Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
AstraZeneca neaisargā pret COVID mutācijam

https://www.nrk.no/nordland/studie_-astrazeneca-vaksine-beskytter-ikke-mot-sorafrikansk-mutasjon-1.15420696

Llort, 17.marts 2021, 11:27

Te nu jums nākamais murgs tiek piedāvats.
17.marts 2021, 11:57 | links

Domaatajs.Tas nebija tev domāts bet tiem kas apšauba apstiprinātās vakcīnas.
17.marts 2021, 11:47 | links

Sputņiks gan laikam, ka aizsargā pret visu. Kremlis taisa koncertu par godu Krimas aneksijas gadadienai.
https://www.youtube.com/watch?v=MUcN4D2rYEo

Domaataajs, 17.marts 2021, 11:33
Sputņiks nav reģistrēts tātad nav atzīts par efektīvu pret covid.Cik stulbam ir jābūt lai to nesaprastu.

udo733, 17.marts 2021, 11:43

Cik aprobežotam jābūt, lai nesaprastu,ka tas bija sarkasms :)
17.marts 2021, 11:45 | links

Sputņiks gan laikam, ka aizsargā pret visu. Kremlis taisa koncertu par godu Krimas aneksijas gadadienai.

Domaataajs, 17.marts 2021, 11:33

Sputņiks nav reģistrēts tātad nav atzīts par efektīvu pret covid.Cik stulbam ir jābūt lai to nesaprastu.
17.marts 2021, 11:43 | links

17.marts 2021, 11:33 | links

Te nu ir kāzuss, vai Latvieši pie uzbrukuma valstij būtu tik pat gatavi kā Somi. Mans domāt ka mūsējie būtu vairākums salagas un pat mērķī iešaut nevarētu, kur nu vel cilvēkam.

jegersz, 17.marts 2021, 03:33

Latviešiem nāktos uzbrucējus nodziedāt, līdz papildspēki varbūt piesteigtos... mums jau nekādu ieroču nav salīdzinot ar Somiju

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_equipment_of_the_Finnish_Army
17.marts 2021, 09:01 | links

Te nu ir kāzuss, vai Latvieši pie uzbrukuma valstij būtu tik pat gatavi kā Somi. Mans domāt ka mūsējie būtu vairākums salagas un pat mērķī iešaut nevarētu, kur nu vel cilvēkam.
17.marts 2021, 03:33 | links

Ar tevi var pārtraukt sadarbību par tādu rīcību, viņi visi ir nacionālisti gandrīz!

jegersz, 17.marts 2021, 00:24

Nu pēdējos ~9 gadus nav pārtraukuši, ar zviedriem ir trakāk, kad arodbiedrību iesaista.

Nacionālisti, vairums ir metālisti nevis nacionālisti. Nacionālisti ir tie kam senči miruši vai piedalījušies kaujās un tiem jā tur baigais niknums pret krieviem, man IBM projekta vadītājs ir teicis ka uz Krievijas zemes kāps tikai ar automātu rokās, lai arī manai kompānijai ir liels bizness Krievijā, domā kā gribi!
17.marts 2021, 00:32 | links

Te jau nevar visu izlasīt, bet somiem tā fiška ir no WWII baigi attīstīta, un baigi nopietni, esmu mēģinājis lekties, ka projekta vidū nevar džeks doties prom uz vairākām dienām, tad man aizrādīja, ka tas ir pret likumu vērsties pret obligātajām militārajām apmācībām, man bija WTF, un sāku iesaistīt darbos poļus vairāk!

Davis-Di, 17.marts 2021, 00:16

Ar tevi var pārtraukt sadarbību par tādu rīcību, viņi visi ir nacionālisti gandrīz!
17.marts 2021, 00:24 | links

Bezjedzigi, bet, nu tomēr, lasi tekstus. Čalis raksta pa miglu, par to arī pasmejos. Nekā personīga.

usis, 17.marts 2021, 00:11

Te jau nevar visu izlasīt, bet somiem tā fiška ir no WWII baigi attīstīta, un baigi nopietni, esmu mēģinājis lekties, ka projekta vidū nevar džeks doties prom uz vairākām dienām, tad man aizrādīja, ka tas ir pret likumu vērsties pret obligātajām militārajām apmācībām, man bija WTF, un sāku iesaistīt darbos poļus vairāk!
17.marts 2021, 00:16 | links

jegersz [22m]: Čoms dzīvo Somijā, rīt pajautāšu ar cik ģenerāļiem un virsniekiem kopā strādā, par šaušanu ar viņš specs.

usis, 16.marts 2021, 23:40

Droši pajautā!
Varu tev uzrakstīt arī somiski ko jautāt!
Saprotu, ka armijā neesi gājis un pakāpes starp virsnieku un ģenerāli nezini :D99% vīrieši ir vismaz virsnieka pakāpes.tavs teksts.
Virs virsnieka kas.Bosi.
:)

usis, 16.marts 2021, 23:52

Tas tev ...

https://www.youtube.com/watch?v=R8ZQfxITM7M&ab_channel=AleksiHimself-VideosaboutFinland
17.marts 2021, 00:11 | links

Davis-Di [17.03.21]: 99% vīrieši ir vismaz virsnieka pakāpes.tavs teksts.
Virs virsnieka kas.Bosi.

Nu te var redzēt ka tu pat nezini cik ir pakāpes virsniekiem, vai tēlo stulbu!!! Jautājums ko mūldi ja nezini?
Ja Somi pabeidz obligāto militāro apmācību, viņi saņem 1. virsnieka pakāpi, kas mūsu sapratnē laikam ir leitnants, tālāka attīstība ir brīvprātīga, bet regulāras mācības ir obligātas!
Bezjedzigi, bet, nu tomēr, lasi tekstus. Čalis raksta pa miglu, par to arī pasmejos. Nekā personīga.
17.marts 2021, 00:11 | links

Es šo tēmu arī drusku zinu, jo strādāju uz somu kompāniju!
Ir kolēģi kas regulāri ir kaut kur mežos.
17.marts 2021, 00:08 | links

99% vīrieši ir vismaz virsnieka pakāpes.tavs teksts.
Virs virsnieka kas.Bosi.

Nu te var redzēt ka tu pat nezini cik ir pakāpes virsniekiem, vai tēlo stulbu!!! Jautājums ko mūldi ja nezini?
Ja Somi pabeidz obligāto militāro apmācību, viņi saņem 1. virsnieka pakāpi, kas mūsu sapratnē laikam ir leitnants, tālāka attīstība ir brīvprātīga, bet regulāras mācības ir obligātas!
17.marts 2021, 00:06 | links

Pirms daži gadi dabūju sporta šauteni. Kopš tā laika visos jāņos organizēju šaušanas sacenes. Sākumā biju pārsteigts, ka visiem nenormāli patīk. Pēcāk izrādījās, ka meitenes aizrautīgākas un precīzākas šāvējas par džekiem. Nerunājot jau par dāmām, jo izrādās lielai daļai skolā šaušana bijusi obligāta.
16.marts 2021, 23:55 | links

jegersz [16.03.21]: Čoms dzīvo Somijā, rīt pajautāšu ar cik ģenerāļiem un virsniekiem kopā strādā, par šaušanu ar viņš specs.

Droši pajautā!
Saprotu, ka armijā neesi gājis un pakāpes starp virsnieku un ģenerāli nezini :D
99% vīrieši ir vismaz virsnieka pakāpes.tavs teksts.
Virs virsnieka kas.Bosi.
16.marts 2021, 23:52 | links

Čoms dzīvo Somijā, rīt pajautāšu ar cik ģenerāļiem un virsniekiem kopā strādā, par šaušanu ar viņš specs.

Droši pajautā!
Saprotu, ka armijā neesi gājis un pakāpes starp virsnieku un ģenerāli nezini :D
16.marts 2021, 23:49 | links

Čoms dzīvo Somijā, rīt pajautāšu ar cik ģenerāļiem un virsniekiem kopā strādā, par šaušanu ar viņš specs.
16.marts 2021, 23:40 | links

Skatot uz prāmja, liekas tie somi reāli var trāpīt. Rīklē. Un visi vismaz99% virsnieki, cik proči ģenerāļi, hvz, kur paliek ierindas kareivji.1%.

usis, 16.marts 2021, 23:23

Tev tāda normāla skala, kā vērtēt kādas tautas iedzīvotājus un to stereotipu attiecināt uz visiem.
Paskatoties kā uzvedas Letiņi un Krievi Ēģiptes kūrortos uz turieni vairs nebraucu...

Kas attiecas par šaušanu, man ir bijusi iespēja kooperatīvā pasākuma ietvaros sacensties ar Somiem, es teiktu ka mums policisti vismaz 90% šauj sliktāk kā tur personas kas nestrādā aizsardzības vai iekšlietu sfērā!
16.marts 2021, 23:33 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager