Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Pirms pāris dienām redzēju Rukki jaunāko modeli. Perfekts! Atgādina dakstiņus. Ja būtu jāceļ māja vēlreiz(nedo dies), viennozīmīgi izvēlētos šo!

raihs, 29.decembris 2020, 20:11

Man tāmēja Monier. Piedāvāja ražotāja cenas, laikam cerēja arī uz pārējām 3 ēkām.
29.decembris 2020, 20:24 | links

Tēvocīti jot, Tevi pozitīvu apskaužu! Man senču nasta jānes tālāk. Smagākais bija novākt un izvest visas kolchoza būdas, graustus un drazas. Darba svētkos rīkojām talkas ar rihtīgu goda mielastu un dančiem. Valstssvētkos 18.11. Lašu balles. No pāris galvām, spurām un gaļīgi atkaulotām asakām- buljons, kuru lejot šķivī, katrs pēc savām vēlmēm bagātina ar ikriem. Maizes vietā- cepta laša fileja. Nosarmojušās 50gr “graņonkās” vodočka.
Vienīgi neesmu izbūvējis pieplūdes ventilāciju. Pirms 12 gadiem nespējām rast reālu risinājumu. Biezs akmens mūris un kur iespējams, centos saglabāt seno. Pēc saunas, vannas istabai vaļā abus logus uz pārdesmit minūtēm, lai izrauj mitrumu.
29.decembris 2020, 20:15 | links

Pirms pāris dienām redzēju Rukki jaunāko modeli. Perfekts! Atgādina dakstiņus. Ja būtu jāceļ māja vēlreiz(nedo dies), viennozīmīgi izvēlētos šo!
29.decembris 2020, 20:11 | links

daddy_j [29.12.20]: Jumts savu funkciju, pagaidām, pilda. ~45 gadīgs šīferis. Pirms dakstiņi. 3 Skursteņu spices ne visai no ārpuses. Čaulotas ar dūmvadu ņeržu. Ja ķerās pie tām, tad tikai kompl. ar jumtu. Jumtu notāmēja uz 20k.+ 3 skursteņu spices ar 4 cukām katra.
Paldies par piedāvājumu, bet ļauj atsperties!

BrunoL, 29.decembris 2020, 17:58

Ja grib muižā dzīvot, tad jāspēj maksāt kā muižkungam :)

Novembrī uzlikām Ruuki jumtu jaunbūvei 270 m2, 6500eur - bleķis, plēve, latojums un darbs.
Jaunbūvei protams lētāk!Mēs pirms trim gadiem mainījām veco šīfera jumtu uz Rannilu 200m2 pie 8000e
29.decembris 2020, 19:57 | links

Galandfeldas barons, skan lepni.
29.decembris 2020, 19:54 | links

Jumts savu funkciju, pagaidām, pilda. ~45 gadīgs šīferis. Pirms dakstiņi. 3 Skursteņu spices ne visai no ārpuses. Čaulotas ar dūmvadu ņeržu. Ja ķerās pie tām, tad tikai kompl. ar jumtu. Jumtu notāmēja uz 20k.+ 3 skursteņu spices ar 4 cukām katra.

BrunoL, 29.decembris 2020, 17:58

Ja grib muižā dzīvot, tad jāspēj maksāt kā muižkungam :)

Novembrī uzlikām Ruuki jumtu jaunbūvei 270 m2, 6500eur - bleķis, plēve, latojums un darbs.
29.decembris 2020, 19:39 | links

It kā jau vajadzētu saprast, ja jau tā baigi centies gadiem iegūt tupeņa slavu un to arī panāci, tad šobrīd postē kaut zelta vērtu citu ražotu humoru - nebūs, vecīt, nebūs...
29.decembris 2020, 18:05 | links

Beznosacījuma pamatienākumi visiem. Un nav pienākuma strādāt. Kā jums tas patīk?
https://www.apollo.lv/7143341/igaunija-strauji-pieaug-interese-par-beznosacijuma-pamatienakumiem-es-pilsoniem-latvija-gausa-interese
https://europa.eu/citizens-initiative/initiatives/details/2020/000003_lv

Domaataajs, 29.decembris 2020, 16:58

hmmm.... tik maz labumu gribētāju?))) Būs kā ar melnajiem amerikā- kad laikam 60.ajos sāka dot kaut kādus tos pabalstus vientuļajām mātēm un rezultātā tagad ir milzīgs procents bez tēviem augošu melno(ne tikai, bet īpaši izteikti tas ir viņu kopienā) bērnu, jo tas ir naudiski izdevīgi.. vārdsakot degradācija un arī šis BPI neko labu nedos. Komuņakas vienmēr cenšas apelēt pie zemišķākajiem instinktiem- drošība, ēdiens, u.c.
29.decembris 2020, 18:00 | links

Centralochka.
Jumts savu funkciju, pagaidām, pilda. ~45 gadīgs šīferis. Pirms dakstiņi. 3 Skursteņu spices ne visai no ārpuses. Čaulotas ar dūmvadu ņeržu. Ja ķerās pie tām, tad tikai kompl. ar jumtu. Jumtu notāmēja uz 20k.+ 3 skursteņu spices ar 4 cukām katra.
29.decembris 2020, 17:58 | links

:DDD
29.decembris 2020, 17:30 | links

atkal sviests, pazvani uz veikalu, piemēram ksenukai nosauc ko vajag un brauc pakaļ, nekādi ligumi, rekviziti .

usis, 29.decembris 2020, 15:14
Usīt, atkal pļurkt! Precīzs “zīmulis”! Man tuvākais Ksenukai 130km Ne visi dzīvo Pierīgas pažoblēs.
Manis minētajā gadījumā Depo un par jaunajiem ierbežojumiem lēma, ka spēkā no 21.12.20. Par lēmuma izmaiņām uzzināju tikai veikalā un vēlā pēcpusdienā.
Novēlu, Tev, Jaunajā gadā, nelīst par spundi katram caurumam un nerunāt par lietām, no kurām neko nejēdz!

BrunoL, 29.decembris 2020, 16:19
Cēsīs ir Ksenukai
29.decembris 2020, 17:19 | links

BrunoL [29.12.20]: Paldies, Usi! Tieši šāds apgrūtinājums, Zviedru laikos celts, gulstas uz maniem pleciem. Ar ūdeņiem, apkurēm un iekšdarbiem esmu ticis galā!
Ja tāc cmuks puika, mutes bajārs, vēl piepalīdzētu ar jumtu, varētu mierīgi ļauties kaulainās kampieniem!
Ja tev problēmas ar jumtu, varu palīdzēt..
29.decembris 2020, 17:15 | links

BrunoL [29.12.20]: Patīkami, laiks lietas sakārto. Man gadījās trāpītzem 1. štosē. Tā salamājos, ka kauns bija pašam atpakaļ braukt, jo ne jau pārdevējas un apsargs pie vainas. Sūtīju kundzi.
Starp citu, vienlaicīgi veicu pasūtījumu copes bodē. Tie arī iekļāvās stundā. Labi ka uz p@rtikas bodi varu aiziet čībiņās. :)
29.decembris 2020, 17:11 | links

29.decembris 2020, 17:00 | links

Patīkami, laiks lietas sakārto. Man gadījās trāpītzem 1. štosē. Tā salamājos, ka kauns bija pašam atpakaļ braukt, jo ne jau pārdevējas un apsargs pie vainas. Sūtīju kundzi.
29.decembris 2020, 16:45 | links

Ja vakar pie depo nosēdēju 40min kamēr noformē pasūtījumu, tad šodien pasūtījumu saņēmu arī 40min laikā, kopš pasūtījuma veik#anās. Pie tam pasūtījums tika piegādāts līdz mājas durvīm. Norēķins skaidrās euro monētās. Čeku ar man iesmērēja. Progress šajā depresīvaj@ laikā!
29.decembris 2020, 16:39 | links

Paldies, Usi! Tieši šāds apgrūtinājums, Zviedru laikos celts, gulstas uz maniem pleciem. Ar ūdeņiem, apkurēm un iekšdarbiem esmu ticis galā!
Ja tāc cmuks puika, mutes bajārs, vēl piepalīdzētu ar jumtu, varētu mierīgi ļauties kaulainās kampieniem!
29.decembris 2020, 16:36 | links

BrunoL [29.12.20]: atkal sviests, pazvani uz veikalu, piemēram ksenukai nosauc ko vajag un brauc pakaļ, nekādi ligumi, rekviziti .

Usīt, atkal pļurkt! Precīzs “zīmulis”! Man tuvākais Ksenukai 130km Ne visi dzīvo Pierīgas pažoblēs.
Manis minētajā gadījumā Depo un par jaunajiem ierbežojumiem lēma, ka spēkā no 21.12.20. Par lēmuma izmaiņām uzzināju tikai veikalā un vēlā pēcpusdienā.
Novēlu, Tev, Jaunajā gadā, nelīst par spundi katram caurumam un nerunāt par lietām, no kurām neko nejēdz!
Ok, uz šīs jaukās nots, ar vari beigt. Sakārto muižas ūdensvadu lai netek un laimīgi sagaidīt nākošos Ziemassvētkus.
:)
29.decembris 2020, 16:25 | links

atkal sviests, pazvani uz veikalu, piemēram ksenukai nosauc ko vajag un brauc pakaļ, nekādi ligumi, rekviziti .

29.decembris 2020, 16:19 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager