Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Nu tāds viņš esot...a kam tagad ir viegli?
27.augusts 2020, 20:14 | links

BrunoL [27.08.20]: Jā, tiesa! Uz balli iet nevaru, ar ķeršanu izķer!

Palaidnis riktīgs
27.augusts 2020, 20:10 | links

Jā, tiesa! Uz balli iet nevaru, ar ķeršanu izķer!
27.augusts 2020, 20:06 | links

Anton, Anton, ne tik strauji! Mēs par smuko Jāni!
27.augusts 2020, 20:05 | links

Nu tak neteikšu ,ka pensionāres...:)
27.augusts 2020, 20:01 | links

Tonis2 [27.08.20]: Arī tagad Bruņčiks nav zemē metams,zaļumballēs meičas dancinot...)
Tieši meičas, mja. Kukū.
27.augusts 2020, 19:59 | links

Arī tagad Bruņčiks nav zemē metams,zaļumballēs meičas dancinot...)
27.augusts 2020, 19:50 | links

Kāds ir aizgājis pa ku-kū taku :D Vienreiz var minēt kurš :)
27.augusts 2020, 19:14 | links

jā,Bruno,tāds simpātisks džeks bijis.meitenēm paticis..nez kā tagad?
27.augusts 2020, 19:06 | links

Jā precīzi daddy_j, konspiroloģija ir tā pati vecā māņticība, tik modernā apdarē. Katru parādību, katru likumsakarību var tulkot pa savam, jo mazāk zināšanu un vairāk dezinformācijas, jo kļūdaināki ceļi līdz patiesībai un mītiskāk viss izskatās ;) Tāpēc jau arī mūsdienās vēlarvien mazāk izglītotie vai vienkārši slinkie tic visādiem māņiem un viduslaiku burvestībām un zīlēšanai un slikteņiem likteņiem atkarīgiem no vecām zvaigžņu kartēm. Guļot naktī zem segas pēkšņu grīdas čikstēšanu blakusistabā var tulkot gan zinātniski piesaistot veselo saprātu un loģiku, gan arī kā spokošanos :) Ontūns izvēlas mitoloģiju, mūsdienu tā saucamās pilsētas leģendas, lai tak, onkulītim kāda izklaide uz vecumdienām. Tik neuztveriet to tik nopietni, neoponējiet katrai muļķībai.
27.augusts 2020, 16:43 | links

Anton, šķiet Tava lielā gudrība, rada pārgudrību ;)
izskatās apmēram šādi:

27.augusts 2020, 16:04 | links

:) Puiķi,kā jūs man patīkat! :D

Šmiguci.No kā paniskas bailes? Laikam jau no tā,kas daudziem tika iedzīts...Tu tak ar laikam ar masku pa veikaliem staigāji...Vairs nestaigā? :))

Uldiņ,gribi teikt ka pa lielam pār pasauli valda demokrātiskās valdības un parlamenti? Tev pašam smiekli nenāk? Tev jau laiks būtu zināt, ka pār pasauli valda musoņi,ilumināti,jezuīti un vēl hvz.kādi sektanti,kas sagrupējušies dažādās legālās un nelegālās organizācijās un biedrībās.Viņi nav ne amēbas ,ne citplanētieši,bet reāli neglupi cilvēki ,kas sagrupējušies pašizvirzīto mērķu sasniegšanai.Tas nekas,ka tu viņus nepazīsti,bet viņi ir.Gandrīz visi ASV prezidenti bija no musoņu vidus.Viens viņu cītīgais skolnieks un sekotājs te pat ar lielu samu apkampies regulāri gozējas..Laiks savējos atpazīt...:D
Apgūsti jaunas zināšānas ,ko skolā nemācīja un pilnveidojies,draudziņ..:)
Ar pārējiem šaurpierītēm diskutēt netaisos...

Tonis2, 27.augusts 2020, 15:01

Roku mazgāšana, lietussarga vai lietusdrēbju lietošana lietainā laikā, cimdu vai citu paliglīdzekļu lietošana paņemot karstu priekšmetu, utt. arī liecina par paniskām bailēm?

Es gan esmu pārliecināts, ka cilvēka centieni izsargāties vai mazināt iespēju saslimt vai un izvairīties no iespējas citus aplipināt ir domājoša un saprātīga cilvēka rīcība, tikai nezkāpēc daži tirliņi to uzksata par paniskām bailēm.

Sejas masku es nevalkāju, toties pēc iespējas ievēroju visus pārējos izsargāšanās veidus, roku dezinficēšana un regulāra to mazgāšana, izvairīšanās no liekas čupošanās...
Man nav vēlēšanās mazākais ne nonākt 2 nedēļu karantīnā vai pašā sliktākajā gadījumā beigt dzīvi.

Bet savādāk mana dzīve praktiski neatšķiras no citām vasarām, biju Latgalē, braucu regulāri uz vasarnīcu, paceļoju pa Igauniju, braucu pacopēt, biju kurzemes jūrmalā atpūsties, utt. Vieņigais neesmu bijis tālākās ārzemēs, kā citus gadus.

Kur tu saskati paniku???
27.augusts 2020, 15:35 | links

sorry, burti manā klaviatūrā negrupējas.. :)) Opītis.
27.augusts 2020, 15:17 | links

Toni, pricipā ar grupēšanos notiek itvisur un vienmēr. Šeit copmaņi gupējas, koncertos cilvēki gupējas, jubilejās, ģimenēs, jubilejās, bērēs, kāzās, sporta laukumos, bazīcās, geju grupiņas (tavs temats)..
Kādu tu sazvērestību tu dzen??? Man tādas aizdomas, kad tev tā dziesmiņa jau tiek nodziedāta un nepiepildīti sapniši. Un nepieņēma tevi par stūrmani. ;)
27.augusts 2020, 15:16 | links

:) Puiķi,kā jūs man patīkat! :D

Šmiguci.No kā paniskas bailes? Laikam jau no tā,kas daudziem tika iedzīts...Tu tak ar laikam ar masku pa veikaliem staigāji...Vairs nestaigā? :))

Uldiņ,gribi teikt ka pa lielam pār pasauli valda demokrātiskās valdības un parlamenti? Tev pašam smiekli nenāk? Tev jau laiks būtu zināt, ka pār pasauli valda musoņi,ilumināti,jezuīti un vēl hvz.kādi sektanti,kas sagrupējušies dažādās legālās un nelegālās organizācijās un biedrībās.Viņi nav ne amēbas ,ne citplanētieši,bet reāli neglupi cilvēki ,kas sagrupējušies pašizvirzīto mērķu sasniegšanai.Tas nekas,ka tu viņus nepazīsti,bet viņi ir.Gandrīz visi ASV prezidenti bija no musoņu vidus.Viens viņu cītīgais skolnieks un sekotājs te pat ar lielu samu apkampies regulāri gozējas..Laiks savējos atpazīt...:D
Apgūsti jaunas zināšānas ,ko skolā nemācīja un pilnveidojies,draudziņ..:)
Ar pārējiem šaurpierītēm diskutēt netaisos...
27.augusts 2020, 15:01 | links

Toni, tu neesi aizdomājies, ka esi zaļganīga un lipīga masa puslitra burciņā un visa tava dzīve patiesībā ir virtuālā realitāte?
27.augusts 2020, 13:24 | links

baksti vai nebaksti,bet viņi tak abi ar luteru smako visu laiku:)
27.augusts 2020, 12:22 | links

Šmigucis ar savu šauro domāšanu nesaredz nevienu starpslāni starp parasto cilvēciņu, kas rukā svīdušo muguriņu saliecis un Dievu.Ir šmigucīt starpslānis ,kas ikdienā svīst tik pirtīs vai Malibu pludmalēs un pārvalda pasauli..
Tonis2, 27.augusts 2020, 10:55

Oi vecais duraciņš, jebkurš miljonārs un miljardieris strādā pamatīgāk un savam darbam, biznesam, labdarībai velta katru dienu daudz vairāk laika nekā tādi laiski egoistiski stulbi pirdieni toņi un jožkas, kuri to vien dara kā cilā glāzīti, pirž dīvānā lūrot sazvēru sviestu, nu un pa laikam patur rokās bada pīcku.
27.augusts 2020, 12:21 | links

udens2 [27.08.20]: Copman,bilde laba,bet tā mani tik vedina uz citām dziļākām pārdomām...Kā mūsdienās ar kompjūter tehniku var safabricēt reālo dzīvi. Ja labi grib, var uzņemt filmu kā cilvēki pa mēnesi staigā vai Masks pa kosmosu lidinās...

Tonis2, 27.augusts 2020, 10:23jeb internetā iestāstīt ka masoni pār mums valda:))
Vot patīk jums ar šmidzi to veco sūdu bakstīt...
27.augusts 2020, 12:15 | links

Copman,bilde laba,bet tā mani tik vedina uz citām dziļākām pārdomām...Kā mūsdienās ar kompjūter tehniku var safabricēt reālo dzīvi. Ja labi grib, var uzņemt filmu kā cilvēki pa mēnesi staigā vai Masks pa kosmosu lidinās...

Tonis2, 27.augusts 2020, 10:23
jeb internetā iestāstīt ka masoni pār mums valda:))
27.augusts 2020, 12:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager