Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Jūs jau te esat vairākus citādi visumā loģiski domājošus puiķus no šejienes izēduši.Kas ir ,konkurence nepatīk? Djemokratjija kā nekā ,brīvais tirgu,brīva domu apmaiņa un brīvs pasaules redzējums...Gribat lai visi vienādi domātu un diktatūrā atgriezties ?
1.maijs 2020, 00:10 | links

Anton,labi neveiksmīgs salīdzinājums ar to krieviju, bet kāpēc tev ir tik grūti pieņemt citu viedokli, ja tomēr mēs nevēlamies piekrist taviem video. Tu taču apjēdz, ka var pastāvēt reizē vairāki dzīvē varianti. Un neticēt visam ko redzi vai pārstāstītam. Es savos gados jau sen neticu citu pārstāstītam, ja pats neesmu redzējis. Un vēl pat to ko redzu, pat tam nevar ticēt.
1.maijs 2020, 00:05 | links

Varētu uzrakstīt programmu, kas pārkopē šarlatānu video no YouTube uz Cl. Tad vismaz dažādība būtu.
1.maijs 2020, 00:05 | links

Vislielākais muļķis tu esi tajā brīdī, kad dzīvodams demokrātijā (labā, bet ne tuvu perfektā sistēmā) lieto vārdus "iegrožota sabiedrība", "ganīt", "pakļauties sistēmai". Jebkuram šajā valstī ir iespēja iestāties i makšķernieku biedrībā, i masonu ložā, i "aitu ganītāju klubā". Katram klubam ir savi noteikumi. Kā var, bļeģ, no visa šitā izlobīt, ka šī sistēma - kas ir visiem zināma un saprotama, tomēr ir pārcilvēciska un aizdomu pilna, koaaa???

Vot, pasaki, ja jau no bērna kājas esi jutis, ka tava misija ir būt apgaismotam, kādēļ paliki pie dzeršanas, pīrāgu cepšanas un dzērāju izmitināšanas ķipa "eksotiskā kūrortā", nevis esi kaut vai reālā opozīcijā eiropā notiekošajam?
1.maijs 2020, 00:03 | links

Junior,kur es saku ka jevropa pie kaut kā vainīga? Kamēr jevropa tev maksā par tavu ēzeli,viss ir labi un dzīvot varēsi...Krieviju un Putinu es vairāk kritizēju...
1.maijs 2020, 00:00 | links

Te tieši parādas mūsu sabiedrības tupi iedomīgā būtība,ka ja tu negribi būt tajā barā iekšā un blēt kā viss aunu bars vienā kori,tad tevi vajag nogānīt,apsmiet ,izolēt...Bet pats tas aunu bars nemaz neapjauš,ka tiek ganīti,iegrožoti un vadīti...
Bet kamēr zālīte ir ko plūkāt,neko vairāk arī nevajag...

Malgomajfisk, 30.aprīlis 2020, 23:48

Izlasi šo ģeniālo atziņu no otras puses un attiecini uz sevi.. Vai beigās pats neredzi sevi kā āzi! Tev ir kolosāla Krievu skola, visu laiku teikt eiropa vainīga neredzot pašam savu uzvedību.
30.aprīlis 2020, 23:55 | links

abra,atslābsti,tava vāvuļošana man ir pilnīgi vienaldzīga.Labāk būtu puiķiem kādu gudru un interesantu filmiņu iekšā ielicis,lielāka jēga būtu...
Manas filmiņas turpmāk vari vienkārši neskatīties,tāpat kā te daudzi liekulīgi apgalvo...:)
30.aprīlis 2020, 23:54 | links

Te tieši parādas mūsu sabiedrības tupi iedomīgā būtība,ka ja tu negribi būt tajā barā iekšā un blēt kā viss aunu bars vienā kori,tad tevi vajag nogānīt,apsmiet ,izolēt...Bet pats tas aunu bars nemaz neapjauš,ka tiek ganīti,iegrožoti un vadīti...
Bet kamēr zālīte ir ko plūkāt,neko vairāk arī nevajag...
30.aprīlis 2020, 23:48 | links

Diemžēl kategorisks - nē! Un te jau spilgti izkristalizējās problēma - kārtīgs loģiska prāta trūkums (droši vien šņabja dzeršanas rezultātā). Jebkura saražotā lieta, ko dzīvē lieto, ir radīta loģisku secinājumu dēļ, nevis uz vācot plašus viedokļus. Tātad - kā reizi otrādāk - no plašas informācijas putras atsijājot neloģisko.

Demokrātija ir iespēja IZVĒLĒTIES rīkoties un dzīvot normāli, vai nenormāli. Citās pārvaldības sistēmās Tavā vietā izvēlās, kas ir normāli un nenormāli.

Informācijas piesārņojumam nav nekāda sakara ar demokrātiju. Tas nu būtu zīdainim jāsaprot.
30.aprīlis 2020, 23:44 | links

Pārējiem jefiņiem patreiz neatbildēsu...
30.aprīlis 2020, 23:41 | links

Jānīt,paldies par padomu,bet herņu īpaši likt necenšos ,tikai savādāku redzējumu uz tiem globālajiem procesiem.Tas, ka ir dažādi redzējumi un viedokļi ir tikai labi,tu tak neesi diktatūras piekritējs?Demokrātijā informācijai jābūt pēc iespējas plašākai un daudzveidīgākai.Katram uz pleciem ir sava galviņa,lai tad arī vērtē,analizē un veido savu viedokli.
Vai tad ne tā?
30.aprīlis 2020, 23:39 | links

Vīriešus, kuri nespējo izveidot dialogu un bēg no jebkuras loģiskas konfrontācijas saucot sarunu biedrus dažādos pazemojošos apzīmējumos mūsu galā sauc par vārguļiem. Vai vismaz pidarasiem.

Pats droši vien neesi piefiksējis, ka pēc uzrakstītā tie "daudzie saprotošie cilvēki" Latvijā ir esi tu un vēl VIENS it kā ir tavs domubiedrs - tavs ģimenes ārsts, bļeģ???? Divi, Karl, divi no pusotra miljona.

Tātad, kā var tik tukši gvelzt? Filozofējot, pat tā (un šeit ir ļoti būtiski TĀ, nevis TEV, jo savu domu nav) taisnība, tas realizēsies pēc daudzām paaudzēm. Kā var būt tik akls un neredzēt, ka jādzīvo ir šeit un tagad?
30.aprīlis 2020, 23:36 | links

Antona uzvēdība atgādina padzīvojušu veci, kam ir problēmas ar nesaturēšanu un bezd vienā laidā. Apkārtējiem protams diskomforts un saka viņam par to- proties uzvesties. Bet šis tik savu, es tas neesmu, neko nejūtu. Nekā personīga.. Ja jums ir tāds deguns jūtīgs. Ar man viss ok, bet jums gan vajadzētu "padomāt"..
Bet ja tā pa nopietno, štrunts par to ko viņš tur liek un skatās.. Mani tas uzjautrina un mazliet arī apbrīnoju to stingro mugurkaulu- Sūdā sēdu, bet toties silts.
30.aprīlis 2020, 23:34 | links

Anton! Звиздец! Man Bils zvanīja, meklē Tevi. "Goda vārds ". Tikko būs prāmis vaļā, mūc....
Bet ja nopietni, jā Tev ir laiks, visu to yotubes herņu lūrēt ( ko šeit liec)?! Tad silti iesaku, tikko ārsti būs pieejami, esi pirmais.
Nekā personīga, netici, nekomentē:P
30.aprīlis 2020, 23:26 | links

Tam es piekrītu,tādeļ labāk ar zemi un ķer plekstes,tas tev labāk padodas...:)
Nekā personīga...
30.aprīlis 2020, 23:16 | links

Un vēl,tā vācu virosaloga interviju noskatījies līdz galam,tie tak nebija krievu "vatņiki"...)
30.aprīlis 2020, 23:13 | links

Jā, es arī domāju savādāk.
Piemēram, nevis abgalvo, bet gan apgalvo.;)
Bet man reāli ir vienalga vai masoni pie varas vai ilumināti, mums, lauķiem, zeme jāar neatkarīgi no tā, kas pie varas.
30.aprīlis 2020, 23:12 | links

"domātāj" kāpēc tu abgalvo ka tās ir huiņas?Tikai tāpēc,ka tās neiekļāujās tavā gadu desmitiem iepotētajā lietu izpratnē?Daudzi saprotoši cilvji domā savādāk...
30.aprīlis 2020, 23:08 | links

tad na.uj te visas tās .uiņas te bāz?
30.aprīlis 2020, 22:48 | links

''Domātāj", es tak tev jau paskaidroju,ka īpaši nekā nedarīšu,bet vadīšos no situācijas pēc savas uzkrātās dzīves pieredzes un saprašanas...
30.aprīlis 2020, 22:38 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager