šodien uzlecis bij 41k
9.februāris 2021, 00:24 | links
Udens2, bitcoinus paturēji vai pārdevi????pārdevu pie 36k
https://www.delfi.lv/bizness/pasaule/tesla-iegadajusies-bitcoin-aptuveni-1-5-miljardu-dolaru-vertiba.d?id=52914799
mjuniors, 9.februāris 2021, 00:05
Raksta jau ka vairāk tieši sadzīviski un darba vietās, kur kontakts ilgāks, tādā maximā aiz stikla pie kases 3 min, pret mazu veikaliņu kur 1:1 nopļāpā 15 min., jeb braucot 5 kakli no pampāļiem uz impažiem strādāt, copēt, vai dropēt stundu mašīnā pret zināmā distancē ar masku sabiedriskajā, arī liela starpība.
usis, 8.februāris 2021, 23:31
udens2 [08.02.21]: kāda starpība cik veda,fakts vien ka veda nozīmē,ka viņu medicīna nespēja tikt galā,un tas vienā no bagātakajām valstīmJa neredzi starpību, ko ved un cik ved vai vispār ir pieminēšanas vērts fakts. Draugs, Tad tev pietiek ar uzrakstu: viss ir kārtībā. Un draugi ir nu sūdi.
udens2 [43m]: rindas medicīnā jau ir dēļ vlasts finansējuma,pa savu naudu jau nebij rindu.Tagad arī pa savu naudu būs grūti remontēties/.
un pat ja pieņemamka mums ir galīgi slikti ar medicīnas sistēmu,bet dēļ covida visā pasaulē ir pilnīgs psc,pirms jaunā gada no beļģijas veda uz vāciju covidniekus,jo pašiem nebij vietas,tā ka pandēmija ir,diezgan spītīgam jābūt lai to neredzētu un nesaprastuPārlēca man teksts.
Kas veda no beļģijas? Cik cilvēkus veda? Vienu, simts? Kādus cilvēkus veda: bomžus, miljonārus, deputātus?
Šobrīd tev tāds paškidrs stāsts..
mjuniors, 8.februāris 2021, 17:30
udens2 [41m]: rindas medicīnā jau ir dēļ vlasts finansējuma,pa savu naudu jau nebij rindu.Tagad arī pa savu naudu būs grūti remontēties/.
un pat ja pieņemamka mums ir galīgi slikti ar medicīnas sistēmu,bet dēļ covida visā pasaulē ir pilnīgs psc,pirms jaunā gada no beļģijas veda uz vāciju covidniekus,jo pašiem nebij vietas,tā ka pandēmija ir,diezgan spītīgam jābūt lai to neredzētu un nesaprastuPārlēca man teksts.
Kas veda no beļģijas? Cik cilvēkus veda? Vienu, simts? Kādus cilvēkus veda: bomžus, miljonārus, deputātus?
es par Pļaviņu neko nezinu, nelienu viņa domās iekšā. Tāpēc nevaru komentēt.
Bet tajos laikos kad tavs vectēvs pīpēja, bija tīra tabaka, tagad tur ier visādas piešprices klāt un varbūt pat nav tabakas lapas vispār, bet gan kāda nezāle: DDD
MV-F, 8.februāris 2021, 16:21
Man nav informācijas par to vai mans vectēvs pīpēja, bet ļoti iespējams, ka viņš to nedarīja vispār.
Bet tas, ka liels bars šodien pīpē un ļauj to darīt arī saviem bērniem, neko labu nākotnē nesola. Vismaz viņiem.
Bet tabaka ir tāpat kaitīga, ar vai bez piešpricēm, ne par velti tabakas putekļi ir līdzeklis pret dārza kaitēkļiem.
Domaataajs, 8.februāris 2021, 17:18
Es politiķu vietā būtu jau sen aizliedzis valstī smēķēt, par to piespiedu darba sods uz gadu ar niecīgu atalgojumu.
MV-F, 8.februāris 2021, 17:36
udens2 [38m]: rindas medicīnā jau ir dēļ vlasts finansējuma,pa savu naudu jau nebij rindu.Tagad arī pa savu naudu būs grūti remontēties/.kāda starpība cik veda,fakts vien ka veda nozīmē,ka viņu medicīna nespēja tikt galā,un tas vienā no bagātakajām valstīm
es par Pļaviņu neko nezinu, nelienu viņa domās iekšā. Tāpēc nevaru komentēt.
Bet tajos laikos kad tavs vectēvs pīpēja, bija tīra tabaka, tagad tur ier visādas piešprices klāt un varbūt pat nav tabakas lapas vispār, bet gan kāda nezāle: DDD
MV-F, 8.februāris 2021, 16:21
Man nav informācijas par to vai mans vectēvs pīpēja, bet ļoti iespējams, ka viņš to nedarīja vispār.
Bet tas, ka liels bars šodien pīpē un ļauj to darīt arī saviem bērniem, neko labu nākotnē nesola. Vismaz viņiem.
Bet tabaka ir tāpat kaitīga, ar vai bez piešpricēm, ne par velti tabakas putekļi ir līdzeklis pret dārza kaitēkļiem.
Domaataajs, 8.februāris 2021, 17:18
udens2 [08.02.21]: rindas medicīnā jau ir dēļ vlasts finansējuma,pa savu naudu jau nebij rindu.Tagad arī pa savu naudu būs grūti remontēties/.Pārlēca man teksts.
un pat ja pieņemamka mums ir galīgi slikti ar medicīnas sistēmu,bet dēļ covida visā pasaulē ir pilnīgs psc,pirms jaunā gada no beļģijas veda uz vāciju covidniekus,jo pašiem nebij vietas,tā ka pandēmija ir,diezgan spītīgam jābūt lai to neredzētu un nesaprastu