udens2 [15.03.21]: mjuniors [26m]: Raih, Valts DalbiņšJā, tā bija marasma paraustunda! 4 no sešiem "speciālistiem" bija mācītāji! Kādā, bļin, sakarā??? Mums valsts ir saistīta ar baznīcu? Atkal Bordāna "proģelkas"? Es tā kā nesaprotu - viņus sauca uz Saeimu, lai konsultē??! Jāmeklē būs atkal mana bilde...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159209959064295&;;id=616194294Un? Esmu ievērojis, ka vislielako huiņu šobrīd nes reliģiozie idioti... Un nav svarīgi, vai budisti, vai krišnaīdi, vai džizaskraististi... Tā kā reliģiozitāti uzskatu par psihisku novirzi, tad vienkopus ar viņu ticību "vīriņam ar baltu bārdu debesīs", ir izskaidrojama viņu nosliece uz dažādām sazvērestības teorijām, bez jebkāda loģiska pamata... Un tādi zombiji arī ir lielākie marinu, gobzemu un graveru elektorāts
raihs, 15.marts 2021, 22:43Tiko noraidīja eitanazijas pieņemšanu,jo baznīca to neatbalsta.
Tikmēr ASV kaut kāds mācītājs bij pateicis ka sievietēm vajagot sekot savai veselībai un neaptaukoties lai vīriem paliktu pievilcīgas,tad nu nabags dabuja kārtīgu heita devu par to:)
15.marts 2021, 23:16 | links