kopš kura laika aizliegti krievu kanali, dzirdets bija bet reali ir savadak, tet televīzijā skaties kamēr nelabi paliek.
7.marts 2021, 18:57 | links
Slaidais [07.03.21]: Atceraties vienu, Krievija nekad nepieļaus Baltkrievijā ienākt USA spēkiem zem NATO karoga.
BrunoL, 7.marts 2021, 17:45
Zarazij, man gan atmiņā ka neatkarību mēneša laikā gandrīz 100 valstis atzina, vai atjaunoj attiecības, tur bij nianses.
usis, 7.marts 2021, 18:28
Nezinu, vai mēs būtu tikuši ārā no PSRS apkampieniem, ja visām citām valstīm būtu pohuj, kas pie mums notiek, vai pohuj, ka Viļņā tanki cilvēkiem virsū brauca. noteiks valsts virzību, nevis ierēdņi.
Slaidais, 7.marts 2021, 17:06
vispār tā vidējās algas padarīšana tik tiešām ir relatīva un slidena.personīgā pieredze - uz norvēģu kuģa man bija vecākais mehāniķis dānis.nu tā runājām par visu ko.nu lūk pie samērā labām algām nomaksājot kredītu par māju,komunālos un līzingu par sievas auto,viņam palika tikai alkoholam un cigaretēm.un reizēm krievu meitenei Tromsē.kāds teiks,ka varbūt māja pils un mašīna Maybach.nē.mājiņa standarta.mašīna ekonomklase.abas redzēju.es no sākuma drusku brīnījos,ka tādā bagātā valstī veči dzēra kandžu.dzīvē viss nav tik vienkārši kā vidējo algu sarakstā.pat ar ļoti lielu algu cilvēks var nemācēt labi dzīvot,jūrnieku sievas ar nav nekāds lētais pasākums:)
Bjorgvins, 7.marts 2021, 16:31