Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Nesauks,mandarīns nav pretinieks...
11.maijs 2020, 22:32 | links

Tas laikam Pripetjā bija,es tur pēc 3 gadiem ar ģimeni pie upes nakšņojām un ūdeni no upes zupai vārījām,visi dzīvi esam...)
11.maijs 2020, 22:31 | links

apelsīn, gatavojies, Tontons tevi izsauks uz dueli CircleK benzīntankā. :):):)
11.maijs 2020, 22:27 | links

Junior,tiešām uzjautrināji..:))
11.maijs 2020, 22:27 | links

Uldiņ,tu tak tad kad Černobiļa uzsprāga vēl zem galda labākajā gadījumā rāpoji.) Ko tu vari spriest? Ts mākonis pašā maija sākumā mums pāri gāja,es tad vēl Vecāķos sauļojos...Kā redzi,dzīvs vēl esmu..).
Protams,ka Brežņevs cūcīgi rīkojās,ka to laicīgi nepaziņoja,par to nav runa...Bet no panikas celšanas arī nekas daudz labāks nebūtu...

Malgomajfisk, 11.maijs 2020, 22:11

Pie mums pāri gāja salīdzinoši maz, bet netālā miestā no pašas černobiļas, kas tagad ir slēgtajā zonā (aizmirsu nosaukumu), skolēnus vēl izdzina uz 1. maija parādi.
11.maijs 2020, 22:26 | links

Jā tas FAK'TI BIJA BAIGI LABS,Trumpim aš žoklis izstiepās...:DD
11.maijs 2020, 22:22 | links

mjuniors [11.05.20]: Toņa reakcija, kad viņam pieprasa faktus.. FUCKti
:))
11.maijs 2020, 22:21 | links

Nu jā ,nepadomāju,tad perestroiščiks Gorbijs bija...
11.maijs 2020, 22:20 | links

Toņa reakcija, kad viņam pieprasa faktus.. FUCKti
11.maijs 2020, 22:17 | links

udens2 [11.05.20]: Uldiņ,tu tak tad kad Černobiļa uzsprāga vēl zem galda labākajā gadījumā rāpoji.) Ko tu vari spriest? Ts mākonis pašā maija sākumā mums pāri gāja,es tad vēl Vecāķos sauļojos...Kā redzi,dzīvs vēl esmu..).
Protams,ka Brežņevs cūcīgi rīkojās,ka to laicīgi nepaziņoja,par to nav runa...Bet no panikas celšanas arī nekas daudz labāks nebūtu...

Malgomajfisk, 11.maijs 2020, 22:11Tev jau šarlatāni tiktāl sačakarējuši galvu ka nemaz nezini ka Brežņevam tur vairs nekādas teikšanas sen nebij:)Sen jau baroja tārpus čalis
Tieši tā. Leonīdu noraka jau 82 gadā. A Černobiļa bij 86!
11.maijs 2020, 22:17 | links

Uldiņ,tu tak tad kad Černobiļa uzsprāga vēl zem galda labākajā gadījumā rāpoji.) Ko tu vari spriest? Ts mākonis pašā maija sākumā mums pāri gāja,es tad vēl Vecāķos sauļojos...Kā redzi,dzīvs vēl esmu..).

Malgomajfisk, 11.maijs 2020, 22:11
Tev jau šarlatāni tiktāl sačakarējuši galvu ka nemaz nezini ka Brežņevam tur vairs nekādas teikšanas sen nebij:)Sen jau baroja tārpus čalis
11.maijs 2020, 22:15 | links

Toni, bet nedusmo. Tu reiz rakstiiji, ka treneejies, meditee un ne suuda neuzvelcies.. viss ok!
Es tikai taads garaamgaajeejs un protams lashara
11.maijs 2020, 22:14 | links

11.maijs 2020, 22:11 | links

Malgomajfisk [11.05.20]: Maandarīn,puiķiņ,pievaldi mutīti ,ja zobi dārgi.Filtrē tekstu...
Opap, mediteee. Neljauj visaadaam huijnaam tevi uzvilkt!!
Piekriiti, Toni;)?
11.maijs 2020, 22:06 | links

Maandarīn,puiķiņ,pievaldi mutīti ,ja zobi dārgi.Filtrē tekstu...

Malgomajfisk, 11.maijs 2020, 22:02

11.maijs 2020, 22:06 | links

Maandarīn,puiķiņ,pievaldi mutīti ,ja zobi dārgi.Filtrē tekstu...
11.maijs 2020, 22:02 | links

Malgomajfisk [11.05.20]: Dumājat ka Putins velti tagadiņ malā pagāja.? Atstāja savā vietā Mišustinu un Sabjaņinu.Mišustins arī nojauta, ka ir sūdi,no augšas spiež skrūves neatlaist,no apakšas tauta neapmierināta un sāk burbuļot.arī notēloja slimo un pagāja maliņā,kā tekt tālāk no atbildības...)
Viss tik vienkārši :) cilvēki lauza galvas, bet atnāk šarlatānu informētais Tontons un visu saliek pa vietām, brīnos, kā vēl nestāv pie tevis rindā pasaules vadošie mediji un politiķi pēc padoma :):):).
11.maijs 2020, 21:56 | links

Padomju laikā nekādi tādi sūdi nebūtu bijuši iespējami,nekādas pārspīlētas panikas nebūtu,mierīgā darba kārtībā ar to vīrusu būtu tikuši galā ieviešot karantīnas pasākumus,un skaļi nebazūnējot,,,

Malgomajfisk, 11.maijs 2020, 21:52
pareizi saki,uzsprāga černobiļa,bet tāpat uz 9.maija parādi izdzina tūkstošiem cilvēkus,mums tak viss kārtībā,radiācijas nav.Brīnos toni par tavu tupumu,kas piedzīvojis tos laikus,bet tic visām šim muļķībām
11.maijs 2020, 21:56 | links

Malgomajfisk [11.05.20]: Lutrer,ar to Lielbritāni vispār bija cirks,vIņam tā asti piespieda par brīvdomāšanu un nepakļaušanos "pareizajam " viedoklim,ka piespieda viņu savas vainas izpirkšanai notēlot ka ir slims un aiziet karantīnā.Tā lai citiem nerastos nekāda brīvdomāšana...
Izskatās, ka tev ar steigu jābeidz kost!
11.maijs 2020, 21:55 | links

Malgomajfisk [11.05.20]: Padomju laikā nekādi tādi sūdi nebūtu bijuši iespējami,nekādas pārspīlētas panikas nebūtu,mierīgā darba kārtībā ar to vīrusu būtu tikuši galā ieviešot karantīnas pasākumus,un skaļi nebazūnējot,,,
Es Tev pilniigi piekriitu!! IDIJOTI!!
11.maijs 2020, 21:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager