MV-F [15.03.21]: udens2 [39m]: pagajušo pavasar bij pilns nets ar rakstītājiem kam paziņas bij sodīti ka divatā brauc mašīnā:DDDNu gan, "nabadziņi" - taisnību viņiem, redz, runāt neļaujot :))) Marasmatiķu bars... Paskatieties TV24, katru dienu cilvēki dirš, ko grib, par valdībad stulbumu, par ierobežojumu bezjēdzību, utt! Un redz, neko- arvien darbojas! Un tā ir valsts apmaksāta televīzija!!!
Nu man FB ir divi covidioti(personīgi arī dzīvē ļoti labi pazīstu) kas visu laiku izplata sazverstības teorijas par covidu arī par vakcīnāmmkaut kā neviens nenāk un nearestē viņus,kaut arī vajadzētu,sen būtu jāliek punkts tām fake news izplatīšanāmTu pieminēji vienu fake ziņu. Man ar tādi ir personāži. Es uz viņiem ar skatījos skeptiski un arī tagad skatos. Bet ir viens liels,bet. Viņus ignorēt un sodīt par to nedrīkst. Pirmkārt ir jāiedziļinās kādēļ viņiem tāds viedoklis. Jo iespējams viņu šie ierobežojumi ir visvairāk skāruši. Otrs, ir arī viņiem taisnība! Paklausies Grāveru ko runā, Hermani. Ir vēl daudz populāru atpazīstamu cilvēku, kas runā citādāk nekā tv.. un viņi raksta paskaidrojumus.
Tas nav normāls dialogs.
Es konkrēti jau sen neatbalstu mūsu valdību. Kā tādu varu ar neatzīstu..
Un vispār pasaki kas ir viltus ziņa? Viedoklis, kas nesakrit ar tavu ir viltus?
mjuniors, 15.marts 2021, 21:01
Zelta vārdi.
Labi ka vēļ par "viltus ziņām" nebāž cietumā, bet nešaubos ka turpioties šitai politikai būs arī tā.
Piesiedīs runāt "tisnību".
15.marts 2021, 22:08 | links