023, 18:16 | links

udens2 [13:02]: udens2 [Vakar]: Un vispār būtu forši ja pie mums copmaņiem būtu jāiegūst kaut kāda licence,kuru pārkapuma gadījumā atņem un tad pie ūdeņiem nevari rādītiesJā rūķi. Izkastret ari vajadzetu pie reizes vai ne? :D

L200, 11.novembris 2023, 15:34
Kadā sakarā man kādam jājāj pauris,nav man likuma varas lai es to drīkstētu darīt
11.novembris 2023, 15:45 | links

udens2 [11.11.23]: udens2 [Vakar]: Un vispār būtu forši ja pie mums copmaņiem būtu jāiegūst kaut kāda licence,kuru pārkapuma gadījumā atņem un tad pie ūdeņiem nevari rādītiesJā rūķi. Izkastret ari vajadzetu pie reizes vai ne? :D

L200, 11.novembris 2023, 01:22Tev ir kādi labāki varianti kā ieviest kaut cik necik kārtību???Tiem kas ievēro noteikumus šis variants nebūt nebiedē
Kādu kārtību un kas vispār ir kārtība? Īsta kārtība vispār ie tikai cietumā. Tu redzi nekārtības? Ja redzi, tad ej klāt, jāj pauri tiem, kas nekārtības dara. Kādēļ gaidi laimes lāci kas tās tavas nekārtības sakārtos? :D
11.novembris 2023, 15:34 | links

udens2 [Vakar]: Un vispār būtu forši ja pie mums copmaņiem būtu jāiegūst kaut kāda licence,kuru pārkapuma gadījumā atņem un tad pie ūdeņiem nevari rādītiesJā rūķi. Izkastret ari vajadzetu pie reizes vai ne? :D

L200, 11.novembris 2023, 01:22
Tev ir kādi labāki varianti kā ieviest kaut cik necik kārtību???Tiem kas ievēro noteikumus šis variants nebūt nebiedē
11.novembris 2023, 13:02 | links

jegersz [11.11.23]: Dāvi, oligarhi atkal zog, kas nav skaidrs. Grib tautu apzagt. :Ddddd

L200, 10.novembris 2023, 18:00

Kuri tie oligarhi būtu Svens?
Nezinu cik gadi jāmācās par traumatologu, bet noteikti vairāk kā palikt par necilnieku kas sūdzas par visiem un visu!
Par neirologu jāmācās savi 11 vai 12 gadi, ticu ka par traumatologu ir savi deviņi vai desmit, pēc vidusskolas!
Tu te brauc virsū cilvēkiem, kas ir mācījušies un sasnieguši kaut ko!
Pats sev negribi uzdot jautājumu, kur būtu un ko darītu, ja mācītos 10 vai vairāk gadi jeb ko?
Piedod, tu pats gudrākais, garšo žuža un tev visi citi vainīgi, nevis pats :D

Atbildot uz vecu komentāru, ja kas, naktī dažreiz rakstu ne jau ka dzeru tevis pieminēto "žužu", bet kaut ko gaidu un ir garlaicīgi gaidot! Bet ticu, ka pat nevari iedomāties ko, jo ar loģistiku un taksometra pakalpojumiem nenodarbojos!
viņš to ar humoru:) jā, jāmācās gan ilgi, tas fakts
11.novembris 2023, 06:57 | links

Dāvi, oligarhi atkal zog, kas nav skaidrs. Grib tautu apzagt. :Ddddd

L200, 10.novembris 2023, 18:00

Kuri tie oligarhi būtu Svens?
Nezinu cik gadi jāmācās par traumatologu, bet noteikti vairāk kā palikt par necilnieku kas sūdzas par visiem un visu!
Par neirologu jāmācās savi 11 vai 12 gadi, ticu ka par traumatologu ir savi deviņi vai desmit, pēc vidusskolas!
Tu te brauc virsū cilvēkiem, kas ir mācījušies un sasnieguši kaut ko!
Pats sev negribi uzdot jautājumu, kur būtu un ko darītu, ja mācītos 10 vai vairāk gadi jeb ko?
Piedod, tu pats gudrākais, garšo žuža un tev visi citi vainīgi, nevis pats :D

Atbildot uz vecu komentāru, ja kas, naktī dažreiz rakstu ne jau ka dzeru tevis pieminēto "žužu", bet kaut ko gaidu un ir garlaicīgi gaidot! Bet ticu, ka pat nevari iedomāties ko, jo ar loģistiku un taksometra pakalpojumiem nenodarbojos!
11.novembris 2023, 02:14 | links

udens2 [10.11.23]: Un vispār būtu forši ja pie mums copmaņiem būtu jāiegūst kaut kāda licence,kuru pārkapuma gadījumā atņem un tad pie ūdeņiem nevari rādīties
Jā rūķi. Izkastret ari vajadzetu pie reizes vai ne? :D
11.novembris 2023, 01:22 | links

Un kontroles nebūs - jo dārgi - pagaidām. Var jau salikt kameras visās malās, bet arī tajās kādam jāskatās.
Kādreiz - senos laikos bija laba mežeņu copes vieta - Daugavā pie Zeļķu tilta. Juku laikos asu izjūtu cienītāji tur varēja uzlīst uz tilta un kad nāca vilciens, pastāvēt uz tāda kā plauktiņa :))) Šovasar tur piebraucu apskatīties un nopeldēties. Tilta gals nožogots, uz sētas kaut kādas cedeles. Nekāpu lasīt. Bija zems ūdens - pa krastu pagāju apakš tilta. Un tad izdzirdēju balsi no debesīm - Pilsoni - zem tilta atrasties nav atļauts - pilnu textu esmu piemirsis. Kaut kā tā vajadzētu - lai tad, kad Rīgas ostas teritorijā kāds Vasilis bāž somā 35 cm žani, atskan balss: Pilsoni - tik mazas zivis somā bāzt nedrīkst...tas kaitēs tavai karmai.:)
11.novembris 2023, 00:04 | links

Ālandos jau zviedri paši līdakas neēd, tādēļ ļāva mierīgi badakāšiem ar saldētavām kāst, tagad saprata, ka pisness beidzies - neviens nebrauc, jo naf zivju :) Tādēļ arī sāk ierobežot.
Jo lielāks būs minimālais izmērs - jo interesantāk. Tikai ja nebūs kontroles - tāpat nekas nebūs.
10.novembris 2023, 23:50 | links

Kā vīnu var piedevā arī nogaršot:
*pats neesmu vīnu cienītājs :D

10.novembris 2023, 23:28 | links

Lūdzu, paldies!
Līdaka vai zandarts bekonā! Ķiploki, drusku čilli un sals! Labākā uzkoda viesībās vai pie aliņa, cepjam cepeškrāsnī!

10.novembris 2023, 23:24 | links

RaimisD [10.11.23]: Os555 [19:32]: Ko tur var ēst no 45? Šodien nācās paņemt 51, notīrīju..tur pat kaķis nepaēdīs. Parasti ja ņemu kādu tad 70-75. Ģimene 4 cilvēki vienai dienai kā reiz..Ok, ņemam mēra līdaku 50cm. 4 cilvēki. Jā, par maz vakariņām.

Sākumā atkrīt sieva, pēc 18tiem need, nu kraiņikā zaļumus.
Pievāram 1kg kartupeļu, sāli, dilles, kad gatavi apvārtam sviestā.
Uzveidojam karsto mērci kartupeļiem ( asāku, maigāku saldajā krējumā, vai vienkārši krējumu skābo)

Ņemam 9-10 šķēles līdaciņas (no 50cm vairāk nesanāks) un cepjam sviestā papildinot ar garšvielām. 5 piparu maisījums būs gana labs.( Sagriezta , sapiparota , sālīta ir jau stāvējusi kaut 1h)
Cepjam rīvmaizē vai miltos. Finišā varam bišķi uzzspiest citroniņu ( nepārforsējiet ar citronu, tas var nomākt, tā jau neizteiksmīgo līdakas garšu )

Uzgriežam zaļumus
( tomāts, gurķīts, loki, pētersīļi)un var pasniegt.
Var krējumā, var ar aukstā spieduma olīveļļu.

Labi, tas izskatās pa trekno, bet tie ir labie tauki, kas cilvēkam ir nepieciešami.
Man ja zivs,tad zivs!fileja ar ādu!miltos,olā bik garšvielas!tad lieku termosā,virsū cepti sīpoli un burkāni!nežēlojot krējums un majonēze!20min.viss ievelkās un uz galda!klāt bik maizīti!:)
...ja šašliks,tad šašliks!vēlams bez maizītes!:))
10.novembris 2023, 22:39 | links

Os555 [10.11.23]: Ko tur var ēst no 45? Šodien nācās paņemt 51, notīrīju..tur pat kaķis nepaēdīs. Parasti ja ņemu kādu tad 70-75. Ģimene 4 cilvēki vienai dienai kā reiz..
Ok, ņemam mēra līdaku 50cm. 4 cilvēki. Jā, par maz vakariņām.

Sākumā atkrīt sieva, pēc 18tiem need, nu kraiņikā zaļumus.
Pievāram 1kg kartupeļu, sāli, dilles, kad gatavi apvārtam sviestā.
Uzveidojam karsto mērci kartupeļiem ( asāku, maigāku saldajā krējumā, vai vienkārši krējumu skābo)

Ņemam 9-10 šķēles līdaciņas (no 50cm vairāk nesanāks) un cepjam sviestā papildinot ar garšvielām. 5 piparu maisījums būs gana labs.( Sagriezta , sapiparota , sālīta ir jau stāvējusi kaut 1h)
Cepjam rīvmaizē vai miltos. Finišā varam bišķi uzzspiest citroniņu ( nepārforsējiet ar citronu, tas var nomākt, tā jau neizteiksmīgo līdakas garšu )

Uzgriežam zaļumus
( tomāts, gurķīts, loki, pētersīļi)un var pasniegt.
Var krējumā, var ar aukstā spieduma olīveļļu.

Labi, tas izskatās pa trekno, bet tie ir labie tauki, kas cilvēkam ir nepieciešami.
10.novembris 2023, 22:29 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager