Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
6.jūnijs 2011, 21:21 | links

GintsGG zinam vienu Amatnieku
Brīnums vēl nepieteicās
6.jūnijs 2011, 19:53 | links

Sveiki
Tā nu sanācis,ka Jāņus svinēšu pie Cieceres ezera,negribētos palaist garām izdevību pamētāt špini,jo būšu par šoferīti,un alum sevišķi nepieslēģšos.Būs laiva.
Varbūt kāds var padalīties ar infu,ko karināt galā,Cieceres ezerā tai laikā!
Klasisko šūpiņu vai varbūt paralonu un pa dziļumiem uz zandartu?
Ja gumiju tad kādos toņos?
Negribētos pārmēģināt visu kasti!
Paldies!
6.jūnijs 2011, 18:07 | links

re ku vēl viens hitlera gabaliņš :)))
6.jūnijs 2011, 10:56 | links

es esmu atgriezies! kjiishezer saturies ;)
6.jūnijs 2011, 10:41 | links

Zivnieks
katru dienu pa kādam noslīkst.Liellaivās ,kad tiek pārmērīgi lietots alko,ar visādi gadās.Reizēm kāds pārkrīt pār bortu,reizēm kāds to pamana a reizēm ........
6.jūnijs 2011, 10:40 | links

mjā...man arī čomi teica, ka ķīšezeru arī esot kratījuši ne pa jokam... nez kas ta šiem uznācis, ka tik nopietni pieķērušies šai lietai??
6.jūnijs 2011, 10:37 | links

Jā, tajā vakarā ūdenspolicija plosījās, redzēju viņus kādas 5x. 1moreiz, kad gribēju uztankoties: pirms iebraukšanas laivu centra ostā(kur Statoil) atmetos un nolaidos no glises, jo dziļumus nezinu tur. Mani slaidi apdzina kāda no krievu laika bleķa laivām ar mammu, papu un sīci iekšā. Tieši uz iebrauktuves ostā dežūrēja ŪP un lika šo laivai apstāties, visticamāk dēļ tā ka sīcim nebija vestes mugurā. Kad jau uzpildījies braucu ārā - visi bija pārsēdināti ŪP RIB'ā un laiviņai pie ruļliem bija policis. Tieši nodomāju, ka veco droši vien sašņorēja par alko. Tad šos pašus poličus redzēju pa ceļam uz ostu, kur viņi ganījās. Vienam kuterītim ar acīmredzami pārpildītu cilvēku skaita normu laivā šie uzrīkoja pat pakaļdzīšanos ar diskotēku. Tā kā prātīgi uz ūdeņiem!
6.jūnijs 2011, 10:29 | links

Sestdien atgriežoties no MRK pasākuma Daugavā redzējām tādu bildi-policija uz ūdens apturējusi laivu kurā bez kapteiņa bija arī pasažieri, bija diskusija un arī ALKOMETRS. Savu laivu biju jau nolicis stāvvietā, kad piestāja policijas laiva. Rezultāts-pēc pasažieriem atbrauca pakaļ draugi, bet neveiksmīgo kapteini policija aizveda uz ekspertīzi. Ja rezultāti būs pozitīvi, "aiziet" arī autovadītāja apliecība.
6.jūnijs 2011, 09:36 | links

Intresant,tiem kas brauc četrvietīgā laivā,un iekšā ir 9 cilvēki visiem ir glābšanas vestes :D:D:D:D

Vakar kādas 2 tādas laivas pabrauca garām!!
6.jūnijs 2011, 08:09 | links

Vai šeit ir kāds meistars , kurš varētu sametināt laipu pie laivas garāžas par ne pārāk zvērīgu naudu ?
5.jūnijs 2011, 17:14 | links

Paldies, Zaraza, viss atrisinājies. Bērns no tālām zemēm zvanīja un uztaisīja paniku. Tagad viss iet, Skypī video seans jau notika :))))
5.jūnijs 2011, 14:41 | links

kola...

Vajadzeetu precizeet, jo pashlaik tavaa situaccijas aprakstaa ir pretrunas vai arii truust kaada posma.

Tu saki , ka "nav no dzimšanas HI-Fi funkcija " (pielauju, ka runa ir par WiFi=wireless), bet ari saki "Visu laiku tika lietots tikai mājas Wireless ar ievades kodu. ". Tad wireless adapteris - venalga iebuuveets vai kaa atseviska papildus karte ir vai nav?!
5.jūnijs 2011, 13:58 | links

Lūdzu padomu!!!
Ja portatīvā datorā (HP Pavilo...) nav no dzimšanas HI-Fi funkcija, to var papildināt (karte vai kaut kas cits). Visu laiku tika lietots tikai mājas Wireless ar ievades kodu. Tagad ārzemēs ir tikai pieja pie WI-FI.
5.jūnijs 2011, 13:50 | links

Nepareizā sadaļa, šitas jāliek pie kūpinātavām! :))
5.jūnijs 2011, 10:52 | links

Sariktēju čigānu pirti pēc šāda principa - pa pirmo. Iesaku.
4.jūnijs 2011, 23:43 | links

vairi arī rezultāts cik saprotu kā parasti :D
4.jūnijs 2011, 23:11 | links

Roberto...Nu es pagāš vasar pajēmu ABU....zini ,galīgi nesūdzos, paredzēts viņš ir saldūdens copei, bet es viņu spīdzinu pa okeāna ūdeņiem un noslogoju reizes trīs vairāk nekā paredzēts...tfu,tfu,tfu bet vēl jo projām ne kādu problēmu. Man katrā ziņā patīk, un taisos iegādāt vēl kādus pāris....dažādiem pasākumiem!!!
Es iesaku!!!!
4.jūnijs 2011, 20:29 | links

Nez mūsējie varēs vinnēt žīdus? Pagaidām,kā parasti:)
4.jūnijs 2011, 20:00 | links

man ir viens loti svarigs jautajums ludzu kads man iesakiet kadu labu daiwas shimano shakespeare vai penn spoli un katu lielu zivju copei kats 3 metri vai 2,7 tests 20- 60 spole 4000 izmera cena ap 100 ls kats un spole ari lidziga cenu kategorija jau ieprieks paldies uzrakstat kads man vestuli ar kata un spoles nosaukumu
4.jūnijs 2011, 16:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager