Ja es būtu Kuldīgas baseina dirķis, es ar būvētu īsāku. Naher man pa to pašu algu uzņemt starptautiskas sacenes, ja var nākt tikai vietējie bērni un pirmdienās penči uz ūdensairobiku?
22.februāris 2021, 22:53 | links
21:09cik pilsētās esmu bijis,visas ir sakoptas,Ventspils ar savu ostu un naudu kas tur apgrozās it nemaz neizceļas uz pārējo fona.
udens2, 22.februāris 2021, 22:18
Slaidais [19:53]: Šovakar ir vērts ieliet 100 g laba konjaka par godu šodienas spriedumam. Tik ilgi čurāja visiem uz galvas, bet nebrīnīšos, ja šodien pats apmīzās. Kopā ar bruneļiem.Lai nu ko, bet pilsētu Lembergs izveidoja un pacēla, bet tavam prātiņam to nesaprast.
belijs23, 22.februāris 2021, 21:09
Slaidais [19:53]: Šovakar ir vērts ieliet 100 g laba konjaka par godu šodienas spriedumam. Tik ilgi čurāja visiem uz galvas, bet nebrīnīšos, ja šodien pats apmīzās. Kopā ar bruneļiem.Lai nu ko, bet pilsētu Lembergs izveidoja un pacēla, bet tavam prātiņam to nesaprast.cik pilsētās esmu bijis,visas ir sakoptas,Ventspils ar savu ostu un naudu kas tur apgrozās it nemaz neizceļas uz pārējo fona.
Karlis_K [22.02.21]: Lai nu ko, bet pilsētu Lembergs izveidoja un pacēla, bet tavam prātiņam to nesaprast.Aizbrauc uz Ventspili un apskaties. Pričom tur fani? Pilsētu sakārtoja. Par to, ka savā kabatā sabāza- par to arī sēdēs.
Oi nenorēkties par šiem zagļa faniem! Kur viņš pacēla to pilsētu? :) Bruģīti salika kuru apmaksāja nodokļu maksatāji un peļņu nāsīs ievilka pats zaglīgais punduris? :) Ko vēl pacēla no "savas kabatas" tas labdaris? Vairāk kā miljardu nāsīs ievilcis un salicis savos īpašumos un ofšoros. Daļu nu konfiscēs, bet tikai mazu daļu atgūs diemžēl.
Lai nu ko, bet pilsētu Lembergs izveidoja un pacēla, bet tavam prātiņam to nesaprast.
belijs23 [22.02.21]: Lai nu ko, bet pilsētu Lembergs izveidoja un pacēla, bet tavam prātiņam to nesaprast.Šeit gan gribētos dzirdēt sīkāk. Jo mana pilsēta ir nolaista tomēr gribās izdarīt to pašu. Stāsti, ko man darīt.. Naftas vada mums protams nav, bet mēģināt gribu ļoti..
abrakadabra [22.02.21]: Tak pASkatIeTIEas kādas Rīgā ir ielas un kādas Ventspilī!? Tādu labu cilvēku ietupinājuši! Tie pārējie divi vispār šausmas! Kā var likt cietumā DĒLU,VĪRU, ģimenes cilvēku? Un vēl trešais tas nabadziņš... valsts soda nevainīgus uzņēmējus par to, ka māk taisīt naudu!Tu taču nedomāji to nopietni, vai ne?
Tak pASkatIeTIEas kādas Rīgā ir ielas un kādas Ventspilī!? Tādu labu cilvēku ietupinājuši! Tie pārējie divi vispār šausmas! Kā var likt cietumā DĒLU,VĪRU, ģimenes cilvēku? Un vēl trešais tas nabadziņš... valsts soda nevainīgus uzņēmējus par to, ka māk taisīt naudu!
abrakadabra, 22.februāris 2021, 19:31