Uldiņ,ja vajadzēs kādreiz VIP palātu,ad es to pats nopirkšu ar skatu uz Gaujas pusi.. Tev gan laikam naksies koridorā pie tualetēm pagulēt...)
9.maijs 2020, 22:53 | links
mjuniors [09.05.20]: Urmās, mums latviešiem krievu nekad nesaprast. Un man nekad nesaprast latvieti, kas ar krievu runā krieviski.Šovakar măjās braucot veikalā viena vatņiku kuce reāli piebesīja, pie kases izlikta zīme "Norēķini skaidrā naudā", šī "a čto tam napisano", ja tu nevari iemācīties savos 50-60 gados pat tik daudz no valsts valodas, kurā tu dzīvo....
Malgomajfisk [09.05.20]: Junior,nodzīvosi līdz maniem gadiņiem,varbūt arī tevi tas viedums apmeklēs...:) Bet pagaidām savu galviņu labāk neapgrūtini,tā vieglāk dzīvot....Bet lūdzu padalies tiešām kur tu ņem to informāciju? Jo ar tādu pārliecību var tik tiešām runāt tas, kas tiešām zin.
Malgomajfisk [09.05.20]: Junior,nodzīvosi līdz maniem gadiņiem,varbūt arī tevi tas viedums apmeklēs...:) Bet pagaidām savu galviņu labāk neapgrūtini,tā vieglāk dzīvot....Ceru, ka mani tāds viedums Tontona vecumā - ticēt katram youtubes šarlatānu mēslam - nepiemeklēs...
Malgomajfisk [09.05.20]: Junior,nodzīvosi līdz maniem gadiņiem,varbūt arī tevi tas viedums apmeklēs...:) Bet pagaidām savu galviņu labāk neapgrūtini,tā vieglāk dzīvot....Ok, sapratu tas nav priekš manīm. Bet kādēļ tad tu te liec tos video un sludini? Tavā runā ir manāma personības dalīšanas- amnēzijia gluži nē.