Mjunior, ja pret šeit notiekošo izturies nopietni un saproti burtiski, tad ar vienu nepietiks, ņem otru, humora lapu vieglāk lasīt vieglā štīmī.
16.marts 2021, 20:06 | links
urmaas [46m]: MJuniors
Cīnīties ar sistēmu ir bezjēdzīgi. Turies.Paldies,Urmās! :) tas ir sen zināms runā ar to, kas saprot.
Bet tie ierēdņi sev piesavina ierēdņu neaizskaramības statusu. Un, ja norādi uz nekompetenci, viņi pateiks zini, kas es esmu. Bet es ir pietiekami dumjš, kas nepiekāpjas masu viedokli, un mēgina spirināties. Piramīdai ir jābūt otrādi apgāstai (ideāli aplis), tauta augšpusē, bet tā ir utopija.
Dānijā cik dzirdēts priekšniekam alga ir nedaudz lielāka par strādnieku, bet šeit pēc visām krievu cariskām tradīcijām.
Nievājoši izturēties pret citādo.
Jāizdzer šodien pudele un laikam būs jādzēšas āra no cl.lv kaut kā vairs neuzrunā vide, kas šeit ir.
mjuniors, 16.marts 2021, 18:12
urmaas [16.03.21]: MJuniorsPaldies,Urmās! :) tas ir sen zināms runā ar to, kas saprot.
Cīnīties ar sistēmu ir bezjēdzīgi. Turies.
usis [16.03.21]: Iestādi kādas sēkliņas vieglākai pasaules uztverei, tik atceries, vajag vairāk siltuma un gaismas nekā mums vidēji.Usi, Labas zināšanas tev un nekads brīnums pēc 40 cilvēkam parādās uzsliet siltumnīcu utt. Bet zin, šobrīd bīdu projektu un tur ar tiem ierēdņiem citādi nevar. Visu dienu esmu uz adatām. Un ciest nevaru, kad kāds norāda vadlīnijas, kas tulko pēc savas interpretācijas! Lai irst iet visi visziņi, ibio :D
:)
usis [16.03.21]: Mjunior, nekad neej pie puisieša frizēties.:)) labi.. Bet man paveicies, es pie vietējās čigānietes gāj... Un ar to covid, esam aizsākuši sevis frizēšanu. baig viegli.. izdzen sānus un gatavs. Un panka stils man sāk patikt. ;)
:)
abrakadabra [16.03.21]: Sviests. Es teiktu labs mārketinga gājiens un tas arī viss! Pasaki vienu teikumu un visa VALSTS par zīmolu uzzin dubultspēcīgi PILNĪGI PAR VELTI! No 80K sekotājiem zaudēti 3K, taču nostiprinājušies paliekošie 77K plus X tūkstoši jaunie potenciālie, kas uzzin par zīmolu. Cik var malt - nav tādas "sliktas" reklāmas, nav. Nenošāva jau ziloni. LV ir salīdzinoši homofobiska, līdz ar to rezultāts vai nu nemainītos vai bija paredzams atkritēju skaits.Viennozīmi, es par tādiem personāžiem pat nezināju.
mjuniors [16.03.21]: raihs [12m]: Mjunior, lbruno tevi apsveica... Nav laba zīme, galīgi nav laba... Kaut kur Tu brauc purvā... Viennozīmīgi esmu uldēna pusē šajā jautājumā. Neviens mums runāt neaizliedz, ja vien tas nav bīstami sabiedrībai! Un sabiedrības attieksme tiešām nav jājauc ar cenzūru!Jāni, viedoklis par sabiedrības bīstamību ir interpetēts no demokrātijas, jeb vairākuma gribai. Krievijā ir pavisam diametrāls viedoklis un ar to sauc par sabiedrības bīstamību. Tāpēc es noteikti uz to neatsaukšos kā sabiedrības bīstamību.Kas klauvē? Kam klauvē? Tev klauvē ? Tukšs gudru vārdu savārstījums bez jebkādas jēgas. Neej, lūdzu, vairs uz to ticīgo lektoru lekcijām....
Ja man diktē es vairs strādāt nedrīkstu, vistiešāk ietekmē manu gribu. Jebkuram citam cilvēkam ir tiesības ievērot savu gribu neaizskarot citu. Šoreiz viss ir "sabiedrības, veselības labā", bet ignorējot manu gribu un man nedrīkst būt citāds sviedoklis, skaļs,jo ātri pāraugs par feik news.. Kā redzam, jo svarīgāks zināms cilvēks ar savu viedokli nonāk katrs savā vietā, Hermanis pie prezidenta uz pārrunām, ierindas cilvēks ar klauvējienu pie durvīm. Es nesaku, kad notiek tas 100%, bet tādas iezīmes pastāv.. Arī muļķigs viedoklis var būt brīvi izteikts. Katram ir sava kritiskā domāšana. Un nenorādīs kaut kads Udens, kuram ko runāt un domāt.
raihs [16.03.21]: Paldies, pēdējā laikā arī es saprotu tavu tekto.. ;)Nu re, ar ko arī "apsveicu"....Arī tev, paldies :).
raihs [16.03.21]: Mjunior, lbruno tevi apsveica... Nav laba zīme, galīgi nav laba... Kaut kur Tu brauc purvā... Viennozīmīgi esmu uldēna pusē šajā jautājumā. Neviens mums runāt neaizliedz, ja vien tas nav bīstami sabiedrībai! Un sabiedrības attieksme tiešām nav jājauc ar cenzūru!Jāni, viedoklis par sabiedrības bīstamību ir interpetēts no demokrātijas, jeb vairākuma gribai. Krievijā ir pavisam diametrāls viedoklis un ar to sauc par sabiedrības bīstamību. Tāpēc es noteikti uz to neatsaukšos kā sabiedrības bīstamību.
mjuniors [16.03.21]: BrunoL [13m]: Junior, apsveicu!Nu re, ar ko arī "apsveicu"....
Skatos, daļai līdz Tavai izpratnei patālu. Nāk prātā sens teiciens:
Nekad nemāci cūku dziedā.
Tu iznieko laiku un garlaiko cūku!
/Marks Tvens/Paldies, pēdējā laikā arī es saprotu tavu tekto.. ;)