šitā toni čipoja
14.augusts 2020, 17:23 | links
mjuniors [14.08.20]: Kurš vēstnieks asv nav cip pārraudzībā?varbūt arī jaucu,bet vai nav sakritība kur šī dāmīte uzrodas sākas nemieri.nekad neesmu ticējis Krievijas labestībai un nekad neticēšu Asv demokrātijai.tas ir mans subjektīvais viedoklis kuru nevienam neuzspiežu..
elgreko, 14.augusts 2020, 10:41
Grūti saprast par kuru konkrētu tu dāmīti runā. Ieliec bildi :)).
Kurš vēstnieks asv nav cip pārraudzībā?varbūt arī jaucu,bet vai nav sakritība kur šī dāmīte uzrodas sākas nemieri.nekad neesmu ticējis Krievijas labestībai un nekad neticēšu Asv demokrātijai.tas ir mans subjektīvais viedoklis kuru nevienam neuzspiežu..
elgreko, 14.augusts 2020, 10:41
Shm_didzis [14.08.20]: elgreko [10:13]: Kautkur lasīju ka viena cip dāmīte bij uzradusies pirms maidana Ukrainā ,nu nesen pirms vēlēšanām BaltkrievijāKremļa propagandas mēslsNu ja neatkarīgi portāli tuvu miglainajam albionam ir kremļa murgi-nu nezinu nezinu,bet lai paliek prātvēderu poliriķu ziņā
raihs [14.08.20]: KurmisZB [10:56]: raihs [10:04]: daddy_j [9:38]: Man nav saprotams, ko tie cilvēki vēlas - Ok, lai Lukašenko atkāpjas. Un tālāk? Jaunas vēlēšanas vai to garāmgājēju meiteni, kura sava vīra vietā tika ievēlēta, par prezedentu?Un no kura laika, programma ir FAKTS!?
Nav saprotams...Tā dāmīte ievēlēšanas gadījumā taisītu jaunas, normālas vēlēšanasTo tu zini no sarunām pieturā? :DDDD Vai tas ir tavs kārtējais ,, pareizais viedoklis vai fakts,, kurš pamatojas vien uz tavu tuneļveida domāšanu un izpratni par procesiem?
:DDDD,
Shm_didzis [14.08.20]: elgreko [10:13]: Kautkur lasīju ka viena cip dāmīte bij uzradusies pirms maidana Ukrainā ,nu nesen pirms vēlēšanām BaltkrievijāKremļa propagandas mēslsUn pats, Trampa pakaļlaiža. :DDDD
KurmisZB [14.08.20]: raihs [10:04]: daddy_j [9:38]: Man nav saprotams, ko tie cilvēki vēlas - Ok, lai Lukašenko atkāpjas. Un tālāk? Jaunas vēlēšanas vai to garāmgājēju meiteni, kura sava vīra vietā tika ievēlēta, par prezedentu?
Nav saprotams...Tā dāmīte ievēlēšanas gadījumā taisītu jaunas, normālas vēlēšanasTo tu zini no sarunām pieturā? :DDDD Vai tas ir tavs kārtējais ,, pareizais viedoklis vai fakts,, kurš pamatojas vien uz tavu tuneļveida domāšanu un izpratni par procesiem?
:DDDD
elgreko [14.08.20]: Kautkur lasīju ka viena cip dāmīte bij uzradusies pirms maidana Ukrainā ,nu nesen pirms vēlēšanām BaltkrievijāKremļa propagandas mēsls
raihs [14.08.20]: daddy_j [9:38]: Man nav saprotams, ko tie cilvēki vēlas - Ok, lai Lukašenko atkāpjas. Un tālāk? Jaunas vēlēšanas vai to garāmgājēju meiteni, kura sava vīra vietā tika ievēlēta, par prezedentu?To tu zini no sarunām pieturā? :DDDD Vai tas ir tavs kārtējais ,, pareizais viedoklis vai fakts,, kurš pamatojas vien uz tavu tuneļveida domāšanu un izpratni par procesiem?
Nav saprotams...Tā dāmīte ievēlēšanas gadījumā taisītu jaunas, normālas vēlēšanas
daddy_j [14.08.20]: Man nav saprotams, ko tie cilvēki vēlas - Ok, lai Lukašenko atkāpjas. Un tālāk? Jaunas vēlēšanas vai to garāmgājēju meiteni, kura sava vīra vietā tika ievēlēta, par prezedentu?Tā dāmīte ievēlēšanas gadījumā taisītu jaunas, normālas vēlēšanas
Nav saprotams...