Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Nu ceļā gan ir uz turieni
Bet lielām krievu masām viņš ir pie vienas vietas, noziedznieks.
https://www.youtube.com/watch?v=JGfmooKYGlo
3.marts 2021, 21:07 | links

https://www.apollo.lv/7193114/navalnijs-vel-nav-nogadats-kolonija

Vēl nav nekādā Pokrovā.
3.marts 2021, 21:04 | links

Jā, pie LV Navaļnija tā varētu būt, ka peļņa cietumam parādās.
Bet krievu Navaļnijam laikam, ka savādāk.
https://www.youtube.com/watch?v=WGYYI1zhp2Y
3.marts 2021, 20:46 | links

Viss notiek..
3.marts 2021, 19:57 | links

jāgul tur kur nekas netraucē, nav jau kā Ventspils ģēnijam, kur noliek.
:)
3.marts 2021, 15:14 | links

traki netrokšno tie tramvaji, es parasti guļu Līvā ar logu uz ielu, tā man patik, ne reizi neesmu jutis traucējumu.

usis, 3.marts 2021, 14:42

Liepājas tramvajs pa nakti nebrauc...
un viena lieta pārnakšņot viesnīcā "Līvā", un cita lieta dzīvot mūžu Valdemāra iela, kur viņš brauc pie pašiem logiem. - nafig tādu vajag?

Un Ezerkrastā rajonā iedzīvotāji ļoti par viņu sūdzas, īpaši kad tramvajs brauc pa apli un briesmīgi čīkst.
3.marts 2021, 15:01 | links

Tāpēc ka Sesks nevarēja. bet Lembergs varēja - ir pieredze un rezultāts un nav tik tālu jābrauc - tepat, Kurzemē…

Bet Liepaja pašlaik vien pec otra bankrotē viss, kas uzbūvēts uz Eiropas naudu - lidosta, visādas halles un tml. Naudu būvniecībai iedeva, bet apsaimniekošanai neiedeva, pilsētas valdība to ļoti labi zināja, bet nauda par būvniecību jau ir par kabatām un pofig.

Llort, 3.marts 2021, 13:33

nu tāda ir ekonomika, reāli mūsdienās jebkurā lielā infrastruktūras projektā var guldīties, tikai tad, ja tiešām savas brīvas naudas ļoti daudz... bet ir otrs ceļš , ko publiski baigi neviens neafišē un nerunā, bet dabā tā regulāri notiek, piemēru cik negribi... būtība - biznesu netaisa pirmais, biznesu taisa tikai otrais (vai n-tais), kas par sviestmaizi pārņem pirmā radīto bankrotējušo projektu... nu tobiš pirmie kaut kur sagrābj piķi, iegulda tik daudz, ka to principā saprātīgos termiņos atsist nav iespējams.. loģiski, ka nobankrotē, zaudē visu un tad jau paņem kāds gudrāks par tādu cenu ko tā infrastruktūra reāli tirgū maksā un spējīga atsist...
3.marts 2021, 14:44 | links

traki netrokšno tie tramvaji, es parasti guļu Līvā ar logu uz ielu, tā man patik, ne reizi neesmu jutis traucējumu.
3.marts 2021, 14:42 | links

Un rezultāta Ventspili ceļi un trotuāri, bet liepājniekiem - nevajadzīgie tukšie ārkārtīgie dārgie (t.s. apkalpošanā) tramvaji, kas aizņem pilsētas šauras ielas un briesmīgi trokšņo. Tie ir viennozīmīgi transporta dinozauri. Un, protams, vel gonkas (rallijs), lai izklaidēt Seska dēlu ..
3.marts 2021, 14:35 | links

Tev nepietiek ar faktu izskatīšanu tiesā 12 gadu garumā?!
Ja par mani ko man nozadzis, tad teikšu neko, jo man nekā nav. Bet ja viņš nebūtu tā saspēries, tad noteikti būtu šodien ko nozagt no manis un tevis. Nu gluži, kā ābeli iestādīt šodien un vēl gaidīt 5 gadus, kad sāktu ēst ābolus. Ja to sāktu darīt 90jos, tad iespējams šodien jau dzert ābolu sulu vai pat sidru. Bet 90 pagājuši, ābelei saknes nocirstas, jeb naftas vadi vairs neplūst.
mjuniors, 3.marts 2021, 11:54

nu naftas vadi neplūst un tranzītu kā tādu pakakāja kā reizi dēļ lielās politikas, tur nu Hūtem toč nav ko piesieties. Kas tad pa tām trubām kaut ko varētu dzīt izņemot Krieviju?! Viss jau forši, ļaunuma impēriju nobaidījām, kā ezi ar pliku pakaļu, a vot svētie rietumi nez kapēc arī caur mums neko tranzitēt negrib, da i pilnīgi loģiski - ko un uz kurieni?

Galīgi negribu strādāt par advokātu Lembergam, pilnīgi jebkuram, kurš 90tajos bijis lielajā biznesā var skapī kaudzīti skeletu atrast. Vispār jau jebkurš pasaules lielais kapitāls visbiežāk ir taisīts uz asinīm, tikai Rietumos jau paagājuši vismaz pārsimts gadi, turienes banģugānu pēcteči n-tajās paaudzēs sen kļuvuši par godīgiem un kristāltīriem citus dzīvot mācošiem snobiem... Bet nu ja pa 12 gadiem neko nopietnu nespēja sarakt un pierādīt, tad smiekli nāk... Un šitas idiotisms ar ASV sankcijām, apcietināšanu pie spēkā nestājušās sprieduma utt. tikai parāda pilnīgu tiesisko nihilismu.
3.marts 2021, 14:32 | links

Tāpēc ka Sesks nevarēja. bet Lembergs varēja - ir pieredze un rezultāts un nav tik tālu jābrauc - tepat, Kurzemē…

Bet Liepaja pašlaik vien pec otra bankrotē viss, kas uzbūvēts uz Eiropas naudu - lidosta, visādas halles un tml. Naudu būvniecībai iedeva, bet apsaimniekošanai neiedeva, pilsētas valdība to ļoti labi zināja, bet nauda par būvniecību jau ir par kabatām un pofig. Un tajā paša laikā pilsētā 30 km GRUNTETO CEĻU bez trotuāriem … nu jus bildē varat paši redzēt. Vasarā putekļi, ziemā dubļi. Lauki kaut kādi ...

Llort, 3.marts 2021, 13:33
Kāpēc lai lembis nevarētu ielas kārtot ja to dara sievas uzņēmums pa dārgu naudu.Un tas viss par nodokļu maksātāju līdzekļiem
3.marts 2021, 14:04 | links

Bet Liepaja pašlaik vien pec otra bankrotē viss, kas uzbūvēts uz Eiropas naudu - lidosta, visādas halles un tml. Naudu būvniecībai iedeva, bet apsaimniekošanai neiedeva, pilsētas valdība to ļoti labi zināja, bet nauda par būvniecību jau ir par kabatām un pofig. Un tajā paša laikā pilsētā 30 km GRUNTETO CEĻU bez trotuāriem … nu jus bildē varat paši redzēt. Vasarā putekļi, ziemā dubļi. Lauki kaut kādi ...
3.marts 2021, 13:33 | links

kāpēc tieši lembergs Liepājā ielas spētu sakārtot??Strenčos ar labas ielas,Valmierā arī,un lembis pat tuvumā tur nav bijis
3.marts 2021, 13:08 | links

Labākais šodienas komentārs no Liepājas avizēs:

"Lemberga cietumsodu aizstāt ar piespiedu darbu par Liepājas mēru !!!Paskatiet Ventspils ielas !"

saruna bija par "Pilsētas centrā ielas dubļos iestieg mašīna. Iedzīvotāji sūdzas par grantēto ielu slikto stāvokli"

https://www.liepajniekiem.lv/zinas/sabiedriba/blakus-centram-dublos-iestieg-masina-iedzivotaji-sudzas-par-granteto-ielu-slikto-stavokli/
3.marts 2021, 11:56 | links

MV-F [03.03.21]: Jā, Lembergs tas gan ir viens gudrs vīrs, cik veikli tas apzadzis valsti, uzpircis politiķus, "žurnālistus", novācis lieciniekus. Nu tomēr iesēdies cietumā ar dēlu, bet toties paspējis nospērt visvairāk naudas mafiozi sacensībās un kārtīgi patraucējis valstij normāli attīstīties:)

cibins, 2.marts 2021, 08:45

Konkrētus faktus lūdzu uz galda.
Tev ir ko nozadzis?
Būtu labi ja te kāds Ventspilnieks uzrakstītu savas domas, gan sliktas, gan labas, par Lembergu, citādi te tiek citēts TVnetā rakstītais.
Tev nepietiek ar faktu izskatīšanu tiesā 12 gadu garumā?!
Ja par mani ko man nozadzis, tad teikšu neko, jo man nekā nav. Bet ja viņš nebūtu tā saspēries, tad noteikti būtu šodien ko nozagt no manis un tevis. Nu gluži, kā ābeli iestādīt šodien un vēl gaidīt 5 gadus, kad sāktu ēst ābolus. Ja to sāktu darīt 90jos, tad iespējams šodien jau dzert ābolu sulu vai pat sidru. Bet 90 pagājuši, ābelei saknes nocirstas, jeb naftas vadi vairs neplūst. Tā, ka varēs vēl ilgi fanot par čigāna treknajiem gadiem, jo zāle bija zaļāka..
3.marts 2021, 11:54 | links

Un šis pat neizskatās pēc čigāna, (viltīgs)² :))
3.marts 2021, 11:42 | links

orests [03.03.21]: Kāpēc Lembi sauc par čigānu,neizskatās pēc čigāna!
Čigāns-Viltīgs zaglis..
3.marts 2021, 11:41 | links

Kāpēc Lembi sauc par čigānu,neizskatās pēc čigāna!
3.marts 2021, 10:26 | links

... galvenais ka te ir gudri politiķi, jābūt arī kādam vienam glupajam...
3.marts 2021, 10:25 | links

Manuprāt, laiks bildei...
3.marts 2021, 09:29 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager