Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
elgreko [27.06.20]: Lasu jūsu diskusiju un aizdomājos-Rītiņš,Rinkevičs,Streips.....bļāviens Latvijas zieds,tpu
Un? Kuram no viņiem var pārmest neprofesionalitāti? Rinkēvičs- iespējams labākais ārlietu ministrs, Rītiņš- atzītākais pavārs, Streips- labs žurnālists un raidījumu vadītājs... Kur problēma?
27.jūnijs 2020, 20:53 | links

Labi,esam gana aizmuldējušies,bija jautri...)
Bet Baltezerā esot Zandarti ienākuši ,jābrauc pārbaudīt...Padraiskojaties bez manīm..:)

Malgomajfisk, 27.jūnijs 2020, 20:48

ne asakas!!!un tur ārā,uz ezera,esi ļoti uzmanīgs:)))viņi ir visur:)))
27.jūnijs 2020, 20:51 | links

Labi,esam gana aizmuldējušies,bija jautri...)
Bet Baltezerā esot Zandarti ienākuši ,jābrauc pārbaudīt...Padraiskojaties bez manīm..:)
27.jūnijs 2020, 20:48 | links

raihs [27.06.20]: KurmisZ [12m]: ... ne to vien piedzīvosi.... Nu es toč neko nepiedzīvošu- kam vajadzīgs resns pusmūža vecis :))
Satiksi reptoloīdu, iz dzirdēsi tādu kā svilpi enu, zini, irrr.
:)
Netici, prasi daļas kuratoram.
27.jūnijs 2020, 20:46 | links

Raihuci,nesaki viss,no mugurpuses jau tas vēders netraucē...:DDD
27.jūnijs 2020, 20:44 | links

Lasu jūsu diskusiju un aizdomājos-Rītiņš,Rinkevičs,Streips.....bļāviens Latvijas zieds,tpu
27.jūnijs 2020, 20:44 | links

KurmisZ [27.06.20]: ... ne to vien piedzīvosi.
... Nu es toč neko nepiedzīvošu- kam vajadzīgs resns pusmūža vecis :))
27.jūnijs 2020, 20:40 | links

Vo,vo ,raihucis man atsvaidzināja atmiņu.Es ar vienreiz gadus 20 atpakaļ pa pāli ar čomu uz to Purvu biju aizmaldījies.Dziļā pagrabā ,īsti pat neatceros uz kādas ielas..Noskatīju vienu nesliktu meiču,sāku šo lenkt un neķītrus piedāvājumus izteikt,a bet šī man saka,ja ņe takaja,man ir draudzene...Nācās aplauzties...:DD
27.jūnijs 2020, 20:36 | links

raihs [27.06.20]: KurmisZ [7m]: Malgomajfisk [5m]: Luter ,esi mēģinājis tikt? :)Ja rakstu tad zinu par ko runāju.
Un arī par ,, uzbāšanās mēģinājumiem,, jaunībā daudz strādāju krogos un tici, līdz pretīgumam tas viss redzēts dzīvē.Teikšu tā, ja man uzbāztos, tad es dotu pa purnu! Bet kamēr viņi tusē savā starpā, man pofig.
Varbūt man paziņa muldēja, bet nu dikti zvērējās, ka reiz,kā pavāra palīgs pie Rītiņa piestrādājis, un vienreiz neizturējis un šim iešāvis pa ģīmi...
Ex, atkal nekas nesanāks. To ka viņš tev ,, uzbāzās,, nepierādīsi, bet par ,, purnu,, tev uzreiz būs kriminālatbildība. Tu kaut kā ,, sekli,, to visu uztver. Un atkārtošos par ,, melno piemēru,, kad viņi ir pa vienam, normāli it kā cilvēki, bet atliek būt konkrētā vietā jau ,, baram,, tā tu uzzināsi, kurš te ir saimnieks. :)
Un ja zilajiem tiks dotas vairāk tiesības, vēl ne to vien piedzīvosi.
27.jūnijs 2020, 20:32 | links

KurmisZ [27.06.20]: Malgomajfisk [5m]: Luter ,esi mēģinājis tikt? :)Ja rakstu tad zinu par ko runāju.
Un arī par ,, uzbāšanās mēģinājumiem,, jaunībā daudz strādāju krogos un tici, līdz pretīgumam tas viss redzēts dzīvē.
Teikšu tā, ja man uzbāztos, tad es dotu pa purnu! Bet kamēr viņi tusē savā starpā, man pofig.
Varbūt man paziņa muldēja, bet nu dikti zvērējās, ka reiz,kā pavāra palīgs pie Rītiņa piestrādājis, un vienreiz neizturējis un šim iešāvis pa ģīmi...
27.jūnijs 2020, 20:27 | links

raihs [27.06.20]: Tak lai pieņem kaut vai to pašukopdzīves likumu, kurš vismaz par 50% būtu aktuāls heteroseksuālajiem pāriem! Un miers... Laulību es vispār uzskatu par totāli novecojušu un neefektīgu attiecību legalizēšanas modeli. Cik mums alimentu nemaksatāju?! Tūkstošiem! Un vai valsts ksut ko var izdarīt? Var, bet ļoti švaki tai kaut kā sanāk... Būtu likums, būtu līgums, un viss būtu atrisināts! Uztaisīji trīs sīkos, atradi jaunu caciņu? Ok, bet davai maksā! Nemaksāsi? Tiesas izpildītāji klāt un īpašumi ūtrupē! Man tepat paziņu lokā tik daudz "pidaru", kuri saviem bērniem nemaksā uzturlīdzekļus, ka vemt gribas...
Jā šis ,, donoru modelis,, pie mums ir aktuāls, uztaisa bērnus vienai, bet audzina cita bērnus, un savējos audzina cits kurš dzīvo ar tā sievieti. Bet tas jau ir sabiedrības morāles degradācijas cits līmenis.
Kāpēc atbalstīt arī šo ,, nākamo līmeni,, valsts mērogā, kad ir būtikāki un svarīgāki jautājumi risināmi.
27.jūnijs 2020, 20:26 | links

KurmisZ [27.06.20]: Raih un nobeigumā vienkārš piemērs, kuru vari pats pārbaudīt.
Pamēģini kā heteroseksuāls pāris tikt zilo klubā vai tusiņā.
Un te tev būs atbilde: viņi mūs neuzskata par līdzīgiem, bet tai pat laikā pieprasa, lai viņus uzskatam par tādiem. :)
Vai nav savādi?
Man grupasbiedri uz "Purvu" šad tad prikola pēc piestaigāja, teica, ka ok, vispār neviens nemācoties virsū. Es pat nezinu, vai tagad pastāv tādi klubi
27.jūnijs 2020, 20:22 | links

Nemīz lutiņ, kā jau apsolīju par pidaru nesaukšu, ņem to kaimiņ peķku padusē un droši dodaties uz kādu gejklubu, mēs sapratīsim! Nemocies pats un nemoci citus izliekoties par to kas neesi! ;-)))
27.jūnijs 2020, 20:22 | links

Malgomajfisk [27.06.20]: Luter ,esi mēģinājis tikt? :)
Ja rakstu tad zinu par ko runāju.
Un arī par ,, uzbāšanās mēģinājumiem,, jaunībā daudz strādāju krogos un tici, līdz pretīgumam tas viss redzēts dzīvē.
27.jūnijs 2020, 20:21 | links

Tak lai pieņem kaut vai to pašukopdzīves likumu, kurš vismaz par 50% būtu aktuāls heteroseksuālajiem pāriem! Un miers... Laulību es vispār uzskatu par totāli novecojušu un neefektīgu attiecību legalizēšanas modeli. Cik mums alimentu nemaksatāju?! Tūkstošiem! Un vai valsts ksut ko var izdarīt? Var, bet ļoti švaki tai kaut kā sanāk... Būtu likums, būtu līgums, un viss būtu atrisināts! Uztaisīji trīs sīkos, atradi jaunu caciņu? Ok, bet davai maksā! Nemaksāsi? Tiesas izpildītāji klāt un īpašumi ūtrupē! Man tepat paziņu lokā tik daudz "pidaru", kuri saviem bērniem nemaksā uzturlīdzekļus, ka vemt gribas...
27.jūnijs 2020, 20:20 | links

Luter ,esi mēģinājis tikt? :)
27.jūnijs 2020, 20:18 | links

Nu praidus nav grūti paredzēt ,tie ir jau laicīgi globāli un reģionāli organizēti..
27.jūnijs 2020, 20:17 | links

Raih un nobeigumā vienkārš piemērs, kuru vari pats pārbaudīt.
Pamēģini kā heteroseksuāls pāris tikt zilo klubā vai tusiņā.
Un te tev būs atbilde: viņi mūs neuzskata par līdzīgiem, bet tai pat laikā pieprasa, lai viņus uzskatam par tādiem. :)
Vai nav savādi?
27.jūnijs 2020, 20:13 | links

raihs [27.06.20]: Lūk, iedomājies, Aivar, tu esi zilais... Nu tā sanacis- patīk tev kaimiņu Pēteris, un Pētetim patīc tu, un neko tur nevar darīt- sirdij nepavēlēsi. . Īsāk sakot, jums ir mīla. Jūs gribat kopīpašumu, gribat sadoties rociņās un doties ielās. A nekā- kopīpašuma nebūs, un nekādu "rociņu" arī nebūs, jo Petjka no vārturūmes jums ātri vien nosauks par pidariem un iepisīs ar akmeni pa pauri. Viņi vienkārši grib būt pieņemti, tas arī viss.
Personiski mana nostāja ir pragmātiska- man viņi netraucē, neuzbāžas, un man ir vienalga, kā un ko viņi dara gultā... Viņi lielākoties ir mākslinieciski un talantīgi cilvēki, kas man kā ar mākslu saistītu cilvēku tikai simpatizē. Demogrāfiju viņi absolūti neietekmē, jo kam lemts vicot veci, tas tāpat nekad veceni nevicos... Nu nebūs taču tā, ka šis padomās- ai, nu labi, patīk man tas Pēteris,bet ar viņu vienas vienīgas problēmas un neviens negrib nepieņemt, ņemšu vien Zelmu un taisīšu viņai bērnus ... Nu ne tak...
Vienkārši taču, vai ne?
To es saprotu, lai vico viens otru un tas ir bijis pie visiem valdītājiem un visos gadsimtos. Bet tik uztājīgi nez vai. Jo mana doma galvenā bija par būtiskākiem jautājumiem, kas valstī risināmi, nevis par mazāk kā 10% vēlmi, realizēt savas darbības publiski to visur bāžot acīs.
Dānija bija pirmie, malači. Ja valstī ar ekonomiku, sociālo un demogrāfisko stāvokli viss kārtībā un nav ,, svarīgāku jautājumu,, ko risināt uz priekšu.
Bet runa ir par Latviju un tās reālo situāciju un samilzušajām problēmām, ja pat Tiesībsargs saka: pag, kas ar minimumu , kas neatbilst Satversmei. Tad par kādiem zilo aktuāliem jautājumiem runa? Un praidus arī grib teikt ka neredzēji Rīgas ielās? :))))))
27.jūnijs 2020, 20:09 | links

Tagan man ir skaidrs,raih tu gribi saorganizēt jaunu frakciju priekš saeimas...Savādāk kā tu tur tiks? :D
27.jūnijs 2020, 20:02 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager