Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Tad turpini meklēt vainīgos. Es Kautkā pacentīšos dzīvot kā man patīk, nevis tā kā kāds vēlās lai to daru! :)

urmaas, 10.marts 2021, 12:03

Bet šajā gadījumā jau nav stāsts tikai par tevi, vienkārši uzmodelēsim situāciju:
Tu brauc uz copi vienā mašīnā ar Juri, izrādās Juris ir covid nēsātājs, pats vēl to īsti nezinot, tālāk tu atbaruc no copes un pēc pāris dienām satiec Jāni, kuram jau tu uzdāvini covid, Jānis inficē ģimeni un sīkie bērnudārzā "uzdāvina" covid Andra bērnam, kā rezultātā tiek inficēts Andris, kurš aizbrauc apciemot vecākus un rezultātā pēc Andra vizītes inficējās Andra tēvs, kurš slimnīcā mirst.
Tā visa ķēdīte jau būtu pātrūkusi pirmajā posmā, ja tu tu būtu vakcinēts.
Vai arī sākotnējais Juris, jā būtu vakcinēts, nebūtu inficējis tevi.
10.marts 2021, 12:13 | links

Tad turpini meklēt vainīgos. Es Kautkā pacentīšos dzīvot kā man patīk, nevis tā kā kāds vēlās lai to daru! :)

urmaas, 10.marts 2021, 12:03

Tad, ko te atnāci uzdodot savus provokatīvos jautājumus, FB vairs neviens tev neatbild?

Manā skatījumā tu esi cirvis vai pat smagāks gadījums un tikai zārks tevi glābs.
10.marts 2021, 12:11 | links

10.marts 2021, 12:03 | links

Domātājs
Tev bail? No kā?
Es labāk dzīvoju īsāku neierobežotu un pilnvērtīgu dzīvi, kā nīkuļoju bezjēdzīgu garāku!

urmaas, 10.marts 2021, 11:44

Jā, man bail no daudz kā, no augstuma, no spokiem, piemēram.
Tu vari dzīvot, Tev varbūt programma tāda, vai arī esi iedomājies kā tā jādzīvo pēc kāda parauga. Demokrātija mums te esot, tā kā droši vari izvērsties.
Vispār vai nīkuļot vai dzīvot tas tā kā no katra paša atkarīgs.
Bet ja cilvēks nevar izvērsties kā vēlas, tad viņš sāk meklēt vainīgos, valdībā, piemēram, vai masonos.
10.marts 2021, 11:52 | links

Danilāns par spīti savam veselīgajam dzīvesveidam ari knapi kājas velk jau ilgu laiku.

Domaataajs, 10.marts 2021, 11:39

tas ir izvēles un drosmes jautājums...advokāts Grūtups aizgāja "jauns un skaists"...

daddy_j, 10.marts 2021, 11:44

Grūtups izvēlējās pats aiziet, tad kad bijis slims.
10.marts 2021, 11:48 | links

Domātājs
Tev bail? No kā?
Es labāk dzīvoju īsāku neierobežotu un pilnvērtīgu dzīvi, kā nīkuļoju bezjēdzīgu garāku!
10.marts 2021, 11:44 | links

Danilāns par spīti savam veselīgajam dzīvesveidam ari knapi kājas velk jau ilgu laiku.

Domaataajs, 10.marts 2021, 11:39

tas ir izvēles un drosmes jautājums...advokāts Grūtups aizgāja "jauns un skaists"...
10.marts 2021, 11:44 | links

:)
Domātājs. Tad jau tevi ir nozombējuši!

urmaas, 10.marts 2021, 11:26

Jā, jā, noteikti, nonāksim galā, redzēsim patiesību;)
Tas, ka esi izslimojis vieglo formu, nenozīmē, ka tas vīruss ir sūds. Maniem radiem arī diez ko smaga gaita summā nebija, bet nogurums pēc tam ilgi turas.
Ak un vecais dakteris Danilāns par spīti savam veselīgajam dzīvesveidam ari knapi kājas velk jau ilgu laiku.
10.marts 2021, 11:39 | links

Es vairāk sliecos uz to ka esmu izslimojis. Kaut pazīmes nav bijušas. Toties itkā ikdienā esmu kontaktējies ar slimajiem. Tie slimie ar t@di interesanti bezsimtomnieki bij.

urmaas, 10.marts 2021, 11:26

Tad jau Tev nav ko bīties, mīļa miera labad vari iešaut... par prieku sev, par prieku tev, un Eviņai par prieku :)
10.marts 2021, 11:29 | links

Domātājs. Tad jau tevi ir nozombējuši!
Andri.
Tā ir kā saki. Tas jau sen zināms. Jau iepriekš minēju par izslimojušajiem. Ne visi vienādi izslimos. Organismi ir dažādi. Es vairāk sliecos uz to ka esmu izslimojis. Kaut pazīmes nav bijušas. Toties itkā ikdienā esmu kontaktējies ar slimajiem. Tie slimie ar t@di interesanti bezsimtomnieki bij.
10.marts 2021, 11:26 | links

Urmas, vai tiešām vārdu savienojums "vieglākā formā" ir tik nesaprotams? Gribi uz sevis izmēģināt vieglāku vai smagāku formu, lūdzu.
A ja par obligātu/brīvprātīgu, vai tiešām grūti saprast, ka visas mūsu brīvprātīgās izšķiršanās ierobežo dažādi likumi un noteikumi. Ar vakcinēšanos ir tieši tā pat.

AndrisABC, 10.marts 2021, 10:57

Viņš negrib to saprast, jo neesot manipulējams ;)
10.marts 2021, 11:12 | links

Domātājs
Esi tik laipns un neizplati smaķeli uz visiem. Es saprotu ka ir indivīdi kuriem ir nesaturē#anas problēmas! :)

urmaas, 10.marts 2021, 10:40

Es saprotu, vecīt, ka Tu uzskati sevi par vienīgo pareizo ja jau tjipa neļauj ar sevi manipulēt.
Nu tā gan saka visi kam ir kaut kādi obsesīvie traucējumi parādījušies.
Diemžēl tādu mūsu sabiedrībā kļūst arvien vairāk.
Vajag cilvēkam, kuram dotajā brīdī neklājas viegli, vai ir cemme uz kaut ko pateikt no tā, ko viņš vēlas dzirdēt, mīļi uzrunāt un viņš ir jūsu rīcībā, viņu var grozīt pēc sava prāta. Otra lieta - vajag pietiekami bieži cilvēkam teikt vienu un to pašu lai viņš sāktu tam ticēt.
Bet citi tic tam tikai tāpēc, ka tā ir iedomājušies kādā brīdī un palikuši pie tā.
Psiholoģija, zēnu un meitenes. Vo.:)
10.marts 2021, 11:11 | links

Urmas, vai tiešām vārdu savienojums "vieglākā formā" ir tik nesaprotams? Gribi uz sevis izmēģināt vieglāku vai smagāku formu, lūdzu.
A ja par obligātu/brīvprātīgu, vai tiešām grūti saprast, ka visas mūsu brīvprātīgās izšķiršanās ierobežo dažādi likumi un noteikumi. Ar vakcinēšanos ir tieši tā pat.
10.marts 2021, 10:57 | links

Cik lielā mērā "vakcinācijas birojs" paātrina vakcinēšanos? Cik viņš ir lietderīgs uz esošo brīdī? Jūsu/mūsu nodokļu naudiņu tā tērē ka maz neliekās!
10.marts 2021, 10:53 | links

Domātājs
Esi tik laipns un neizplati smaķeli uz visiem. Es saprotu ka ir indivīdi kuriem ir nesaturē#anas problēmas! :)
10.marts 2021, 10:40 | links

Juri
Esi tik laipns padomā. Nevis vaino kādu vairākās ne izdarībās utt.
urmaas, 10.marts 2021, 10:15

Es saku to, ko redzu.
Tu, vecīt, esi turpat, kur tie, kas izplata visādas teorijas. Viņi arī dara ko grib, līdz beigās ap.iršas pēc pilnas programmas.
Tā, kā pagaidi vien, draugs, nekur tu neaizbēgsi.
A kāpēc šogad tikpat kā nedzird par gripas slimniekiem, vakcinējušies šķiet kādi 200 k tik esot. Apmiruši vai masku nēsāšana ietekmējusi saslimšanu ar gripu?
10.marts 2021, 10:26 | links

Juri
No "avīzes lasīšanas" neizbēgs neviens. :)

urmaas, 10.marts 2021, 10:15

Boris, es principā nelasīšu :) ...cerams, ka būs "avīžpapīrs", kurš motiļiem patīk, nevis tie glancētie sūdi, kas reklāmlapās :)
10.marts 2021, 10:21 | links

Domaataajs [43m]: Pie viena neaizmirstiet ka imunit@ti iegūst jau ar slimību pārslimojušie.

urmaas, 10.marts 2021, 01:04
Tad kāpēc slimo ar gripu katru gadu par spīti tam, ka vismaz reizi izslimojis?Tad kāpēc slimo ja esi potējies?

urmaas, 10.marts 2021, 09:50

Pārāk maz antivielu no vakcīnas devas konkrētajam rumpim
10.marts 2021, 10:21 | links

Juri
No "avīzes lasīšanas" neizbēgs neviens. :)
Uldi
Par "brīvprātīgo" vakcinēšanos ir vairākkārt dzirdēts no trusīša rodžera un veselības ministra. Pat Juris jau izteic@s par to.
Domātājs
Esi tik laipns padomā. Nevis vaino kādu vairākās ne izdarībās utt.
Ja par sevi personīgi, tad ēdīšu un dzeršu ko vēlēšos, smēķēšu kad vien tik ienāks prātā. Jo tādējādi apmierinu savā organisma prasības. :)
Tur kur ir noteikts, tur masku uzlieku. Es neesmu bara cilvēks. Tāpēc tik viegli manipulēt ar mani nesanāks.
10.marts 2021, 10:15 | links

Tad kāpēc slimo ja esi potējies?

urmaas, 10.marts 2021, 09:50

Gripas vīruss mutē, mainās, tāpat arī Covids un tāpēc vakcīnas nav efektīvas... nu gan jau kad līdz mums atnāks (vakcīnas) - redzēsim :) Tas ka Izraēlā visi sapotējušies - OK, valdībai un medicīnai+, bet tas jau neko nedos, ja robežas būs vaļā un slimie/inficētie braukās iekšā ārā.

AU (no drošiem avotiem :) ) bez kādām vakcīnām vīrusu minimizēja, bet ir ļoti ierobežojuši ieceļošanu... VISUS ieceļotājus karantīnā viesnīcās... bet tāpat kāds pamūkot...un tad visu viņa maršrutu izseko un veikalus, kafūžus u.c., kur šis bijis, bliež ciet uz karantīnu
10.marts 2021, 10:08 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager