Tev nepietiek ar faktu izskatīšanu tiesā 12 gadu garumā?!
Ja par mani ko man nozadzis, tad teikšu neko, jo man nekā nav. Bet ja viņš nebūtu tā saspēries, tad noteikti būtu šodien ko nozagt no manis un tevis. Nu gluži, kā ābeli iestādīt šodien un vēl gaidīt 5 gadus, kad sāktu ēst ābolus. Ja to sāktu darīt 90jos, tad iespējams šodien jau dzert ābolu sulu vai pat sidru. Bet 90 pagājuši, ābelei saknes nocirstas, jeb naftas vadi vairs neplūst.
mjuniors, 3.marts 2021, 11:54
nu naftas vadi neplūst un tranzītu kā tādu pakakāja kā reizi dēļ lielās politikas, tur nu Hūtem toč nav ko piesieties. Kas tad pa tām trubām kaut ko varētu dzīt izņemot Krieviju?! Viss jau forši, ļaunuma impēriju nobaidījām, kā ezi ar pliku pakaļu, a vot svētie rietumi nez kapēc arī caur mums neko tranzitēt negrib, da i pilnīgi loģiski - ko un uz kurieni?
Galīgi negribu strādāt par advokātu Lembergam, pilnīgi jebkuram, kurš 90tajos bijis lielajā biznesā var skapī kaudzīti skeletu atrast. Vispār jau jebkurš pasaules lielais kapitāls visbiežāk ir taisīts uz asinīm, tikai Rietumos jau paagājuši vismaz pārsimts gadi, turienes banģugānu pēcteči n-tajās paaudzēs sen kļuvuši par godīgiem un kristāltīriem citus dzīvot mācošiem snobiem... Bet nu ja pa 12 gadiem neko nopietnu nespēja sarakt un pierādīt, tad smiekli nāk... Un šitas idiotisms ar ASV sankcijām, apcietināšanu pie spēkā nestājušās sprieduma utt. tikai parāda pilnīgu tiesisko nihilismu.