Uldiņ,kādreiz redzesloka paplašināšanai vajag arī to "vatņik" infu palasīties,vismaz kaut ko vairāk varēsi savās pusbriedušajās smadzenītēs apdomāt...kā tu pārbaudi vai viņi nedirš??
Malgomajfisk, 11.maijs 2020, 20:38
11.maijs 2020, 20:51 | links
Uldiņ,kādreiz redzesloka paplašināšanai vajag arī to "vatņik" infu palasīties,vismaz kaut ko vairāk varēsi savās pusbriedušajās smadzenītēs apdomāt...kā tu pārbaudi vai viņi nedirš??
Malgomajfisk, 11.maijs 2020, 20:38
Malgomajfisk [11.05.20]: Luter,vai maz zini kas ir Maskavas mērs? Sabjaņins visādus brīnumus izdomās,lai tik būtu iemesls krīzes laikā naudiņu no budžeta izpumpēt.Putins samīzies "pašizolējies"un visu atbildību Maskavā novēlis uz viņa pleciem.Nu tad viņš arī "izpaužās"...Ja tā mirstība un pandēmija būtu tikai krievijā, tad es var būt arī noticētu kādai sazvērestībai! Bet, par cik tā tas nav, tad viss ko tu te centies iepotēt, ir tupa iršana!
raihs [11.05.20]: Nu diez ko labi jau nu neiet- sip viņus tagad diezgan jaudīgi...Es kaut kaa uz copi paarsleedzies esmu. Darba maz, zivis daudz. Šķiet, vasaraa drusku atsaaksies, bet rudenii atkal pa maajaam, ibiomakj. Vakciinu sola tikai uz gada beigaam, naakamaa saakumu.
apelsins [11.05.20]: raihs [21m]: Nu neko - to jampampiņu Jirgenu tagad vismaz drāzīs trešdien. Godīgi jau ir- 4.05 menti kontrolēja daudz stingrāk, nekā 09.05... Nožēlojams ministrs ar visiem saviem krievijas "mākslinieku" koncertu apmeklējumiem... Kā jau visa kpv orda...Bet vispaar Raih politika tagad nav modee. Taapeec iet cauri visaaadi suudiigu masku iepirkumi utt. COVID 19Nu diez ko labi jau nu neiet- sip viņus tagad diezgan jaudīgi...
raihs [11.05.20]: Nu neko - to jampampiņu Jirgenu tagad vismaz drāzīs trešdien. Godīgi jau ir- 4.05 menti kontrolēja daudz stingrāk, nekā 09.05... Nožēlojams ministrs ar visiem saviem krievijas "mākslinieku" koncertu apmeklējumiem... Kā jau visa kpv orda...Bet vispaar Raih politika tagad nav modee. Taapeec iet cauri visaaadi suudiigu masku iepirkumi utt. COVID 19
Luter,un vēl,Krievijā ir noteikts,ka par katru ar covid saslimušo slimnīcām no bužeta tiek piešķirts 200000rbļ,tas ir ap 3000 $,Kā domā,vai slimnīcu sistēmai nav izdevīgi vairāk reģistrēt saslimušo skaitu,ja tas slimnieks slimnīcā pavada tikai pāris nedēļas? Tas ir vismaz 6000$ mēnesī.Labs bizness..Tev šito ietekmējamie šarlatāni pastāstija??
Malgomajfisk, 11.maijs 2020, 20:16
Malgomajfisk [11.05.20]: Apelsīn,jaunais idiņ ,ko murgo?Mani te neviens nav pacēlis un nolaist nav spējīgs...Raihujancim es jau sapņos rādos,kā gribētu no manīm vaļā tikt...:)Nu tev savs viedoklis, man savs..
Luter,un vēl,Krievijā ir noteikts,ka par katru ar covid saslimušo slimnīcām no bužeta tiek piešķirts 200000rbļ,tas ir ap 3000 $,Kā domā,vai slimnīcu sistēmai nav izdevīgi vairāk reģistrēt saslimušo skaitu,ja tas slimnieks slimnīcā pavada tikai pāris nedēļas? Tas ir vismaz 6000$ mēnesī.Labs bizness..
Tikai nezkāpēc salīdzinot ar pagājušogadu mirušo skaits pieaudzis par 18 200 cilvēkiem, jeb par 18%? Kā tad tā sanācis? Arī oficiālās iestādes uzrakstīja vairāk, lai dabūtu naudu?
Shm_didzis, 11.maijs 2020, 20:20
Luter,un vēl,Krievijā ir noteikts,ka par katru ar covid saslimušo slimnīcām no bužeta tiek piešķirts 200000rbļ,tas ir ap 3000 $,Kā domā,vai slimnīcu sistēmai nav izdevīgi vairāk reģistrēt saslimušo skaitu,ja tas slimnieks slimnīcā pavada tikai pāris nedēļas? Tas ir vismaz 6000$ mēnesī.Labs bizness..
Malgomajfisk [11.05.20]: Luter,un vēl,Krievijā ir noteikts,ka par katru ar covid saslimušo slimnīcām no bužeta tiek piešķirts 200000rbļ,tas ir ap 3000 $,Kā domā,vai slimnīcu sistēmai nav izdevīgi vairāk reģistrēt saslimušo skaitu,ja tas slimnieks slimnīcā pavada tikai pāris nedēļas? Tas ir vismaz 6000$ mēnesī.Labs bizness..Toni, tu anomaali zemo mirstiibu proporcionaali uz saslimusho skaita paanalizee. Taa ir sazveerestiiba. Tver lauku, Vecotēv!!
Malgomajfisk [11.05.20]: Iedomīgais teftel,nu tad ieliec kādu citu tēmu,kur ar savu "intelektu" varētu paspīdēt,labprāt palasīšu...Ko piesienies Raiham! Vinjsh tevi paceela, taa tevi shajaa sadaljaa vispaar nenjeema veeraa, vecais Idinj!