Saprotu, ka advokāta profesija ir tāda kāda tā ir, bet karma ir karma https://sejas.tvnet.lv/7197848/avarija-boja-gajusi-advokata-saulveza-varpina-dzivesbiedre?_ga=2.44664423.2121199339.1614429578-657553080.1585928211
10.marts 2021, 09:55 | links
Domaataajs [10.03.21]: Pie viena neaizmirstiet ka imunit@ti iegūst jau ar slimību pārslimojušie.Tad kāpēc slimo ja esi potējies?
urmaas, 10.marts 2021, 01:04
Tad kāpēc slimo ar gripu katru gadu par spīti tam, ka vismaz reizi izslimojis?
daddy_j Klausies, es varu sarunāt, aizej vienu dienu uz manas sievas, kas ir ģimenes ārste, kabinetu un pazvani 65+ vecuma cilvēkiem ar uzaicinājumu vakcinēties, varbūt sapratīsi, ka šī avīze nemaz nav tik stulba ideja.
Shm_didzis, 10.marts 2021, 09:23
Pie viena neaizmirstiet ka imunit@ti iegūst jau ar slimību pārslimojušie.
urmaas, 10.marts 2021, 01:04
Vakcīnu nav, to vietā izdosim avīzi... es i mēms... tāpēc klusējot pārkopēju Veidemanes dienas citātu:
"Kad šķiet, ka nodokļu maksātāju naudas izlaupīšanas pagrabā dziļāk krist vairs nav iespējams, no apakšas pieklauvē valdība un saka: uztaisīsim kampaņu kovidspriedzes mazināšanai un aktīva dzīvesveida veicināšanai. Tas viss maksās nieka 330 000 eiro. Tur būs kampaņas „Gribu vasaru!”, „Mans zirgs grib cirst” un „Rauj viņu vilks un raibais kamielis”. Būs kovidavīze „Atgriezties Iepriekšējā Dzīves Ritmā” – ar attālināto kultūras notikumu ZOOM apskatu un iepazīšanās sludinājumiem zem rubrikām „Balta nāca tautumeita kā ar vakcīnu aplējusies” un „Labs bij’ puika mūsu Jezups, tikai maza augumiņa un bez simptomiem”.
Bet nelietīgais Zmejčarauskis visu sacirta gabalos un ierakstīja tviterlentē: „Visi šitie idiotismi, ar kuriem apgūst kovidnaudu, ir tik kaitnieciski un kaitinoši, ka labāk būtu vienkārši to naudu nozaguši bez paskaidrojuma."
daddy_j, 10.marts 2021, 08:21
P. Snu kur tu rāvi ka būs piespiedu??No tā video,kas samontēts no konteksta izrautiem izteicieniem??
Gaisu ne jaucu. Jo man personīgi ir galīgi prpendikul@ri cik un kā vakcinēties. Tad esiet tik laipni un atst@jiet vakcinēšanos uz brīvprātības principa. Jo t@ ir rakstīts likumā! :)
urmaas, 10.marts 2021, 01:23
abrakadabra [10.03.21]: Man ir ļoti neērti to teikt, bet tavs Latvenergo kolēģis un mans opis pirms gada ielikās slimnīcā ar plānveida operāciju un, nebaidos šī vārda, b, nomira no gripas parastās, kuru saķēra palātā. Nebija vakcinējies, jo izturīgs pēc vella požizņi. Nav vakcīnas risinājums, bet statistiski nāvi pabīda. Viss.Ko darīt cilvēkiem ar cita veida saslimšanām? Daudzus slimnīcā uzņem ar nokavēšanos vai visp@r neuzņem. Jo redz viņiem nav covid! Cik tas ir taisnīgi pret viņiem? Mans znotiņš jau no novembra ar plaušu karsoni cīnās mājās. Jo antibiotikas ar nevar k@ maizi ēst!
abrakadabra [10.03.21]: Urmās, kāda jēga Jums maisīt gaisu, ja skaidri un gaiši saprotams, ka "robežas" atvērs tad, kad būs savakcinēts pietiekošs skaits? Pat ja vakcīnas nestrādā, tad tas ir vienīgais scenārijs. Sliktāk toč nepaliks.Tātad mērķis ir vakcinēt vakcinācijas pēc? Neticu.
mjuniors [10.03.21]: urmaas [Vakar]: 1.cik ilgs ir vakcinēt zāļu darbības laiks?Biji klātienē un vēroji? Vai arī ziņās to lasīji? :)
2.vai vakcinētie neslimo?
3.vai vakcinētie nevar būt slimības pārnēsātāji?
4.no kā aizsargā vakcinācija?Neesmu tik gudrs, lai zinātu pareizās atbildes, bet žīdi Izraēlā špricējas kā traki.. ;)
urmaas [09.03.21]: 1.cik ilgs ir vakcinēt zāļu darbības laiks?Neesmu tik gudrs, lai zinātu pareizās atbildes, bet žīdi Izraēlā špricējas kā traki.. ;)
2.vai vakcinētie neslimo?
3.vai vakcinētie nevar būt slimības pārnēsātāji?
4.no kā aizsargā vakcinācija?