nu ja, žīdi izsenis ieročus tirgojuši, ari gaisenes un mazas svina lodites
:)
24.februāris 2021, 16:55 | links
Tavu dzīvi nosaka liktenis.. turpini..
mjuniors, 24.februāris 2021, 16:47
Domaataajs [24.02.21]: Kādu citplanētieši to cilvēku saprogrammējuši, tāds viņš arī ir.Tavu dzīvi nosaka liktenis.. turpini..
Dievs radīja cilvēku pēc sava ģīmja un līdzības.
Domaataajs [24.02.21]: Kādu citplanētieši to cilvēku saprogrammējuši, tāds viņš arī ir.
Dievs radīja cilvēku pēc sava ģīmja un līdzības.
Domāju, ka viss beigsies līdzsvaroti. Nošaus tos, kam patiks šaudīties un ar pildspalvām sadurs tos, kas ies diplomātiskā cīņā. Tā bija vakar, tā ir šodien, tā būs rīt. :)tā bij pirms 1000 gadiem,un tā būs pēc 1000 gadiem:) cilvēka dabu neizmainīt
abrakadabra, 24.februāris 2021, 14:34
daddy_j [24.02.21]: Tā ir vēsture. Būtu tu SOMS, pastāstītu, ka tad cīnījāmies un tagad cīnīsimies, ja vajadzēs...bet tā kā esi latvietis-parastais, tad noklusēji lupatiņā, pāršķīri lapu... :( skumji.Neskumsti, viss būs labi. Esmu audzis ar to, ko man stāstija. Veiksmīgi krievus ar akmeņiem mētajis tavos minētajos piecos gados utt.(atmodas laiks) Nerunāju krieviski. Arī šodien cenšos nerunāt.
nav 13 gs, karo profesionāļi, uzsit ar sīčiem futbolu
usis, 24.februāris 2021, 12:50
Man sīcis 4 gadi atnāk patriotu nedēļa un prasa man, tēt mūs arī izsūtīs? Man pirmkārt, jocīg palika, ka tik maziem ko tādu stāsta.
mjuniors, 24.februāris 2021, 12:17
usis [24.02.21]: nav jāskaidro, pāršķir lapuKovid stulbums tur vien ir..
osis [23.02.21]: Svinēt nesvinu, bet *narkomovsko* sotaku iekapāju!Es par šito ar pavilkos, kā izradās man pazīstami svin vai atzīmē šo datumu. Palika jocīgi. Atveru FB un tur ar ir pesonāži. Mans ir lielā neizpratnē ko tur vispār svinēt vai atzīmēt. Mēs jau esam 30 gadus pēc okupācijas, bet prāta apgaismība vai mērķa virzība ta arī nav sasniegta.
Jon-Hill, 23.februāris 2021, 15:15
Par ko ,,kapāt,,?
Lai arī pabeidzu dienēt 80-mitajā,šito balagānu par svētkiem nu nekādīgi nevar nosaukt,jo īpaši pie mums!
Cik dzirdēts, daudzi piedāvājušies veikt vakcināciju. Jutājums, cik ātri un kurš varēs saorganizēt vakcinējamo rindu ikdienas vakcinācijai katrā vakcinācijas vietā. Ja nebūtu sadalījuma pa prioritārajām grupām, būtu stipri vienkāršāk. Kaut kāda programmatūra būs gatava pēc diviem mēnešiem. Tā ka līdz tam laikam vēl būs padaudz skandālu.
AndrisABC, 23.februāris 2021, 23:20