Malgomajfisk [13.05.20]: Agrāk jau tik tantiņas arī ārstēja...Nadirs, slimnīciņas un dakteri bij katrā ciemā, atceros vecmāmiņu Plāča slimnīcā, miests tagad slavens ar haljavno milzporciju.
:)
13.maijs 2020, 22:38 | links
Malgomajfisk [13.05.20]: Agrāk jau tik tantiņas arī ārstēja...Nadirs, slimnīciņas un dakteri bij katrā ciemā, atceros vecmāmiņu Plāča slimnīcā, miests tagad slavens ar haljavno milzporciju.
Domaataajs [7m]: Šarlatāni perfekti pārzina ķermeņa valodu, pēc kā uzreiz spēj noraksturot klientu.
Bet kāpēc vismaz senāk dakteri sūtīja pie tantiņām vārdot tādu slimību kā rozi, vismaz vienu tipu? Medicīna izrādījās bezspēcīga, bet tantiņas ar to viegli tika galā.Ble, baktērijām zāles jau izsenis atrastas, tantiņas, mja.
usis, 13.maijs 2020, 22:31
Bet kāpēc vismaz senāk dakteri sūtīja pie tantiņām vārdot tādu slimību kā rozi, vismaz vienu tipu? Medicīna izrādījās bezspēcīga, bet tantiņas ar to viegli tika galā.
Domaataajs, 13.maijs 2020, 22:26
Domaataajs [13.05.20]: Šarlatāni perfekti pārzina ķermeņa valodu, pēc kā uzreiz spēj noraksturot klientu.Ble, baktērijām zāles jau izsenis atrastas, tantiņas, mja.
Bet kāpēc vismaz senāk dakteri sūtīja pie tantiņām vārdot tādu slimību kā rozi, vismaz vienu tipu? Medicīna izrādījās bezspēcīga, bet tantiņas ar to viegli tika galā.
Karlis_K [13.05.20]: Jāni kāpēc lai es ietu pie šarlatāna? :) Protams ka neesmu un nekad neiešu, tāpat ka pie pūšļotājiem un zintniekiem. Man saknē riebj jebkuri māņi, tumsonība un krāpsana. Es vienkārši esmu sīki izpētījis kas ir astroloģija un kā tā strādā. Un esmu pulka literatūra slasījis un dok. filmas redzejis par viņu atmaskošanu. Domā aizejot pie astrologa tu vairāk uzzināsi par to kā viņi strādā un vāc infu? :) Skatos esi viens no lētticīgajiem kas iekritis viņu nagos :)) mana madam ar iet pie tiem, un nekādi nevaru vest pie prāta, pat izskaidrojot viņai kā šie vāc infu par cilvēkiem un kā ar psiholoģiju izvilina no klienta pareizās atbildes, ka tu jefiņš pat nenojaut ka pats visu izstāsti :)Kā jau teicu, esmu totāli skeptisks, cinisks un pragmātisks cilvēks. Un ja es kaut ko pieņemu, tad tam ir savs stabils pamats. Ar skepsi, ar realitātes sajūtas saglabāšanu(saprotot un apzinotirs, ka nekas nedarbosies 100%īgi), bet likt aiz auss astrologu var... Bet šī ir tēma pie kopīgas pudeles, vairāk par to runāt negribu.
No tādiem baņķiem arī rodas viedoklis par astroloģiju kā mājsaimnieču līmenim domātu bulšitu...
raihs, 13.maijs 2020, 22:19
Tas pats par homeopātiju. Kapēc tik daudz dunduku tai tic, tēre naudu un lieto? Jo slinkums iedziļināties un papētīt kas tad tā homeopātija tāda ir un kā tiek jaukti viņu preparāti. Kas uzzinātu visu, tad varu saderēt vairums nokaunētos un vairs nekad naudu neizdotu par pliku neko.
Karlis_K, 13.maijs 2020, 22:16
Domaataajs [13.05.20]: Zēni un meitenes!No tādiem baņķiem arī rodas viedoklis par astroloģiju kā mājsaimnieču līmenim domātu bulšitu...
Reku ir prognoze. Nu tas tā arī pēc loģikas varētu būt ņemot vērā patreizējos apstākļus.
Ja jau 2018. būtu krīzi paredzējuši tie, kuri neieklausās astroloģijā, tad jau varbūt, ka i tās krīzes nebūtu.
https://jauns.lv/raksts/sievietem/385556-astrologs-bankis-prognoze-sarezgitu-vasaru
Nu lab, sekundē pasaulē dzist kādi 700 cilvēki, pēc "astrospeciālistu" prognozēm šamiem tā kā vajadzētu līdzīgus nosacījumus, a hujjums, cits poleomelitu Āfrikā, spidu tadzikijā, jeb kovidu Krievijā saķēris, viss zvaigznēs, aha.
usis, 13.maijs 2020, 22:15
usis [13.05.20]: Nu lab, sekundē pasaulē dzist kādi 700 cilvēki, pēc "astrospeciālistu" prognozēm šamiem tā kā vajadzētu līdzīgus nosacījumus, a hujjums, cits poleomelitu Āfrikā, spidu tadzikijā, jeb kovidu Krievijā saķēris, viss zvaigznēs, aha.Jebkurš astrologs Tev prasīs dzimšanas vietu!
Karlis_K [13.05.20]: Kādēļ lai tā nebūtu zinātne?Labi, nestrīdēšos. Te Tev ir tēma "kņigu ņe čital...". Tu esi kādreiz bijis pie profesionāla astrologa? Domāju, ka nē... Nu tad diez vai Tavs viedoklis var būt argumentēts. Nekas vairāk kā pragmātiska prāta vadīts "tas bevar būt, jo nevar būt vispār..."
raihs, 13.maijs 2020, 22:04
Tāpēc ka nav zinātne! :) Tak saku iedziļinies un tikai tad sapratīsi. Visi tie planētu stāvokļi un kustības ir pēc viduslaiku aprēķiniem, gauži aplamas un neprecīzas. Neesi tāds tiepša :) Uzprasi jebkuram zinātniekam, fiziķim vai astronomam, tad redzēsi.