Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Uldiņ,ja vajadzēs kādreiz VIP palātu,ad es to pats nopirkšu ar skatu uz Gaujas pusi.. Tev gan laikam naksies koridorā pie tualetēm pagulēt...)
9.maijs 2020, 22:53 | links

mjuniors [09.05.20]: Urmās, mums latviešiem krievu nekad nesaprast. Un man nekad nesaprast latvieti, kas ar krievu runā krieviski.
Šovakar măjās braucot veikalā viena vatņiku kuce reāli piebesīja, pie kases izlikta zīme "Norēķini skaidrā naudā", šī "a čto tam napisano", ja tu nevari iemācīties savos 50-60 gados pat tik daudz no valsts valodas, kurā tu dzīvo....
Par kādu saprašanu tur var runāt.
9.maijs 2020, 22:52 | links

Uldiņ,tie 70 % pienāk meditējot,neesi mēģinājis?
9.maijs 2020, 22:50 | links

O, slaidais šmigucis ar ieinteresējies....Konkrēti datumi vēl nav zināmi,tā kā pagaidām vēl elpo dziļi.
Ir gan zināms, ka tas būs 13 datums un piektdiena,tā pat kad tā "vispasaules veselības aizsardzības organizācija" izsludināja to pandēmiju,tā kā vari rēķināt...)
9.maijs 2020, 22:45 | links

antoha ar katru dienu paliek gudrāks un viedāks,nav tālu brīdis,kad būs tik gudrs,ka viņu liks VIP palātā ar skatu uz kosmosu
9.maijs 2020, 22:40 | links

Malgomajfisk [09.05.20]: Junior,nodzīvosi līdz maniem gadiņiem,varbūt arī tevi tas viedums apmeklēs...:) Bet pagaidām savu galviņu labāk neapgrūtini,tā vieglāk dzīvot....
Bet lūdzu padalies tiešām kur tu ņem to informāciju? Jo ar tādu pārliecību var tik tiešām runāt tas, kas tiešām zin.
Piemēram zinātnē, lai kaut ko atklātu un pierādītu zināšanas, intelekta sastāda tikai līdz 30% un 70% ir process, darbība, un jauni atklājumi klāt nāk zināšanām no darbības. Bet tu te tikai mētājies reāli ar zināšanām. Tāpēc izriet tikai loģisks jautājums kur ir tie tavi 70% atklāsmes avoti, tavus 30% neviens pat necenšas apstrīdet.
9.maijs 2020, 22:38 | links

Malgomajfisk [09.05.20]: Junior,nodzīvosi līdz maniem gadiņiem,varbūt arī tevi tas viedums apmeklēs...:) Bet pagaidām savu galviņu labāk neapgrūtini,tā vieglāk dzīvot....
Ceru, ka mani tāds viedums Tontona vecumā - ticēt katram youtubes šarlatānu mēslam - nepiemeklēs...
P.S. Tončik, ir jau zināmi datumi, kad brauks mūs čipot??? :)
9.maijs 2020, 22:38 | links

Junior,tu domā ka to es priekš tevis lieku? Tad tu esi pārāk augstās domās par sevi...
9.maijs 2020, 22:36 | links

Urmās, mums latviešiem krievu nekad nesaprast. Un man nekad nesaprast latvieti, kas ar krievu runā krieviski.
9.maijs 2020, 22:30 | links

Ok, sapratu tas nav priekš manīm. Bet kādēļ tad tu te liec tos video un sludini? Tavā runā ir manāma personības dalīšanas- amnēzijia gluži nē.
9.maijs 2020, 22:28 | links

Smukais debīliķi,man ta tiek,bet tev jefiņ nez vai kādreiz kas tiks...
9.maijs 2020, 22:25 | links

.
9.maijs 2020, 22:23 | links

Junior,nodzīvosi līdz maniem gadiņiem,varbūt arī tevi tas viedums apmeklēs...:) Bet pagaidām savu galviņu labāk neapgrūtini,tā vieglāk dzīvot....
9.maijs 2020, 22:23 | links

Vecam muļķim nekas nekā cita nav ar ko paspīdēt kā tikai savu muļķīgo un aprobežoto zelējumu nepārtraukta atkārtošana, pašam no tā priecīgi, lai tad tiek arī.
9.maijs 2020, 22:18 | links

Toni, kur tu to informāciju ņem? Tev ir pietuvināti cilvēki, kas to stāsta? Vai youtuber? Vai sestā maņa? Vai kā saka biju īstā vietā un laikā?
9.maijs 2020, 22:17 | links

Liepiņ,jefiņ, būtu vismaz tautai savu gudro ģīmi arādījis..:D
9.maijs 2020, 21:54 | links

Es te laikam būšu jūtami iedragājis foruma 'politisko ekspertu" ilūzijas par godīgām vēlēšanām,neatkarīgajiem parlamentiem un neietekmējamiem valdības lēmumiem...:))
9.maijs 2020, 21:52 | links

Tas muļķis ir TIK muļķīgs, ka pat nezini kā tālāk izpausties.
9.maijs 2020, 21:52 | links

Un vēl ,Jon. Bils pret Rokfelleriem ir kā puika īsās bikšelēs...
Pārsvarā visa lielā pārtikas , farmācijas un naftas ieguves rūpniecība ir Rokfelleru dinastijas biznesa ietekmes sfēra.No vienas puses bojā cilvēku veselību ar modificētu un dažādām blakus vielām pārsātinātu pārtiku,vēlāk no komplikācijām ārstē slimniekus ar savām zālem. Nemainīgi garantēts bizness...)
Rokfelleri ir arī federālā valūtas fonda un vispasaules veselības aizsardzība organizācijas dibinātāji. Aplis noslēdzies.Bet pār Rokfelleriem stāv vēl arī citas ietekmīgākas struktūras...
Kā domājat,kāpēc karaliskā Zviedrija tā brīvi var uzlikt mīksto tām visām rekomendācijām? Bet tik dziļi šoreiz neiedziļināsimies...:)
Šī izglītojošā lekcija tev maksās sešus aliņus...:)
9.maijs 2020, 21:41 | links

Jon,pasauli pārvalda tie, kas pārvalda naudas plūsmu,to kas pārvalda naudas plūsmu vari iepazīties ja tā uzmanīgāk papētīsi manu vismaz beidzamā gada postus,bezgalīgi atkārtoties negribu... Ja galviņa biķiņ strādā,varēji jau arī pats to visu apjaust..)
9.maijs 2020, 21:18 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager