Toč, vatņikus ar sputņiku, lai ir priecīgi par vovas sarūpētu vakcīnu!
11.marts 2021, 14:30 | links
udo733 [11.03.21]: Agrāk likās raihs tads sakarīgs džeks bet nu gan sviestu dzen par sputniku.Ja mēs pieņemam, ka viss, ko krievi uzražo, ir sūds, tad jā, es dzenu sviestu. A ja nu pēkšņi EZA akceptē sputņiku? Tad, ņemot vērā krievu īpatsvaru Latvijā, nebūtu slikti vakcinēt viņus ar to, kam viņi tic. Un labāk, lai tas nozombētais ir vakcinēts ar sputņiku, nekā ne ar neko, kas ir bīstami apkartējiem.
udo733 [11.03.21]: Mani tik pārsteidz kad tik daudzus Latvijā tā krievu propoganda ir ietekmējusi.Man ar tas nevisai patīk, bet ne pārsteidz es teiktu atgādina tikai to kādā vidē mēs dzīvojam. Skaidrs vēstures laikā mēs zina labi krievu val. un tāpēc tā krievu info telpa sasniedzama un ietekmējama. Un tie *lojālie nepilsoņi, kas par spīti nemācās lv runāt. Nekas nav mainījies un nemainīsies nekad- tas ir cilvēku dabā.
Mani tik pārsteidz kad tik daudzus Latvijā tā krievu propoganda ir ietekmējusi.
udo733, 11.marts 2021, 13:46
Šis būtu tas unikālais gadījums, kad es teiktu, vienlaga, ka krievu, lai būtu tas sputņiks, vienalga! Ka tik būtu kaut kas! Cik tad mums vajag- miljons vakcīnu! Sūds! Sūtiet vecos komuņagas vienoties! Savicki, lembergu vai vēl kādu citu, mums viņu pilns! Šoreiz var arī atmest lepnumu. Ja tā padomā, mēs tāpat viņiem simtiem miljonu maksājam par gāzi un benzīnu, tie 10mio par vakcīnām būtu sūds! Reku ne tikai Eiropas slāvi, pat norvēģi interesējas... Un vienoties vajag jau tagad, pirms EU akcepta, pēc tam hui dabūsim.viņi tak nespēj pieražot pat priekš nigērijas un tamlīdzīgām valstīm,kuras ir gatavas pirkt bez izietām pārbaudēm.Tā ka neliec cerības
raihs, 10.marts 2021, 20:41
urmaas [10.03.21]: Shm_didzis [12:13]: Tad turpini meklēt vainīgos. Es Kautkā pacentīšos dzīvot kā man patīk, nevis tā kā kāds vēlās lai to daru! :)Būs vien jāšpricējas, citādi netiksi ne uz SWE, ne no SWE! Netiksi pieņemts vai paturēts darbā, netiksi laists ludmašīnās, un varbūt pat klubos. Un tā arī vajag, nav ko pakļaut riskam apkārt esošos cilvēkus! Idiotiem jāsēž mājās! Iedomājies tik, viņam, redz, no špricītes bail! A tas, ka krievu laikos mūsos salādēja visas iespējamās potes, tas nekas, tas bija labi! A tagad, kad viss process zem lupas, tagad, kad par katru nomirušo 90gadīgo tantuku, kura aizgājusi pie dieviem nosacītā laika posmā pēc potes, tiek celta starptautiska jezga, tas nekas, tas, redz, neskaitās! Nekā nebija, vecīt, šoreiz tavs nīkulīgais ķermenis nav tikai tavs īpašums, bet arī citu cilvēku apdraudējums! Tā ka velc nu biksītes nost(vai nu kur nu tur potē) un ne*irs!
urmaas, 10.marts 2021, 12:03
Bet šajā gadījumā jau nav stāsts tikai par tevi, vienkārši uzmodelēsim situāciju:
Tu brauc uz copi vienā mašīnā ar Juri, izrādās Juris ir covid nēsātājs, pats vēl to īsti nezinot, tālāk tu atbaruc no copes un pēc pāris dienām satiec Jāni, kuram jau tu uzdāvini covid, Jānis inficē ģimeni un sīkie bērnudārzā "uzdāvina" covid Andra bērnam, kā rezultātā tiek inficēts Andris, kurš aizbrauc apciemot vecākus un rezultātā pēc Andra vizītes inficējās Andra tēvs, kurš slimnīcā mirst.
Tā visa ķēdīte jau būtu pātrūkusi pirmajā posmā, ja tu tu būtu vakcinēts.
Vai arī sākotnējais Juris, jā būtu vakcinēts, nebūtu inficējis tevi.Līdz šim ievēroju noteikto k@rtību. Katrreiz ierodoties LV veicu testu. Pēdējo reizi gan to darīju 2 dienas pirms ierašanās LV uz copi braukāju. Bet tā kā ir likums par divām mājsaimniecībām vienā auto, tad to arī cenšos ievērot. Aplipināties var ātri. Pat nenojaušot kur un no kā.
Ja kādam īpaši apdāvinātajam šķiet ka te uzspiežu savu viedokli, tad varu apbēdināt. Es nevienu neatrunāju no potēšanās. Es tikai izsaku to kāpēc pats to nevēlos darīt.
Elpojiet rāmi un sargiet sevi.
"Tas tikai parāda to, cik daudz cilvēku dzīvo kremļa (Krievijas) informācijas telpā."kārtējais:) labāks kā lada jeb suhoi superjet??Jeb tomēr tie ir labāki:DDD
tas parada tikai to, ka Krievijai ir kārtējais labs eksporta piedāvājums, bet ar Vairu vari tirgot latviskuma prizmu.
Llort, 10.marts 2021, 17:45
Llort [10.03.21]: "Tas tikai parāda to, cik daudz cilvēku dzīvo kremļa (Krievijas) informācijas telpā."Vate, tu te smirdi nezinu desmit gadus.. Un retorika nav mainījusies. Un tavs pretarguments ir.. maigi sakot vates līmenis, kur velmju aptauju pielīdzina statistikai, jeb faktiskajam.. kam nav nekā kopīga.. urrrā, 9 maijs tuvojas.
tas parada tikai to, ka Krievijai ir kārtējais labs eksporta piedāvājums, bet ar Vairu vari tirgot latviskuma prizmu.
"Tas tikai parāda to, cik daudz cilvēku dzīvo kremļa (Krievijas) informācijas telpā."
"Tas tikai parāda to, cik daudz cilvēku dzīvo kremļa (Krievijas) informācijas telpā."
"No sākuma visur figurēja ..."
NATO Stratēģiskā komunikācijas izcilības centra (Stratcoma) darbinieks "spalilsja" :-)
apsveicu, malacis! :-)
Llort, 10.marts 2021, 17:43