Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
udens2 [15.03.21]: mjuniors [26m]: Raih, Valts Dalbiņš
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159209959064295&;;;id=616194294Un? Esmu ievērojis, ka vislielako huiņu šobrīd nes reliģiozie idioti... Un nav svarīgi, vai budisti, vai krišnaīdi, vai džizaskraististi... Tā kā reliģiozitāti uzskatu par psihisku novirzi, tad vienkopus ar viņu ticību "vīriņam ar baltu bārdu debesīs", ir izskaidrojama viņu nosliece uz dažādām sazvērestības teorijām, bez jebkāda loģiska pamata... Un tādi zombiji arī ir lielākie marinu, gobzemu un graveru elektorāts

raihs, 15.marts 2021, 22:43Tiko noraidīja eitanazijas pieņemšanu,jo baznīca to neatbalsta.
Tikmēr ASV kaut kāds mācītājs bij pateicis ka sievietēm vajagot sekot savai veselībai un neaptaukoties lai vīriem paliktu pievilcīgas,tad nu nabags dabuja kārtīgu heita devu par to:)
Jā, tā bija marasma paraustunda! 4 no sešiem "speciālistiem" bija mācītāji! Kādā, bļin, sakarā??? Mums valsts ir saistīta ar baznīcu? Atkal Bordāna "proģelkas"? Es tā kā nesaprotu - viņus sauca uz Saeimu, lai konsultē??! Jāmeklē būs atkal mana bilde...
15.marts 2021, 23:16 | links

raihs [15.03.21]: Var. Es varu. Manās acīs ticīgais ir psihiatriskās slimnīcas potenciāls klients. Manā desmit baļļu sistēmā viņš momentā zaudē piecas balles, automatiski, bez apelācijas iespējām! 21ajā gadsimtā ticēt reliģijām? Tas būtu piedodams līdz 20ā gadsimta vidum, ne vairāk!
Es jau par to arī iesmēju 21.gs. mācītājam nepiesien fake news izplatīšanu.
15.marts 2021, 23:04 | links

mjuniors [26m]: Raih, Valts Dalbiņš
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159209959064295&;;id=616194294Un? Esmu ievērojis, ka vislielako huiņu šobrīd nes reliģiozie idioti... Un nav svarīgi, vai budisti, vai krišnaīdi, vai džizaskraististi... Tā kā reliģiozitāti uzskatu par psihisku novirzi, tad vienkopus ar viņu ticību "vīriņam ar baltu bārdu debesīs", ir izskaidrojama viņu nosliece uz dažādām sazvērestības teorijām, bez jebkāda loģiska pamata... Un tādi zombiji arī ir lielākie marinu, gobzemu un graveru elektorāts

raihs, 15.marts 2021, 22:43
Tiko noraidīja eitanazijas pieņemšanu,jo baznīca to neatbalsta.
Tikmēr ASV kaut kāds mācītājs bij pateicis ka sievietēm vajagot sekot savai veselībai un neaptaukoties lai vīriem paliktu pievilcīgas,tad nu nabags dabuja kārtīgu heita devu par to:)
15.marts 2021, 22:59 | links

mjuniors [15.03.21]: Es tik strikti uz to ta neskatos. Tik zinu LU elektorāts, kas skaitās mūsu guru izglitības nesēji ir aizrautīgi ticīgie. Vai viņi ir gobzem elektorāts?
Valts Dalbiņš nav gobzem elks. Nu nevar visu tik primātiski vienkāršot..
Var. Es varu. Manās acīs ticīgais ir psihiatriskās slimnīcas potenciāls klients. Manā desmit baļļu sistēmā viņš momentā zaudē piecas balles, automatiski, bez apelācijas iespējām! 21ajā gadsimtā ticēt reliģijām? Tas būtu piedodams līdz 20ā gadsimta vidum, ne vairāk!
15.marts 2021, 22:56 | links

raihs [15.03.21]: Neklausīšos es grāveru, ar pamatinformāciju pietika! Man arī Samanta nepatīk, bet ne jau par to es runāju! Man liekas, ka savējie būtu jaatbalsta, lsi kādi viņi būtu! Tas pats Merzļikins- liekas lecīgs gailis, bet es vienmēr turu īkšķi, lai nostāv sausā!
Vari neklausīt Grāveru, tads pat nav mans mērķis. Tik veidoju iezīmes, kad domāt citādi iezīmes nav vairs ļauts.
15.marts 2021, 22:51 | links

Es tik strikti uz to ta neskatos. Tik zinu LU elektorāts, kas skaitās mūsu guru izglitības nesēji ir aizrautīgi ticīgie. Vai viņi ir gobzem elektorāts?
Valts Dalbiņš nav gobzem elks. Nu nevar visu tik primātiski vienkāršot..
15.marts 2021, 22:49 | links

mjuniors [15.03.21]: raihs [13m]: Un grāvers!?? Ak dies! Pensionējies mūziķis-virusologs!Raih, tu ironizē. Bet paklausies ko runā cilvēks. Tev pat nav jāpieņem absolūtais viedoklis kā pilnīgu patiesibu. Un kādēļ nedrīkst domāt citādi?
Man personigi to Samantu tīnu ciest nevaru, tāpēc es viņu ignorēju.
Neklausīšos es grāveru, ar pamatinformāciju pietika! Man arī Samanta nepatīk, bet ne jau par to es runāju! Man liekas, ka savējie būtu jaatbalsta, lsi kādi viņi būtu! Tas pats Merzļikins- liekas lecīgs gailis, bet es vienmēr turu īkšķi, lai nostāv sausā!
15.marts 2021, 22:47 | links

mjuniors [15.03.21]: Raih, Valts Dalbiņš
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159209959064295&id=616194294
Un? Esmu ievērojis, ka vislielako sviestu šobrīd nes reliģiozie idioti... Un nav svarīgi, vai budisti, vai krišnaīdi, vai džizaskraististi... Tā kā reliģiozitāti uzskatu par psihisku novirzi, tad vienkopus ar viņu ticību "vīriņam ar baltu bārdu debesīs", ir izskaidrojama viņu nosliece uz dažādām sazvērestības teorijām, bez jebkāda loģiska pamata... Un tādi zombiji arī ir lielākie marinu, gobzemu un graveru elektorāts
15.marts 2021, 22:43 | links

raihs [15.03.21]: Un grāvers!?? Ak dies! Pensionējies mūziķis-virusologs!
Raih, tu ironizē. Bet paklausies ko runā cilvēks. Tev pat nav jāpieņem absolūtais viedoklis kā pilnīgu patiesibu. Un kādēļ nedrīkst domāt citādi?
Man personigi to Samantu tīnu ciest nevaru, tāpēc es viņu ignorēju.
15.marts 2021, 22:35 | links

Atvainojiet, pārvietošanās ierobežojumus!
15.marts 2021, 22:31 | links

Galvenais lai tuvākajā mēnesī neuzliek pārošanās ierobežojumus.
15.marts 2021, 22:31 | links

Un grāvers!?? Ak dies! Pensionējies mūziķis-virusologs!
15.marts 2021, 22:30 | links

mjuniors [15.03.21]: Utānijā opozīcijas viedokli ar likumu ir lēmuši ir vieta cietumā. Šeit, grib iestāstīt to pašu, viedoklis, kas nesakrīt, nosaukt to par fake news. Sakritību nekad nesaskatam?
Protams es to visu nonivilēju līdz vienkāršībai, bet kopsaucējs ir..
Nav! Tā marina nesa reālu sviestu, apzinātus melus! Par to ir jāsoda!
15.marts 2021, 22:28 | links

udens2 [23m]: nekas,gan tu atēdīsies viltus ziņas un arī sapratīsi ka jabūt segumam,nevis katrs var pasniegt baumas kā patiesību.
Piemēram viltus ziņas par 5G,ir idioti kas veselas sazvērestības teorijas par to bīda,savāc aiz sevis sekotājus,pa vidam ir radikālaki idioti kas iet un dedzina tās antenas,tikai laika jautājums kad tā dedzināšana beigsies ar nelaimi,kad sadegs kāds nevainīgs cilveks.Tāpēc tie izplatītāji būt jābāž cietumā,jo viņi ir reāls drauds:)) mazliet tevi apbēdināšu, vēl neviens mācītājs par fake news nav ieliks cietumā.
Domā plašāk, dažādu viedokļu argumentācija nav fake news. Arī cilvēks var būt pārliecināts savā 'aplamajā' viedoklī nav fake news nesējs. Tas ir lielisks termins, kā rusafobija utt. Lai noslāpētu citādu viedokli.
Un tavs viedoklis par Grāveri ko viņam darīt.. nenāk tev pašam smiekli par sevi kas, lai noteiktu otram ko darīt? Komunist jebio..

mjuniors, 15.marts 2021, 22:12
Kamēr viedoklis neietekmē kopējo sabiedrības veselību,drošību,pilnīgi pajāt,lai katrs idiots vārās savā sulā un muld ko grib.Bet pašlaik ir laiks kad tā stulbā muldēšana par vakcīnu bīstamību un sabiedrības sabaidīšanu diezgan smagi atspēlēsies ja sabaidīta tiks liela tautas daļa.Būs vakcīnas,nebūs ko vakcinēt,tad nu varēsim ar šiem ierobežojumiem vēl velns zin cik gadus mocīties.
Un tas pateicoties visādiem muldētājiem kas kaut ko muld nesaprotot no tēmas neko,tāpēc labāk būt dziedājis
15.marts 2021, 22:28 | links

raihs [15.03.21]: Man jau liekas, ka tu vari stāstīt visiem, ka Zemevir plakana, cik uziet, nevienam no ļainuma nekāda. Bet ja tu sāc nest sviestu, kurš var radīt reālu ļaunumu, par to ir jāatbild! Precīzākais piemērs ir tā feldšere, marina laikam, neatceros. Ļoti pareiza rīcība no valsts puses!
Piekrītu par Marinas gadījumu. Lab, mēģināšu atrast piemērotu viedokli, ko es domāju.
15.marts 2021, 22:27 | links

Utānijā opozīcijas viedokli ar likumu ir lēmuši ir vieta cietumā. Šeit, grib iestāstīt to pašu, viedoklis, kas nesakrīt, nosaukt to par fake news. Sakritību nekad nesaskatam?
Protams es to visu nonivilēju līdz vienkāršībai, bet kopsaucējs ir..
15.marts 2021, 22:24 | links

Man jau liekas, ka tu vari stāstīt visiem, ka Zemevir plakana, cik uziet, nevienam no ļainuma nekāda. Bet ja tu sāc nest huiņu, kura var radīt reālu ļaunumu, par to ir jāatbild! Precīzākais piemērs ir tā feldšere, marina laikam, neatceros. Ļoti pareiza rīcība no valsts puses!
15.marts 2021, 22:21 | links

udens2 [15.03.21]: nekas,gan tu atēdīsies viltus ziņas un arī sapratīsi ka jabūt segumam,nevis katrs var pasniegt baumas kā patiesību.
Piemēram viltus ziņas par 5G,ir idioti kas veselas sazvērestības teorijas par to bīda,savāc aiz sevis sekotājus,pa vidam ir radikālaki idioti kas iet un dedzina tās antenas,tikai laika jautājums kad tā dedzināšana beigsies ar nelaimi,kad sadegs kāds nevainīgs cilveks.Tāpēc tie izplatītāji būt jābāž cietumā,jo viņi ir reāls drauds
:)) mazliet tevi apbēdināšu, vēl neviens mācītājs par fake news nav ieliks cietumā.
Domā plašāk, dažādu viedokļu argumentācija nav fake news. Arī cilvēks var būt pārliecināts savā 'aplamajā' viedoklī nav fake news nesējs. Tas ir lielisks termins, kā rusafobija utt. Lai noslāpētu citādu viedokli.
Un tavs viedoklis par Grāveri ko viņam darīt.. nenāk tev pašam smiekli par sevi kas, lai noteiktu otram ko darīt? Komunist jebio..
15.marts 2021, 22:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager