paiks [06.11.23]: Diemžēl rudens slaktiņš ir tikai sācies, jo šamie, pirms likties ziemošanas vietās, satusē bariņos, kurus, ar pano palīdzību, identificēt un izķert, neesot nekādu grūtību.tikmēr citi tirgo pano:)))
6.novembris 2023, 11:27 | links
paiks [06.11.23]: Diemžēl rudens slaktiņš ir tikai sācies, jo šamie, pirms likties ziemošanas vietās, satusē bariņos, kurus, ar pano palīdzību, identificēt un izķert, neesot nekādu grūtību.tikmēr citi tirgo pano:)))
Martins....B [06.11.23]: RaimisD [Vakar]: Ļoti saturīgs video.teiksim pirms pāris dienām viens urļiks izņēma no upes 3 samus 222, 212 un 215 cm. tā ka domā pats:) un tādu gaļenieku ir jau pulks, tici man. tāpēc ar steigu tagad bīdam to projektu lai pamaina noteikumus
Paldies Otto Marinaki un Aleksim Švarnovičam. Protams Mārim arī.
Ne dēļ labā stāsta šis posts.
Vīriem interesanta atziņa.
Īsumā atreferēšu.
Zivs pamazām sāk pierast un uzmanīties no panoptik stara. Nenoliedzami šie impulsi ir zivij jūtami (tie kas ir turējuši rokās slapju, ieslēgtu deepera sonaru zin, optikai tas ir savādāks, bet ir) , pagaidām lielākā daļa zivju to nepazīst un neasociē to ar bīstamību, bet iet laiks un gūst pieredzi.
Video stāsta par faktu, ka sami, zandarti ,jau reaģē uz staru.
Uzgriežot to virsū, dažas zivis ,kas atradās pusūdenī, noguļās uz grunts pilnīgā mieriņā un uz kruzuļiem nereāģē.
Tā ir laba ziņa ,, ņišķibrodiem" ,tādiem klasiķiem kā man, ka metri Ķīsī ,Juglā būs gudrāki un gaļiniekiem nekļūs par lomu. Mums būs cerības to noķert.
Jo pagaidām tā tendence ir biedējoša.
PS. Lūdzu nepārprotiet, tas nav akmens visu optiķu dārziņā.
https://youtu.be/70XT0FT-IIo?si=LtGXuxDd9dvgYF34Es atkal nesaprotu "sportistu" muldēšanu. Šie saka, ka ar pano visus samus izķers. Citi "sportisti" saka, ka viņa čomi pano tirgo nost, jo neko ar viņu noķert nevarot. Ir kaut mazākā nojausma, cik tad lielos samus pa sezonu noķer ? Vai pāris kompāniju dēļ tiek taisīta ažiotāža ? Arī pirms pano bija un joprojām ir džeki, kuri ķer ar kvoku un velci labi, lielus un bieži.
Martins....B [06.11.23]: RaimisD [Vakar]: Ļoti saturīgs video.viss ļoti vienkārši. daudzi tos pano vēl nav atkoduši jo nav pacietības. tāpēc tirgo. kas atkoduši slaktē ne pa jokam. un tās nav "pāris" kompānijas:)
Īsumā atreferēšu.
Zivs pamazām sāk pierast un uzmanīties no panoptik stara. Nenoliedzami šie impulsi ir zivij jūtami (tie kas ir turējuši rokās slapju, ieslēgtu deepera sonaru zin, optikai tas ir savādāks, bet ir) , pagaidām lielākā daļa zivju to nepazīst un neasociē to ar bīstamību, bet iet laiks un gūst pieredzi.
Uzgriežot to virsū, dažas zivis ,kas atradās pusūdenī, noguļās uz grunts pilnīgā mieriņā un uz kruzuļiem nereāģē.
Tā ir laba ziņa ,, ņišķibrodiem" ,tādiem klasiķiem kā man, ka metri Ķīsī ,Juglā būs gudrāki un gaļiniekiem nekļūs par lomu. Mums būs cerības to noķert.
https://youtu.be/70XT0FT-IIo?si=LtGXuxDd9dvgYF34Es atkal nesaprotu "sportistu" muldēšanu. Šie saka, ka ar pano visus samus izķers. Citi "sportisti" saka, ka viņa čomi pano tirgo nost, jo neko ar viņu noķert nevarot. Ir kaut mazākā nojausma, cik tad lielos samus pa sezonu noķer ? Vai pāris kompāniju dēļ tiek taisīta ažiotāža ? Arī pirms pano bija un joprojām ir džeki, kuri ķer ar kvoku un velci labi, lielus un bieži.
RaimisD [05.11.23]: Ļoti saturīgs video.Es atkal nesaprotu "sportistu" muldēšanu. Šie saka, ka ar pano visus samus izķers. Citi "sportisti" saka, ka viņa čomi pano tirgo nost, jo neko ar viņu noķert nevarot. Ir kaut mazākā nojausma, cik tad lielos samus pa sezonu noķer ? Vai pāris kompāniju dēļ tiek taisīta ažiotāža ? Arī pirms pano bija un joprojām ir džeki, kuri ķer ar kvoku un velci labi, lielus un bieži.
Īsumā atreferēšu.
https://youtu.be/70XT0FT-IIo?si=LtGXuxDd9dvgYF34
RaimisD [05.11.23]: svens76 [18m]: .lai karma viņus neaizmirst:))):))) no tās viņi baidās vismazāk.man teiksim visu laiku čills un aliņš laivā, neskatoties uz ekrāniem:) bet ja godīgi, tad "bezekrāna" asari tajā pat ķīsī vai baltiņā ķeru nu diezgan bieži. vienīgais jā tie metri pierastie tās mazās līdakas un zandartus klasikā ķert vēlmi gan atsit, tas to ekrānu mīnuss:((( bet es jau pa dzīvi tāds pozitīvs , protu pielāgoties šai skarbajai dzīvei:)
Ps.
Copmaņi parastie nedusmojiet, ka mūs nosaucu par ,,ņišķibrodiem " :)))
Latviski tāda salikuma nav.
Daudzi, tajā skaitā arī es var atļauties šo tehniku, bet nē, kapa pēc izjūtām un pieredzes.
Optiku nepērku aiz pārliecības.
Patīk vairāk iečilot, aliņu padzerties, dabu izbaudīt. Nevis, blenzt ekrānā un skaldīt metrus.
svens76 [05.11.23]: .lai karma viņus neaizmirst:))):))) no tās viņi baidās vismazāk.
RaimisD [05.11.23]: svens76 [18:31]: gaļinieku acīs mana pano settingi nenonāks:)Ko zin divi, to zin visi ;)lai karma viņus neaizmirst:)))
Arī gaļinieki atkodīs šos uzstādījumus. Tagad viņi zin, ka tādi ir.
Ja zaudē zivi, tobiš naudu viņu gadījumā.
Motivācija ir gana spēcīga, lai mācītos ātri un peoduktīvi.
svens76 [05.11.23]: gaļinieku acīs mana pano settingi nenonāks:)Ko zin divi, to zin visi ;)
RaimisD [05.11.23]: Ļoti saturīgs video.pareizi saregulējot settingus zivju krišanu lejā neesmu novērojis jau ilgu laiku. bet gaļinieku acīs mana pano settingi nenonāks:)
Īsumā atreferēšu.
https://youtu.be/70XT0FT-IIo?si=LtGXuxDd9dvgYF34
Davis-Di [27.10.23]: Šodien Berģu pusē pa nakti tika nozagti dedzināti vagondēļi…tā kā tie ir salīdzinoši reti, varbūt kādam ir kāds kaut ko piedāvājis iegādāties??Apmēram 3,5m3
Dēļi 3m gari. Apmēram 150m2
Struganitajs, 27.oktobris 2023, 18:12
150m2 cik tas kubos?
Policijai jābūt pieejai pie visām kamerām uz Rīgas apvedceļa un uz Pleskavas šosejas līdz Juglai.!
Šodien Berģu pusē pa nakti tika nozagti dedzināti vagondēļi…tā kā tie ir salīdzinoši reti, varbūt kādam ir kāds kaut ko piedāvājis iegādāties??
Dēļi 3m gari. Apmēram 150m2
Struganitajs, 27.oktobris 2023, 18:12
juraserglis [27.10.23]: Melnais ap 10mm biezumāhttps://g.co/kgs/Do4QFT
juraserglis [9:51]: Labdien. varbūt kāds nodarbojas ar lāzergriešanu? vajadzetu dažas detalas uztaisīt. Lielie kantori ar mazu pasūtijumu negrib krametiemJāgriež melnais vai krāsainais ?
RaimisD, 27.oktobris 2023, 10:27