Puikas un meitenes, man priekš jums ir sliktas ziņas - viss ir sarunāts augšā un BEZ JUMS. Tallink atkal pārdod biļetes (pirms divām dienam vel nebija pieejamas) no 1 jūnija Riga-Stokholma-Riga ...
5.maijs 2020, 09:53 | links
No feisbuka
Ineta Jansone-Nagle
Valsti vada cilvēki kas izšķērdē un zog. Valsti vada cilvēki uz kuriem “likumi neattiecas’’. Valsti vada nekompetenti ministri, kuri neatšķir demokrātiju no totalitārisma (vai precīzāk- viņi to negrib darīt), valsti vada politmafija kura var ierobežot vārda brīvību ar “patiesības ministrijas’’ un citu politmediju starpniecību.
Bebrs, 4.maijs 2020, 23:33Neaprotu,viņa tagad uzmetusi lūpu ka vīrs vairs nav tajā mafijā??Jeb jūt ka vecajiem politmafioziem var sanākt tikt sodītiem kaut kad??:DDD
Vēmiens nāk no šiem tekstiem,ja tie nāk no izbijušiem politiķiem vai viņu ģimenes locekļiem
udens2, 5.maijs 2020, 09:03
Gaidām video ārprātskasnotiekkrievijā.ru, jo Latvijāvisskārtībā.lv :D
Copmanis, 5.maijs 2020, 09:13
No feisbuka
Ineta Jansone-Nagle
Valsti vada cilvēki kas izšķērdē un zog. Valsti vada cilvēki uz kuriem “likumi neattiecas’’. Valsti vada nekompetenti ministri, kuri neatšķir demokrātiju no totalitārisma (vai precīzāk- viņi to negrib darīt), valsti vada politmafija kura var ierobežot vārda brīvību ar “patiesības ministrijas’’ un citu politmediju starpniecību.
Bebrs, 4.maijs 2020, 23:33Neaprotu,viņa tagad uzmetusi lūpu ka vīrs vairs nav tajā mafijā??Jeb jūt ka vecajiem politmafioziem var sanākt tikt sodītiem kaut kad??:DDD
Vēmiens nāk no šiem tekstiem,ja tie nāk no izbijušiem politiķiem vai viņu ģimenes locekļiem
udens2, 5.maijs 2020, 09:03
No feisbukaNeaprotu,viņa tagad uzmetusi lūpu ka vīrs vairs nav tajā mafijā??Jeb jūt ka vecajiem politmafioziem var sanākt tikt sodītiem kaut kad??:DDD
Ineta Jansone-Nagle
Bebrs, 4.maijs 2020, 23:33
Šķebinoši "salkans" haotisks skricelējums no tēmas "viss ir slikti". Un galvenais no kā? No Nagļa sievas! :))
raihs, 5.maijs 2020, 07:48
Bebrs [04.05.20]: No feisbukaLabi pateikts, diez viņu par šiem vārdiem arī sauks par vatinieci?
Ineta Jansone-Nagle
9 h
Principā es saprotu, ka šodien man Latvijai būtu jādzied slavas dziesmu. Es tiešām to darītu ar lielāko prieku, jo mīlu šo valsti, esmu šeit dzīvojusi visu mūžu. Šeit esmu dzimusi es, te ir dzimuši mani trīs bērni, kuri arī te dzīvo, strādā, un dod pienesumu valsts kasē.
Šeit es esmu gan mācījusies, gan mācījusi citus, gan strādājusi kā darba ņēmējs, gan kā darba devējs, esmu maksājusi nodokļus un mācījusi to darīt citiem, esmu gājusi uz vēlēšanām un arī pati mēģinājusi startēt tajās. Esmu taisījusi sporta projektus, pārstāvējusi valsti starptautiskās sacensībās gan kā sportiste, gan kā nacionālo izlašu menedžere.Nevarētu teikt, ka jūtos kaut ko valstij parādā, kaut ko “ne tā darījusi’’, kaut kā “ne tā dzīvojusi’’.
Tomēr paskatoties TAGAD, bez kādiem izskaistinājumiem, bez kādiem “tev ir jārunā tā kā ir jārunā, jo tā pieklājas’’…
Es esmu turpat kur biju pirms 30 gadiem, kad šo valsti dibināja...
Lai būtu vēl skumjāk - šī “patiesības ministrija’’- saņem balvu ”Par nozīmīgu veikumu vārda brīvības veicināšanā, cenzūras ierobežošanā un diskriminēto grupu atbalstīšanā’’… lai gan mēs visi zinām, ka tieši viņi nepārtraukti apstrīd un mēģina “aizvērt muti jebkuram, kurš izsaka vai pieklājīgi iebilst pret pastāvošo kārtību’’, un nedod dievs pievērš plašāku uzmanību citam rakursam, ne “oficiālajam viedoklim”… (Un kā tas nez atšķiras no PSRS?!).
Valsti vada cilvēki, kuri var aizņemties no Eiropas 4 miljardus, un tos izšķērdēt mazāk kā mēneša laikā, neatbalstot tos, kuriem šī nauda tika piešķirta. Tie rīkojas tā, it kā tā būtu šauras grupas personīgie līdzekļi, tomēr nekautrējas paziņot, ka ATDOT to vajadzēs visiem iedzīvotājiem, nevis viņiem, tiem kas aizņēmās…
Valsts var nepieskatīt savas kapitālsabiedrības un sponsorētās nozares, piemēram Rīgas satiksmi vai tml. – un atkal var atļauties paziņot- “parādus atdosiet jūs’’. Un nevis tie, kas izzaga šo iestādi, protams, nē… Jo tie jau mums Eiropā krējumu smeļ, viņiem nav jāsēž cietumā, un visu atlikušo mūžu jāatdod izšķērdētais, nē, ko jūs…
Un nav nekāda problēma, ka ar šādu paziņojumu nāk klajā cilvēks, kurš ir notiesāts ar līdzekļu piedziņu, kas radušies saistībā ar nekompetentu bankas vadīšanu, tomēr šis pats cilvēks, lai kāds paradokss tas neliktos- sēž Latvijas valsts budžeta komisijā, un pirms dažiem mēnešiem no Finanšu ministra saņem medaļu “ par nozīmīgu personīgo ieguldījumu Latvijas Republikas finanšu sistēmas attīstībā’’…
Valstī NETIEK sodīti neviens no tiem, kas zog, kas izšķērdē, kas represē, kas pārkāpj cilvēktiesības un jebkādus morālos kodeksus, un tā tas turpinās jau 30 gadus, un ar aizvien lielāku apgriezienu.
Lai gan VISI, zina kas notiek, visi redz kas notiek- nekas nemainās, neviens nedrīkst iebilst, neviens nedrīkst protestēt, jo… Jo patiesībā mēs nedzīvojam brīvā valstī, bet dzīvojam diskriminācijā, kurā tiek pilnībā degradēts parastais, ne pie valsts pietuvinātais cilvēks ar mērķi – noteikt viņam nevis 10-to tiesu, kā tas bija klaušu laikos, bet kā minimums 15-to, vai vairāk, un prasīt pilnīgu paklausību.
Kad visiem krīzē tiek samazināta alga vai izdevumi, (dažiem vispār atņemts darbs un jebkāds atalgojums) ir tikai viena grupa, kurai nekas nemainās, tieši otrādi- viņiem par darbu, kas ir viņa pamatdarbs un par to jau ir noteikta alga- ir jāsaņem arī prēmijas un citas piemaksas…
Māte Latvija... Kuras dēli ir izrādījušies sliktāki par jebkuru iebrucēju...
Man sāp sirds par Tevi, Latvija, un par tiem iedzīvotājiem, kuri nevēlējās zagt, kuri vēlējās tikai dzīvot un būt godīgi, strādāt savos amatos, pelnot iztikai un dzīvei. Par tiem, kuri veidoja ģimenes, kuri ticēja, cerēja un vēlējās te dzīvot ilgi un laimīgi. Un tiem, kas visu šo laiku paturēja sirdī SAPNI par skaistu un laimīgu Latviju. Manī šis sapnis ir zudis, jo laikam tas bija tikai sapnis, laiks mosties.
Es neticu šiem cilvēkiem kas vada Latviju. Jo tas ko viņi dara, nav vadība. Tas ir kā ripināt no augsta kalna auto, dziļā bedrē, pamazām raujot viņam laukā detaļas un sakot: “Re, ripo taču, viss kārtībā!’’.
Man ir ļoti, ļoti skumji. Jo tāda alkatība, nežēlība un vienaldzība, kāda spīd šo cilvēku acīs… nekāda laime, valstisks miers, sakārtotība un uzplaukums- nav iespējams... Jo visi labie vārdi ir saistīti ar MĪLESTĪBU. Tas nozīmētu- mīlestību pret valsti, pret tās iedzīvotājiem, pret tiem, kā dēļ viņi ir tur. Bet tās vienkārši nav. Tāpēc tā.
P.S. Un jā… Es arī biju viens no tiem jauniešiem, kas atnesa karogu pie pieminekļa 1988.gadā, 14.Jūnijā. Tātad pirms 32 gadiem. Un tie nebija nekādi Lietuvas un Igaunijas jaunieši, kā dažās hronikās tiek minēts. Tie bija TIE, LV psrs jaunieši, kuriem bija šis sapnis par brīvo Latviju, un kuriem nebija BAIL stāties pretī padomju milicijas bruņotajiem spēkiem. Tāpēc es zinu un varu salīdzināt šos laikus.
Paldies ka uzklausījāt.
Laikam jau vairs ne ilgi, jo saskaņā ar Delfi *1 informāciju, drīzumā mani lasīs arī “satura sargi’’, kuri arī droši vien gribēs saņemt balvu “Par nozīmīgu veikumu vārda brīvības veicināšanā”, tāpēc nešaubos, ka viņiem mani raksti nepatiks. Ziniet… kaut kā Satversmi un simto pantu laikam vairāk nav moderni pieminēt, jo Satversme sevi pēdējā laikā ir apliecinājusi kā pilnīgi nekam nederīgs bukletiņu, kuram vairs nav vērtības.
Laipni lūgti atmodai, totalitārajā valstī, Latvijā. Esam līdz tam, pēc 30 gadu “BRĪVĪBAS’’ beidzot nonākuši. Ko lai saka… “Mans zelts ir mana tauta. Mans gods ir viņas gods! Kas postīdams viņu šausta, Uz pekli lai rauj to jods!”*2