Kamēr jūs te skaldat matus, nākotnes vīzija jums jau ir nodrošināta! Iz ineta..
"Es uzvarēšu, un mana komanda vadīs valsti. Es uzvarēšu, nevis tāpēc, ka gribu, bet tāpēc, ka mērķtiecīgi uz to eju. Es uzvarēšu, jo esmu izturējis visas tās pamatstraumes melu kampaņas, visus uztmetienus, varas uzbrukumus. Un es neesmu salūzis vai pazaudējis savu stāju. Tieši pretēji. Ar katru brīdi kļūstu tikai spēcīgāks. Partijai Likums un kārtība jau ir pieteikušies 1500 biedri. Vajag vismaz 5000. Bet 1500 kopš janvāra ir rādītājs. Es uzvarēšu, jo ap mani manā tuvākajā lokā ir spēcīgākais valsts intelekts. Un es vēl nemaz neesmu atklājis visus, kuri ir kopā ar mani. Es uzvarēšu, jo protu veidot komandu. Esmu izgājis caur “uguni un ūdeni” un mani nebiedē pretinieks. Pretinieku biedē Gobzems un viņa komanda. Vairs jau neskan kotlešēdāji, viss, mutes ciet. Vēl mēģina oligarhus un kremli. Tik garlaicīgi paredzami. Es uzvarēšu, un šis lai ir piemērs, ka nekad nevajag padoties. Pirms diviem gadiem viņi domāja, ka viss, ka Gobzems norakstīts. Bet viņiem nesanāca. Es uzvarēšu, un mana komanda vadīs valsti ne jau tāpēc, ka to man ļoti vajag. Tas ir vienīgais ceļš izmaiņām, kādas 30 gadu laikā var notikt. Tas ir liels upuris. Es tam upurēju visu savu dzīvi. Risks uz visu banku. Un arī tāpēc es uzvarēšu. Un pretiniekiem varu tikai ieteikt - nav vērts pretoties. Mani neuztrauc vairs gads vai pusotrs. Tas nu jau ir tikai laika jautājums. Aiz manis nāks vairums. Tautai vajag līderi. Un es tāds esmu. Netipiski ambiciozs. Uz nerviem krītošs, bet īsts. Citādāks. Jūs izveidojāt Gobzemu. Jūs, mani pretinieki. Jums šķita, ka lūzīšu. Jūs kļūdījāties. Mana komanda vadīs valsti. Un tas ir vienīgais iespējamais ceļš izmaiņām. Vienīgais. Citu nav. Pat, ja kāds to vēl negrib atzīt."
12.februāris 2021, 18:58 |
links