Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Tas arī ir pierādijums, ka karotājs pazudis. Bailēm ir jābūt.
30.aprīlis 2020, 01:10 | links

Malgomajfisk [30.04.20]: Mandarīniņ,par mani neuztraucies,mani vairs iebaidīt nav iespējams...
Toni, sievsteevam paliidzeeja Xanax terapija, peec taa chipi kaajaa pazuda, bet zuda interese par dziivi.
Turpini postot youtub ekspertus. Buus garlaiciigi bez tevis
30.aprīlis 2020, 01:05 | links

Piekrītu, caurmērā anonimitāte ir slikta. Cerams, ne manā gadījumā. Stāsts ir par to, ka Tev, ja ir sajūta, ka zini VAIRĀK, ir viens uzdevums - palīdzēt apkārtējiem. Tu dari pretēji - vairo neziņu, nepārtrauti saki, ka "ir sacelta panika" (lai gan neviens cits te tā nesaka), pārpublicē svešas domas bez savējām (lai gan ir iespēja izteikties). Pat luters publicē kvalitātīvas humora bildes, un tas šajā situācijā ir labi, lai gan kopsummā viņa nodomi ir kā pusindētai žurkai - vēl kādam iekost un moš paraut līdzi...
30.aprīlis 2020, 01:02 | links

Mandarīniņ,par mani neuztraucies,mani vairs iebaidīt nav iespējams...
30.aprīlis 2020, 00:56 | links

Malgomajfisk [30.04.20]: Anonimitātē nekāds godīgs spēks nevar būt,tas ir tas pats,kas no azotes izvilkt nazi un mugurā iedurt.Kaut gan daļēja taisnība tev ir,musoņu spēks ir anonīmitātē,kad viss tiek kārtots slepeni savas brālības ietvaros,Un pēc piramīdas principa kad apakšējais nezin kas augšā sēž,bet izpilda tik no augšas nolaiztās instrukcijas.Tā arī pamatā daudz kas darbojas...Domā Viņķele ar to Dumpi no pirksta izzīda kā jāuzvedās? )
Es domaaju, ka chips tev noteikti Ir ieshuuts. Un visticamaak tevi izseko, jo tu zini Paaraak daudz...
Toni, luudzu uzmanies!
Izliecies par Salaveciitiò
30.aprīlis 2020, 00:53 | links

Anonimitātē nekāds godīgs spēks nevar būt,tas ir tas pats,kas no azotes izvilkt nazi un mugurā iedurt.Kaut gan daļēja taisnība tev ir,musoņu spēks ir anonīmitātē,kad viss tiek kārtots slepeni savas brālības ietvaros,Un pēc piramīdas principa kad apakšējais nezin kas augšā sēž,bet izpilda tik no augšas nolaiztās instrukcijas.Tā arī pamatā daudz kas darbojas...Domā Viņķele ar to Dumpi no pirksta izzīda kā jāuzvedās? )
30.aprīlis 2020, 00:49 | links

Spēks ir anonimitātē. Protams, vajag saņemšanos, lai it kā anonimitātes iedotā iespēja dirst pa labi un kreisi nepārvērstos par sūdu vētru. Es vēl varu saņemties. Citi nevar. Izlasi Salmana Rušdi "Naids".
30.aprīlis 2020, 00:36 | links

Malgomajfisk [30.04.20]: O šmigucis pamodies..:) Šmiguci ,ja tu būtu kaut cik centies iedziļināties pasaules globālajos politekanomiskajos procesos,tad tev šis jautājums būtu puslīdz skaidrs,un ar saviem lauku šarlatāniem
pie veikala nebūtu apspriežams...)
Toni, tev bez Elgreko veel ir kaads piekriteejs?
Nevar buut taa, ka esi Kukuu?!
Visi sajukushi praataa un smejaas par tevi?
Toniiti, apdomaa to...
Arii par jauku Salaveciisha darbu.
Varu sadereet, ka tavaa virtuvee kjeeksha, ieraugot tevi salecas, opjatj etot starij Anton pro masonov pizdjaboljit
30.aprīlis 2020, 00:30 | links

Jefiņ,kur tavs spēks? Tupu komentu ievietošanā?
Es nevienam neko nekad neesmu uzspiedis,arī tev gļēvais anonīmais jefiņ...
30.aprīlis 2020, 00:27 | links

O šmigucis pamodies..:) Šmiguci ,ja tu būtu kaut cik centies iedziļināties pasaules globālajos politekanomiskajos procesos,tad tev šis jautājums būtu puslīdz skaidrs,un ar saviem lauku šarlatāniem
pie veikala nebūtu apspriežams...)
30.aprīlis 2020, 00:22 | links

Afērists esi tu. Pirmkārt, jau izvēlētā biznesa nozare, kur var šmugulēt pēc sirds patikas. Otrkārt, tikai tu šeit nepārtraukti gvelz, ka "tiek celta panika". Kaut kā neredz citu tekstos šo, vane? VANE??? Un treškārt, pie katras loģiskas konfrontācijas, kā pārbiedēts kastrāts, spiež savu neizdevušos boksera karjeru visiem sejā. Pēc visām kara grāmatām, tavā pozā ir vājums, nevis spēks.
30.aprīlis 2020, 00:19 | links

Toni, tu toch kaa mans vecais, bijushais sievasteevs. Vinjsh man saka, ka vinjam chips kaajaa ieshuuts, es saku, ka nav, vinjsh gardi smejas, ko tu muljkji no pasaules saproti..
Pirms 10 gadiem, viirs tavaa vecumaa. Gudrs, matjematjik, krievu laikos baigos amatos seedeeja, kameer tu valjaa muti Apollo misiju analizeeji
30.aprīlis 2020, 00:18 | links

Nevar visu tā vienkāršot,Bils Geits ir tik viens no...
kas uzņēmies to "labdarības misiju" sačipot ļautiņus...
Krievi protams grib ieturēt distanci un būt patstāvīgi,bet tas viņiem švaki izdodas...
Jebkurā gadījumā iet cīņa par ietekmi jaunajā pasaules pārvaldes sistēmā...
30.aprīlis 2020, 00:17 | links

Malgomajfisk [6m]: Mandarīn,tā ir vispasaules mēroga afēra,tādēļ vadīties no kaut kādām klerku veidotajām statistikām ir diezgan naivi...Kādu statistiku tu būtu veidojis,ja tev priekšnieks un maizes devējs to PAREIZO būtu ieteicis?A?Arii krievi zem Bila Geitz?

apelsins, 30.aprīlis 2020, 00:10

Zem masoniem:) Krievu šarlatāni tā stāsta :)
30.aprīlis 2020, 00:14 | links

Malgomajfisk [30.04.20]: Mandarīn,tā ir vispasaules mēroga afēra,tādēļ vadīties no kaut kādām klerku veidotajām statistikām ir diezgan naivi...Kādu statistiku tu būtu veidojis,ja tev priekšnieks un maizes devējs to PAREIZO būtu ieteicis?A?
Arii krievi zem Bila Geitz?
30.aprīlis 2020, 00:10 | links

Mandarīn,tā ir vispasaules mēroga afēra,tādēļ vadīties no kaut kādām klerku veidotajām statistikām ir diezgan naivi...Kādu statistiku tu būtu veidojis,ja tev priekšnieks un maizes devējs to PAREIZO būtu ieteicis?A?
30.aprīlis 2020, 00:07 | links

Un vēl.Domājat kāpēc Trumpis tā paliek dusmīgs? Domājat viņš nesaprot,ka tas vīrusa burbulis ir mākslīgi radīts un uzpūsts? Visu saprot,bet diemžēl ,pat viņš ir daļēji bezspēcīgs pret naudas saimnieku izvērsto kampaņu kurus viņš nevar ietekmēt..Var vienīgi piedraudēt,ka pārtrauks finansējumu taj vispasaules veselības organizācijai kuru sponsorē arī Bils Geits...
30.aprīlis 2020, 00:00 | links

Malgomajfisk [29.04.20]: Kāpēc tā domā? TV tev to iepotēja? Man paziņas no Maskavas to visu apšauba...
Toni, tu vispaar apskatiiji viirusa izplatiibas statistiku, ko ieposteeju
Jeb tipa tas arii bullshits?!
29.aprīlis 2020, 23:55 | links

Malgomajfisk [29.04.20]: Kāpēc tā domā? TV tev to iepotēja? Man paziņas no Maskavas to visu apšauba...
Kaa tad un visi saka, ka Putins ir vislabaakais!!:)
29.aprīlis 2020, 23:51 | links

Kāpēc tā domā? TV tev to iepotēja? Man paziņas no Maskavas to visu apšauba...
29.aprīlis 2020, 23:48 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager