Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Uldiņ,kādreiz redzesloka paplašināšanai vajag arī to "vatņik" infu palasīties,vismaz kaut ko vairāk varēsi savās pusbriedušajās smadzenītēs apdomāt...

Malgomajfisk, 11.maijs 2020, 20:38
kā tu pārbaudi vai viņi nedirš??
11.maijs 2020, 20:51 | links

Malgomajfisk [11.05.20]: Luter,vai maz zini kas ir Maskavas mērs? Sabjaņins visādus brīnumus izdomās,lai tik būtu iemesls krīzes laikā naudiņu no budžeta izpumpēt.Putins samīzies "pašizolējies"un visu atbildību Maskavā novēlis uz viņa pleciem.Nu tad viņš arī "izpaužās"...
Ja tā mirstība un pandēmija būtu tikai krievijā, tad es var būt arī noticētu kādai sazvērestībai! Bet, par cik tā tas nav, tad viss ko tu te centies iepotēt, ir tupa iršana!
Pat krutais lielbritānis, tā pat kā tu, dirsa, ka tas viss ir uiņa, kamer pats atrāvās un nokļuva zem sistēmas!
11.maijs 2020, 20:46 | links

raihs [11.05.20]: Nu diez ko labi jau nu neiet- sip viņus tagad diezgan jaudīgi...
Es kaut kaa uz copi paarsleedzies esmu. Darba maz, zivis daudz. Šķiet, vasaraa drusku atsaaksies, bet rudenii atkal pa maajaam, ibiomakj. Vakciinu sola tikai uz gada beigaam, naakamaa saakumu.
Toni, nevar pie tevis tur darbaa??
11.maijs 2020, 20:45 | links

apelsins [11.05.20]: raihs [21m]: Nu neko - to jampampiņu Jirgenu tagad vismaz drāzīs trešdien. Godīgi jau ir- 4.05 menti kontrolēja daudz stingrāk, nekā 09.05... Nožēlojams ministrs ar visiem saviem krievijas "mākslinieku" koncertu apmeklējumiem... Kā jau visa kpv orda...Bet vispaar Raih politika tagad nav modee. Taapeec iet cauri visaaadi suudiigu masku iepirkumi utt. COVID 19
Nu diez ko labi jau nu neiet- sip viņus tagad diezgan jaudīgi...
11.maijs 2020, 20:40 | links

mandarīn,tinies puiķiņ labāk prom kamēr nenobriedīsi..)
11.maijs 2020, 20:40 | links

Uldiņ,kādreiz redzesloka paplašināšanai vajag arī to "vatņik" infu palasīties,vismaz kaut ko vairāk varēsi savās pusbriedušajās smadzenītēs apdomāt...
11.maijs 2020, 20:38 | links

raihs [11.05.20]: Nu neko - to jampampiņu Jirgenu tagad vismaz drāzīs trešdien. Godīgi jau ir- 4.05 menti kontrolēja daudz stingrāk, nekā 09.05... Nožēlojams ministrs ar visiem saviem krievijas "mākslinieku" koncertu apmeklējumiem... Kā jau visa kpv orda...
Bet vispaar Raih politika tagad nav modee. Taapeec iet cauri visaaadi suudiigu masku iepirkumi utt. COVID 19
11.maijs 2020, 20:36 | links

Puiķi,cik noprotu mēs domājam un runājam dažādos līmeņos...Jūs tak kad mazi un ietekmējami bijāt arī klausījāt māti un tēti,tāpēc ka:
1.jums viņi bija autoritāte un galējā patiesības instance,jo viņi jūs baroja un mācīja kā jādzīvo.
2,Viņu rokās bija arguments,-vienā rokā pīrādziņš vai bombonka,otrā rokā siksna vai žagariņi.
Puiķi,taij lielajā dzīvē nekas nav mainījies...
11.maijs 2020, 20:33 | links

Luter,un vēl,Krievijā ir noteikts,ka par katru ar covid saslimušo slimnīcām no bužeta tiek piešķirts 200000rbļ,tas ir ap 3000 $,Kā domā,vai slimnīcu sistēmai nav izdevīgi vairāk reģistrēt saslimušo skaitu,ja tas slimnieks slimnīcā pavada tikai pāris nedēļas? Tas ir vismaz 6000$ mēnesī.Labs bizness..

Malgomajfisk, 11.maijs 2020, 20:16
Tev šito ietekmējamie šarlatāni pastāstija??
11.maijs 2020, 20:28 | links

Malgomajfisk [11.05.20]: Apelsīn,jaunais idiņ ,ko murgo?Mani te neviens nav pacēlis un nolaist nav spējīgs...Raihujancim es jau sapņos rādos,kā gribētu no manīm vaļā tikt...:)
Nu tev savs viedoklis, man savs..
Paceela un peecaak nolaida, driizaak pazemoja..:)))
Bet man tagad nav laika, gatavoju zivju zupu
11.maijs 2020, 20:24 | links

Uldiņ,tev to ietekmējamie masu mēdiji paziņoja? )
11.maijs 2020, 20:23 | links

Luter,un vēl,Krievijā ir noteikts,ka par katru ar covid saslimušo slimnīcām no bužeta tiek piešķirts 200000rbļ,tas ir ap 3000 $,Kā domā,vai slimnīcu sistēmai nav izdevīgi vairāk reģistrēt saslimušo skaitu,ja tas slimnieks slimnīcā pavada tikai pāris nedēļas? Tas ir vismaz 6000$ mēnesī.Labs bizness..

Tikai nezkāpēc salīdzinot ar pagājušogadu mirušo skaits pieaudzis par 18 200 cilvēkiem, jeb par 18%? Kā tad tā sanācis? Arī oficiālās iestādes uzrakstīja vairāk, lai dabūtu naudu?

Shm_didzis, 11.maijs 2020, 20:20

Tas bija domāts Maskavā...
11.maijs 2020, 20:21 | links

Apelsīn,jaunais idiņ ,ko murgo?Mani te neviens nav pacēlis un nolaist nav spējīgs...Raihujancim es jau sapņos rādos,kā gribētu no manīm vaļā tikt...:)
11.maijs 2020, 20:21 | links

Tikai nezkāpēc salīdzinot ar pagājušogadu mirušo skaits pieaudzis par 18 200 cilvēkiem, jeb par 18%? Kā tad tā sanācis? Arī oficiālās iestādes uzrakstīja vairāk, lai dabūtu naudu?
11.maijs 2020, 20:20 | links

Malgomajfisk [11.05.20]: Luter,un vēl,Krievijā ir noteikts,ka par katru ar covid saslimušo slimnīcām no bužeta tiek piešķirts 200000rbļ,tas ir ap 3000 $,Kā domā,vai slimnīcu sistēmai nav izdevīgi vairāk reģistrēt saslimušo skaitu,ja tas slimnieks slimnīcā pavada tikai pāris nedēļas? Tas ir vismaz 6000$ mēnesī.Labs bizness..
Toni, tu anomaali zemo mirstiibu proporcionaali uz saslimusho skaita paanalizee. Taa ir sazveerestiiba. Tver lauku, Vecotēv!!
11.maijs 2020, 20:19 | links

Nu neko - to jampampiņu Jirgenu tagad vismaz drāzīs trešdien. Godīgi jau ir- 4.05 menti kontrolēja daudz stingrāk, nekā 09.05... Nožēlojams ministrs ar visiem saviem krievijas "mākslinieku" koncertu apmeklējumiem... Kā jau visa kpv orda...
11.maijs 2020, 20:18 | links

11.maijs 2020, 20:16 | links

Malgomajfisk [11.05.20]: Iedomīgais teftel,nu tad ieliec kādu citu tēmu,kur ar savu "intelektu" varētu paspīdēt,labprāt palasīšu...
Ko piesienies Raiham! Vinjsh tevi paceela, taa tevi shajaa sadaljaa vispaar nenjeema veeraa, vecais Idinj!
11.maijs 2020, 20:08 | links

Un vēl ,teftel,tev tak sieva ir mediķis,viņai tak vajadzētu zināt un saprast, ka tas viss ir uzpūsts burbulis...
11.maijs 2020, 20:06 | links

raihs [11.05.20]: apelsins [26m]: Bet garlaiciigu vakaru nosist var...Jā. Tādēļ jau mēs te visi esam savākušies. Varēja tikai būt bik interesantāks repertuārs par tā duraka bakstīsanu...
Mjaa, garlaiciigi..
11.maijs 2020, 20:06 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager