Willy [29.12.20]: BrunoL [28m]: Willy, man vannas istaba un sanmezgls 37kv/m ar iebūvētu saunu. Pēc saunas duša, pēc dušas sauna utt. Logi un sienas slapjas. Mirkst.Es visu izbūvēju pats,protams konsultējos!:)
Kā Janka saka, amatnieki profi. Visu prot un māk. Visam klāt neizstāvēsi un būvuzraugu nenolīgsi. Protams, šaizes. Siltā grīda plēš sienas flīzes, ap dušu nav vajadzīgā hidroizolācija. Saimniek, tev tā labā flīžu līme, es tā taupīgāk. Gaisa kabatas. Tiesa, neko īpaši netraucē.
Kā saka viens mans labs comrāds: Ceļot trešo un ceturto māju, nebūs šaizes. Kas deva. Uzslēja dēlam, drīz ne līdz iekšdarbiem, un attapās, ka par lielu. Jauca stāvu nost.Man nav tik liela,bet visas sienas un griesti ar vagonku...ūdeni leju pērtuvē spaiņiem,grīdā kanalizācijas truba.Pirts ārpus mājas,no rīta viss sauss, pat pērtuvē grīda!Sienām viscauri vate,folija,reikas un vagonka!Grīda flīzes.Vissvarīgākais pirtī ir pareiza ventilācija!Vienīgi lāvu esmu 12gadu laikā nomainījis uz...neticēsi! 4,5cm bieziem skujukoka dēļiem!galvenais lai nav ar sveķu zariem!;)
29.decembris 2020, 21:21 | links