Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
MV-F [15.03.21]: udens2 [39m]: pagajušo pavasar bij pilns nets ar rakstītājiem kam paziņas bij sodīti ka divatā brauc mašīnā:DDD
Nu man FB ir divi covidioti(personīgi arī dzīvē ļoti labi pazīstu) kas visu laiku izplata sazverstības teorijas par covidu arī par vakcīnāmmkaut kā neviens nenāk un nearestē viņus,kaut arī vajadzētu,sen būtu jāliek punkts tām fake news izplatīšanāmTu pieminēji vienu fake ziņu. Man ar tādi ir personāži. Es uz viņiem ar skatījos skeptiski un arī tagad skatos. Bet ir viens liels,bet. Viņus ignorēt un sodīt par to nedrīkst. Pirmkārt ir jāiedziļinās kādēļ viņiem tāds viedoklis. Jo iespējams viņu šie ierobežojumi ir visvairāk skāruši. Otrs, ir arī viņiem taisnība! Paklausies Grāveru ko runā, Hermani. Ir vēl daudz populāru atpazīstamu cilvēku, kas runā citādāk nekā tv.. un viņi raksta paskaidrojumus.
Tas nav normāls dialogs.
Es konkrēti jau sen neatbalstu mūsu valdību. Kā tādu varu ar neatzīstu..
Un vispār pasaki kas ir viltus ziņa? Viedoklis, kas nesakrit ar tavu ir viltus?

mjuniors, 15.marts 2021, 21:01

Zelta vārdi.
Labi ka vēļ par "viltus ziņām" nebāž cietumā, bet nešaubos ka turpioties šitai politikai būs arī tā.
Piesiedīs runāt "tisnību".
Nu gan, "nabadziņi" - taisnību viņiem, redz, runāt neļaujot :))) Marasmatiķu bars... Paskatieties TV24, katru dienu cilvēki dirš, ko grib, par valdībad stulbumu, par ierobežojumu bezjēdzību, utt! Un redz, neko- arvien darbojas! Un tā ir valsts apmaksāta televīzija!!!
15.marts 2021, 22:08 | links

Udens, nu re atbildēji tipiski un aplami. Kā teicu tev vēl nesaprast.

juniori, 15.marts 2021, 21:23
nekas,gan tu atēdīsies viltus ziņas un arī sapratīsi ka jabūt segumam,nevis katrs var pasniegt baumas kā patiesību.
Piemēram viltus ziņas par 5G,ir idioti kas veselas sazvērestības teorijas par to bīda,savāc aiz sevis sekotājus,pa vidam ir radikālaki idioti kas iet un dedzina tās antenas,tikai laika jautājums kad tā dedzināšana beigsies ar nelaimi,kad sadegs kāds nevainīgs cilveks.Tāpēc tie izplatītāji būt jābāž cietumā,jo viņi ir reāls drauds
15.marts 2021, 21:57 | links

Fake news is an inaccurate, sometimes sensationalistic report that is created to gain attention, mislead, deceive or damage a reputation. Unlike misinformation, which is inaccurate because a reporter has confused facts, fake news is created with the intent to manipulate someone or something. Fake news can spread quickly when it provides disinformation that is aligned with the audience's point of view because such content is not likely to be questioned or discounted.
https://whatis.techtarget.com/definition/fake-news
15.marts 2021, 21:38 | links

udens2 [39m]: pagajušo pavasar bij pilns nets ar rakstītājiem kam paziņas bij sodīti ka divatā brauc mašīnā:DDD
Nu man FB ir divi covidioti(personīgi arī dzīvē ļoti labi pazīstu) kas visu laiku izplata sazverstības teorijas par covidu arī par vakcīnāmmkaut kā neviens nenāk un nearestē viņus,kaut arī vajadzētu,sen būtu jāliek punkts tām fake news izplatīšanāmTu pieminēji vienu fake ziņu. Man ar tādi ir personāži. Es uz viņiem ar skatījos skeptiski un arī tagad skatos. Bet ir viens liels,bet. Viņus ignorēt un sodīt par to nedrīkst. Pirmkārt ir jāiedziļinās kādēļ viņiem tāds viedoklis. Jo iespējams viņu šie ierobežojumi ir visvairāk skāruši. Otrs, ir arī viņiem taisnība! Paklausies Grāveru ko runā, Hermani. Ir vēl daudz populāru atpazīstamu cilvēku, kas runā citādāk nekā tv.. un viņi raksta paskaidrojumus.
Tas nav normāls dialogs.

Zelta vārdi.
Labi ka vēļ par "viltus ziņām" nebāž cietumā, bet nešaubos ka turpioties šitai politikai būs arī tā.
Piesiedīs runāt "tisnību".
15.marts 2021, 21:30 | links

Udens, nu re atbildēji tipiski un aplami. Kā teicu tev vēl nesaprast.
15.marts 2021, 21:23 | links

udens2 [18m]: pagajušo pavasar bij pilns nets ar rakstītājiem kam paziņas bij sodīti ka divatā brauc mašīnā:DDD
Tas nav normāls dialogs.

viltus ziņa ir ziņa kurai nav nekāda seguma,pierādījumu.
Viena lieta ja tu izplati viltus ziņas par Kardašanas dibenu,cita lieta ja sāc izplatīt viltus ziņas par vakcīnām,tādā veidā maldinot sabiedrību un nodarot kaitējumu tai.Lai Grāvers runā par muziku ,par slimību un vakcīnām lai runā mediķi
15.marts 2021, 21:14 | links

mjuniors [15.03.21]: svens76 [12m]: visi izķerti un atlaisti atpakaļ:)Nomierināji, ne jau ka palaidi vaļā, bet to, ka sabildēji vairākas bildes vairākām dienām uz priekšu.. :))
man bilžu gadam uz priekšu:)bet jau visas vienaadas šķiet, tāpēc lieku tās reti
15.marts 2021, 21:06 | links

svens76 [15.03.21]: visi izķerti un atlaisti atpakaļ:)
Nomierināji, ne jau ka palaidi vaļā, bet to, ka sabildēji vairākas bildes vairākām dienām uz priekšu.. :))
15.marts 2021, 21:03 | links

udens2 [15.03.21]: pagajušo pavasar bij pilns nets ar rakstītājiem kam paziņas bij sodīti ka divatā brauc mašīnā:DDD
Nu man FB ir divi covidioti(personīgi arī dzīvē ļoti labi pazīstu) kas visu laiku izplata sazverstības teorijas par covidu arī par vakcīnāmmkaut kā neviens nenāk un nearestē viņus,kaut arī vajadzētu,sen būtu jāliek punkts tām fake news izplatīšanām
Tu pieminēji vienu fake ziņu. Man ar tādi ir personāži. Es uz viņiem ar skatījos skeptiski un arī tagad skatos. Bet ir viens liels,bet. Viņus ignorēt un sodīt par to nedrīkst. Pirmkārt ir jāiedziļinās kādēļ viņiem tāds viedoklis. Jo iespējams viņu šie ierobežojumi ir visvairāk skāruši. Otrs, ir arī viņiem taisnība! Paklausies Grāveru ko runā, Hermani. Ir vēl daudz populāru atpazīstamu cilvēku, kas runā citādāk nekā tv.. un viņi raksta paskaidrojumus.
Tas nav normāls dialogs.
15.marts 2021, 21:01 | links

Llort [15.03.21]: tikmēr Krievijā...

bildē tikai Polijas un Lietuvas dzērieni un pārtika
:)
15.marts 2021, 20:54 | links

mjuniors [15.03.21]: svens76 [6m]: Tā kaut kā..toties var biežāk copēt braukt:)Ha, uzprasījies :)) man liekas, ka tevi copēt ar likumu nevar vispār laist,jo paliek tukša vieta.. visi lielie zandarti un asari izķerti.
visi izķerti un atlaisti atpakaļ:)
15.marts 2021, 20:54 | links

svens76 [15.03.21]: Tā kaut kā..toties var biežāk copēt braukt:)
Ha, uzprasījies :)) man liekas, ka tevi copēt ar likumu nevar vispār laist,jo paliek tukša vieta.. visi lielie zandarti un asari izķerti.
15.marts 2021, 20:51 | links

udens2 [49m]: vai tad kāds lv ir arestēts par laikošanu vai viedokļa izteikšanu??Labrīt.. :)) Paskaties pilns facebook ar cilvēkiem, kas liek video par šādu faktu esamību.

mjuniors, 15.marts 2021, 20:27
pagajušo pavasar bij pilns nets ar rakstītājiem kam paziņas bij sodīti ka divatā brauc mašīnā:DDD
Nu man FB ir divi covidioti(personīgi arī dzīvē ļoti labi pazīstu) kas visu laiku izplata sazverstības teorijas par covidu arī par vakcīnāmmkaut kā neviens nenāk un nearestē viņus,kaut arī vajadzētu,sen būtu jāliek punkts tām fake news izplatīšanām
15.marts 2021, 20:49 | links

tikmēr Krievijā...

bildē tikai Polijas un Lietuvas dzērieni un pārtika
15.marts 2021, 20:48 | links

mjuniors [15.03.21]: usis [21m]: Viens it kā ziņās ielikts bij, ticis pie piespiedu darba kādu mēnesi, ieteicis kādos sociālajos tīklos melnos šaut.Tagad par visiem kovid huijņām tevi var paņemt. Ieraksti vairakus argumentus kāpēc astra zenec nē.. Pabrīdini pārējos un varēs policijai atskaiti, jeb domrakstu parakstīt.. Es neko.. :)
Bet principā šis viss sviestā totālā aizgājis. Jau gads apkārt, bet nekas nemainās. Un ko ja vēl 5-10 gadi šādi.. Nu vai gribam šādi tālāk dzīvot!? Ar ierobežojumiem ne piemā laba neved.
Zem šitā visa jābūt paslēptai kādai stiprākai ideoliģijai, kāpēc pieciest to visu.
Man zb jau, plus mājas divi sīči jau izbesījuši, šiem abiem jautri senci kaitināt... Tā kaut kā..
toties var biežāk copēt braukt:)
15.marts 2021, 20:47 | links

Domaataajs [48m]: Tromboze tā laikam, ka vairāk būtu saistīta ar biezām asinīm?
Sven, vai traumatologiem ir kāds komentārs par asins recekļu veidošanos?
https://www.apollo.lv/7202142/astrazeneca-komente-izskanejuso-informaciju-par-vakcinas-drosumuprotams, jo šķidrākas asinis , jo mazāks trombožu risks .bet to riska faktoru ir daudz, piemeeram vecums, sēdošs darbs, mazkustība, sirds mazspeeja, trauma vai pārciesta operācija, smēķēšana utt

svens76, 15.marts 2021, 20:22

Nu riska faktori tas jā. Gan jau ar laiku sapratīs, kur tas suns aprakts. Bet nu ideāls nekas nevar būt.
15.marts 2021, 20:47 | links

"vai tad kāds lv ir arestēts par laikošanu vai viedokļa izteikšanu"

heh, rietumiem savas metodes - visus bankas kontus slēgšana
15.marts 2021, 20:44 | links

raiham - visu tu labi saproti... patīk būt uzmanības centrā? okejuški!
15.marts 2021, 20:42 | links

usis [15.03.21]: Viens it kā ziņās ielikts bij, ticis pie piespiedu darba kādu mēnesi, ieteicis kādos sociālajos tīklos melnos šaut.
Tagad par visiem kovid huijņām tevi var paņemt. Ieraksti vairakus argumentus kāpēc astra zenec nē.. Pabrīdini pārējos un varēs policijai atskaiti, jeb domrakstu parakstīt.. Es neko.. :)
Bet principā šis viss sviestā totālā aizgājis. Jau gads apkārt, bet nekas nemainās. Un ko ja vēl 5-10 gadi šādi.. Nu vai gribam šādi tālāk dzīvot!? Ar ierobežojumiem ne piemā laba neved.
Zem šitā visa jābūt paslēptai kādai stiprākai ideoliģijai, kāpēc pieciest to visu.
Man zb jau, plus mājas divi sīči jau izbesījuši, šiem abiem jautri senci kaitināt... Tā kaut kā..
15.marts 2021, 20:42 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager