Tas arī ir pierādijums, ka karotājs pazudis. Bailēm ir jābūt.
30.aprīlis 2020, 01:10 | links
Malgomajfisk [30.04.20]: Mandarīniņ,par mani neuztraucies,mani vairs iebaidīt nav iespējams...Toni, sievsteevam paliidzeeja Xanax terapija, peec taa chipi kaajaa pazuda, bet zuda interese par dziivi.
Malgomajfisk [30.04.20]: Anonimitātē nekāds godīgs spēks nevar būt,tas ir tas pats,kas no azotes izvilkt nazi un mugurā iedurt.Kaut gan daļēja taisnība tev ir,musoņu spēks ir anonīmitātē,kad viss tiek kārtots slepeni savas brālības ietvaros,Un pēc piramīdas principa kad apakšējais nezin kas augšā sēž,bet izpilda tik no augšas nolaiztās instrukcijas.Tā arī pamatā daudz kas darbojas...Domā Viņķele ar to Dumpi no pirksta izzīda kā jāuzvedās? )Es domaaju, ka chips tev noteikti Ir ieshuuts. Un visticamaak tevi izseko, jo tu zini Paaraak daudz...
Malgomajfisk [30.04.20]: O šmigucis pamodies..:) Šmiguci ,ja tu būtu kaut cik centies iedziļināties pasaules globālajos politekanomiskajos procesos,tad tev šis jautājums būtu puslīdz skaidrs,un ar saviem lauku šarlatāniemToni, tev bez Elgreko veel ir kaads piekriteejs?
pie veikala nebūtu apspriežams...)
Malgomajfisk [6m]: Mandarīn,tā ir vispasaules mēroga afēra,tādēļ vadīties no kaut kādām klerku veidotajām statistikām ir diezgan naivi...Kādu statistiku tu būtu veidojis,ja tev priekšnieks un maizes devējs to PAREIZO būtu ieteicis?A?Arii krievi zem Bila Geitz?
apelsins, 30.aprīlis 2020, 00:10
Malgomajfisk [30.04.20]: Mandarīn,tā ir vispasaules mēroga afēra,tādēļ vadīties no kaut kādām klerku veidotajām statistikām ir diezgan naivi...Kādu statistiku tu būtu veidojis,ja tev priekšnieks un maizes devējs to PAREIZO būtu ieteicis?A?Arii krievi zem Bila Geitz?
Malgomajfisk [29.04.20]: Kāpēc tā domā? TV tev to iepotēja? Man paziņas no Maskavas to visu apšauba...Toni, tu vispaar apskatiiji viirusa izplatiibas statistiku, ko ieposteeju
Malgomajfisk [29.04.20]: Kāpēc tā domā? TV tev to iepotēja? Man paziņas no Maskavas to visu apšauba...Kaa tad un visi saka, ka Putins ir vislabaakais!!:)