Principā Kariņš vakar mūs diplomātiski sagatavoja topošajiem papildu ierobežojumiem.
raihs, 30.novembris 2020, 11:53
Tieši tā.
Ar tekstu ka valdība izdarīja arī kļūdas, bet draugi "dirsā" mēs esam un āra netiekam :D
30.novembris 2020, 11:55 | links
Principā Kariņš vakar mūs diplomātiski sagatavoja topošajiem papildu ierobežojumiem.
raihs, 30.novembris 2020, 11:53
Nu tad iebāz šeit jēdzīgu *uiņu lai tauta var kulturāli padiskutēt.
Domaataajs, 30.novembris 2020, 10:46
Nu tad nebāz te bezjēdzīgu *uiņu, kuru katrs pats var pats izlasīt, ja galīgi nav, ko darīt.
raihs, 29.novembris 2020, 23:28
Domaataajs [29.11.20]: Nedomātāj, tev tas čaiņiks diezgan vārgi vāra, nekas jauns... Kāda jēga no 10 mājās nosēdētām dienām, atgriežoties no valsts, kur saķert vīrusu ir identiska Latvijai? Ok, viņiem bik lielāks tas skaitlis(bet ne graujoši) . Ok, Lietuva... Bet tieši tas pats likums attiecas uz Igauniju- uz valsti , kur šobrīd iespējas saķert vīrusu ir vismaz 2x mazāks, nekā Latvijā! Kādēļ, atgriežoties no turienes, ir 10 dienas jāsēž mājās?!? Igauņi vispār necepjas- ja iebrauc valstī strādāt vai mācīties, pat tests nav jātaisa! Tūrists var iebraukt valstī ar 48h negatīvu testu! A kas pie mums? Sēdi karantīnā!Nu tad nebāz te bezjēdzīgu *uiņu, kuru katrs pats var pats izlasīt, ja galīgi nav, ko darīt.
raihs, 29.novembris 2020, 22:59
Es ceru, ka atceries, kas būs, ja būs Nedomātājs.
Vai es runāju par karantīnu?
Es runāju pa to kā cilvēki izdomā apiet ierobežojumus.
Un tas ko dara EST vai LT ir viņu lieta.
Nedomātāj, tev tas čaiņiks diezgan vārgi vāra, nekas jauns... Kāda jēga no 10 mājās nosēdētām dienām, atgriežoties no valsts, kur saķert vīrusu ir identiska Latvijai? Ok, viņiem bik lielāks tas skaitlis(bet ne graujoši) . Ok, Lietuva... Bet tieši tas pats likums attiecas uz Igauniju- uz valsti , kur šobrīd iespējas saķert vīrusu ir vismaz 2x mazāks, nekā Latvijā! Kādēļ, atgriežoties no turienes, ir 10 dienas jāsēž mājās?!? Igauņi vispār necepjas- ja iebrauc valstī strādāt vai mācīties, pat tests nav jātaisa! Tūrists var iebraukt valstī ar 48h negatīvu testu! A kas pie mums? Sēdi karantīnā!
raihs, 29.novembris 2020, 22:59
Domaataajs [29.11.20]: Cilvēki māk apiet ierobežjumus. Par sekam, protams, ka nevienam galva nesāp.Nedomātāj, tev tas čaiņiks diezgan vārgi vāra, nekas jauns... Kāda jēga no 10 mājās nosēdētām dienām, atgriežoties no valsts, kur saķert vīrusu ir identiska Latvijai? Ok, viņiem bik lielāks tas skaitlis(bet ne graujoši) . Ok, Lietuva... Bet tieši tas pats likums attiecas uz Igauniju- uz valsti , kur šobrīd iespējas saķert vīrusu ir vismaz 2x mazāks, nekā Latvijā! Kādēļ, atgriežoties no turienes, ir 10 dienas jāsēž mājās?!? Igauņi vispār necepjas- ja iebrauc valstī strādāt vai mācīties, pat tests nav jātaisa! Tūrists var iebraukt valstī ar 48h negatīvu testu! A kas pie mums? Sēdi karantīnā!
https://www.la.lv/braucot-uz-lietuvu-telefonu-atstajiet-majas-iedzivotaji-atklajusi-ka-parkapt-ierobezojumus
A šī būtu Antona tēma
https://www.la.lv/musdienu-koncentracijas-nometne
Nu redzi, pats arī apstiprināji savu tupumu, bet malacis, kad atzinies.
mjuniors, 29.novembris 2020, 22:18
Domaataajs [18m]: Junior, viedums ir jāattīsta sevī, ieklausoties un apdomājot ko saka iekšējā balss, un pārliecinoties pēc tam par sava vieduma patiesumu nevis klausoties kaut kādus gudrus večus.
Nu tāpat kā Antons reiz.Mana iekšējā balss saka, ka tu kārtējo reizi gvelz.
mjuniors, 29.novembris 2020, 22:06
Domaataajs [29.11.20]: Junior, viedums ir jāattīsta sevī, ieklausoties un apdomājot ko saka iekšējā balss, un pārliecinoties pēc tam par sava vieduma patiesumu nevis klausoties kaut kādus gudrus večus.Mana iekšējā balss saka, ka tu kārtējo reizi gvelz.
Nu tāpat kā Antons reiz.