Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Ja es būtu Kuldīgas baseina dirķis, es ar būvētu īsāku. Naher man pa to pašu algu uzņemt starptautiskas sacenes, ja var nākt tikai vietējie bērni un pirmdienās penči uz ūdensairobiku?
22.februāris 2021, 22:53 | links

Smukas un sakoptas ir Valmiera, Cēsis, Kuldīga. Daļēji Liepāja, mazliet Rēzekne. Daugavpils tāda nebūs nekad. Par savu mīļo Rīgu varu tikai notraukt asaru.
Lai gan arī tajā pašā Kuldīgā reizumis (tagad) ir vājprāti. Nule kā atklāja jauno baseinu. Diemžēl starptautiskas sacensības rīkot nevarēs, arī rekordi netiks fiksēti. Iemesls? Vienkāršs kā pieckapeika. Baseins uzbūvēts par DAŽIEM CENTIMETRIEM īsāks. Vai jūs kaut ko tādu varat iedomāties Ventspilī?
22.februāris 2021, 22:41 | links

21:09cik pilsētās esmu bijis,visas ir sakoptas,Ventspils ar savu ostu un naudu kas tur apgrozās it nemaz neizceļas uz pārējo fona.

udens2, 22.februāris 2021, 22:18

Biedri Voter, vai Rīgā arī esi bijis? :)

andreiko, 22.februāris 2021, 22:36[/quote]Rīgu,pēc iespējas retāk cenšos apmeklēt
22.februāris 2021, 22:40 | links

21:09cik pilsētās esmu bijis,visas ir sakoptas,Ventspils ar savu ostu un naudu kas tur apgrozās it nemaz neizceļas uz pārējo fona.

udens2, 22.februāris 2021, 22:18[/quote]

Biedri Voter, vai Rīgā arī esi bijis? :)
22.februāris 2021, 22:36 | links

Skaidrs viens, ūšaks ar Mr20% nozagtu tik pat vai vairāk Ventspilī, bet atklāts jautājums, kas būtu ja būtu mērs, kas nezagtu?
Ne jau tā pat vien ASV sankcijas atrāvās.

Ceru, ka šis spriedums ir sākums un arī citiem zagļiem likumā pienāks kārta, tas padarīs tīrāku valsti un arī viss attīstīsies labāk un nevajadzēs priecāties par Lemberga uzlikto bruģīti, lai arī citās pilsētās ir līdzīgas un ne sliktākas ielas.
22.februāris 2021, 22:28 | links

Man Ventspils uzņēmēji sūdzās, ka par daudz kārtīgi. Bet tā kā te ir viens Ventspilnieks nomodā, tad davai - klāj vaļā, ko ietver "sakārtota pilsēta"?

Es gan nesaprotu, kāds sakars tam ar bandīta notiesāšanu. Ja man būtu simti miljoni, arī man piederētu vismaz viena pilsēta un tur būtu kārtība, jo es vienkārši nopirktu policiju un citu kārtību.
22.februāris 2021, 22:20 | links

Slaidais [19:53]: Šovakar ir vērts ieliet 100 g laba konjaka par godu šodienas spriedumam. Tik ilgi čurāja visiem uz galvas, bet nebrīnīšos, ja šodien pats apmīzās. Kopā ar bruneļiem.Lai nu ko, bet pilsētu Lembergs izveidoja un pacēla, bet tavam prātiņam to nesaprast.

belijs23, 22.februāris 2021, 21:09

Slaidais [19:53]: Šovakar ir vērts ieliet 100 g laba konjaka par godu šodienas spriedumam. Tik ilgi čurāja visiem uz galvas, bet nebrīnīšos, ja šodien pats apmīzās. Kopā ar bruneļiem.Lai nu ko, bet pilsētu Lembergs izveidoja un pacēla, bet tavam prātiņam to nesaprast.

cik pilsētās esmu bijis,visas ir sakoptas,Ventspils ar savu ostu un naudu kas tur apgrozās it nemaz neizceļas uz pārējo fona.
22.februāris 2021, 22:18 | links

Skatos Kārtības rulli un rēcu. Ja Lembis gribēs, viņš atkal vēlēšanās kandidēs un, protams, vinnēs. Būs Ventspils mērs no Rīgas Centralkas. Nekādu likumisku šķēršļu nav, jo spriedums vēl nav stājies spēkā. Un pilno spriedumu nolasīs tikai aptuveni pēc gada.
22.februāris 2021, 22:12 | links

Man ir tikai viens maziņš jautājums. Kāpēc uz viena beņķa ar Lembi sodu nesaņēma viņa kādreizējie poģeļņiki Stepanovs, Kokalis, Berķis, Skoks, Blažēvics, Mamerts Vaivads? Viņu miljoni ir rožaini, bet Lembja miljoni ar sūda smaku? Pelnīja taču kopā.
Turklāt Lembim jau neko īsti nevar atņemt. Tikai Puzes fazendu, apročpogas, vecu Opeltigru un apakšbikses. Visu liel kumosu jau nāsīs iešņaucis Meroni, un no viņa Latvijas valsts nedabūs pat pirdienu.
22.februāris 2021, 21:58 | links

Kāds var trīs teikumos to mītu par Ventpils pacelšanu izstāstīt, katru gadu esot pāris reizes Latvijas lielākajās pilsētās, izņemot austrumpusi, nekādu dižo atšķirību nemanu, vienīgi ja salīdzina ar 1994. gadu kad biju tur pirmoreiz, putekļu mazāk.
22.februāris 2021, 21:52 | links

Šakāļi jūs esat! Nav vienalga??? Tāpat ne vieniem, ne otriem nekas ne atleks!
22.februāris 2021, 21:28 | links

Karlis_K [22.02.21]: Lai nu ko, bet pilsētu Lembergs izveidoja un pacēla, bet tavam prātiņam to nesaprast.

Oi nenorēkties par šiem zagļa faniem! Kur viņš pacēla to pilsētu? :) Bruģīti salika kuru apmaksāja nodokļu maksatāji un peļņu nāsīs ievilka pats zaglīgais punduris? :) Ko vēl pacēla no "savas kabatas" tas labdaris? Vairāk kā miljardu nāsīs ievilcis un salicis savos īpašumos un ofšoros. Daļu nu konfiscēs, bet tikai mazu daļu atgūs diemžēl.
Aizbrauc uz Ventspili un apskaties. Pričom tur fani? Pilsētu sakārtoja. Par to, ka savā kabatā sabāza- par to arī sēdēs.
22.februāris 2021, 21:27 | links

Lai nu ko, bet pilsētu Lembergs izveidoja un pacēla, bet tavam prātiņam to nesaprast.

Oi nenorēkties par šiem zagļa faniem! Kur viņš pacēla to pilsētu? :) Bruģīti salika kuru apmaksāja nodokļu maksatāji un peļņu nāsīs ievilka pats zaglīgais punduris? :) Ko vēl pacēla no "savas kabatas" tas labdaris? Vairāk kā miljardu nāsīs ievilcis un salicis savos īpašumos un ofšoros. Daļu nu konfiscēs, bet tikai mazu daļu atgūs diemžēl.
22.februāris 2021, 21:19 | links

belijs23 [22.02.21]: Lai nu ko, bet pilsētu Lembergs izveidoja un pacēla, bet tavam prātiņam to nesaprast.
Šeit gan gribētos dzirdēt sīkāk. Jo mana pilsēta ir nolaista tomēr gribās izdarīt to pašu. Stāsti, ko man darīt.. Naftas vada mums protams nav, bet mēģināt gribu ļoti..
22.februāris 2021, 21:15 | links

Plus tas toč skaidrs, kāda ļaužu jūra korķē vaļā koni pirmdienā. Kam tās Lembja rebes riebās, domāju pozitīvas emocijas uz pāris nedēļām kā minimums. Tas savukārt labi imūnsistēmai! :)
22.februāris 2021, 21:10 | links

Vai Jums tā spriedumu lasīšana neuzjundīja tādas "Vai viegli būt jaunam" dramaturģiju? Eh, foršs ārtists Podnieks bija...
22.februāris 2021, 21:07 | links

Tā Jāni bija ironija :)
22.februāris 2021, 20:01 | links

abrakadabra [22.02.21]: Tak pASkatIeTIEas kādas Rīgā ir ielas un kādas Ventspilī!? Tādu labu cilvēku ietupinājuši! Tie pārējie divi vispār šausmas! Kā var likt cietumā DĒLU,VĪRU, ģimenes cilvēku? Un vēl trešais tas nabadziņš... valsts soda nevainīgus uzņēmējus par to, ka māk taisīt naudu!
Tu taču nedomāji to nopietni, vai ne?
22.februāris 2021, 19:56 | links

Tak pASkatIeTIEas kādas Rīgā ir ielas un kādas Ventspilī!? Tādu labu cilvēku ietupinājuši! Tie pārējie divi vispār šausmas! Kā var likt cietumā DĒLU,VĪRU, ģimenes cilvēku? Un vēl trešais tas nabadziņš... valsts soda nevainīgus uzņēmējus par to, ka māk taisīt naudu!

abrakadabra, 22.februāris 2021, 19:31

Ko būtu uztaisījuši, ja būtu Ventspili vadījuši godīgi cilvēki?
22.februāris 2021, 19:36 | links

Lemberga hatu google mapā jau pārsaukuši.
22.februāris 2021, 19:35 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager