Drīz runāsim tik par koronavīrusu.
25.februāris 2020, 22:13 | links
Copmanis [19:31]: potapovas trūkstNu šāda tipa bildi drīzāk uz kapu partiju būtu jāattieciena- Nemiro, Jurgens, Petraviča... Fu, riebj par rakstīt tos uzvārdus...
raihs, 25.februāris 2020, 19:48
udens2 [33m]: Kāpēc tu domā ka esmu pret??Man JKP darbošanās ļoti patīkSlinkums meklēt, bet rakstīji kaut ko "nebalsoju par viņiem viņu solījunu dēļ". Varbūt pārpratu.Jā,konteksts bij tāds ka es balsoju par viņiem ne tik daudz dēļ solījumiem,cik lai būtu svaigas asinis valdībā.Nu un no visām partijām uz to brīdi JKP likās vissakarīgākie.
raihs, 25.februāris 2020, 19:45
Copmanis [25.02.20]: potapovas trūkstNu šāda tipa bildi drīzāk uz kapu partiju būtu jāattieciena- Nemiro, Jurgens, Petraviča... Fu, riebj par rakstīt tos uzvārdus...
Zorge07 [25.02.20]: raihs [18:21]: Luter, ak tu nabaga cilvēks... Vārdus jau tādēļ liek pēdiņās, ja tie neatbilst pareizrakstībai, vai arī ar tiem tekstā tiek domāta citāda nozīme...Tev pamatskolā noteikti bija un arī šobrīd ir problēmas ar intelekta attīstību.Un atkal tēlo ,, beigtu zivi,, ? :DDDD
Liek vārdu pēdiņās, bet tad to aizvieto ar sinonīmu, bet ne svešvārdu, kuru kropļojot vēl cenšas uzrakstīt latviešu valodā un jēga saprotama tikai orģinālvalodā. Redzu, ka vārdu krājums tev tikpat ,, bagāts,, kā intelekts. / šai gadījumā vari paskatīties, ko nozīmē, tas par ko rakstiji, ko liek pēdiņās/ :DDD
Atkal tukšpļūti, sūdi uz ventilatora.
udens2 [25.02.20]: Es jau neko,bet jocīgi,ka klauns ar pietaisītu pamperu māca kā jāatslaukāsŠo vārdu lieto, te tev viens no daudziem piemēriem, kas tev kā raiha pakaļlaižam noteikti būs jaunums. Tāpat tu kaut kā nebrēci, kad raihs te savos šizofrēnijas murgos rakstija, ka man ir feika profili. Tā, ka lien atpakaļ kūtspakaļā.
udens2 [25.02.20]: Kāpēc tu domā ka esmu pret??Man JKP darbošanās ļoti patīkSlinkums meklēt, bet rakstīji kaut ko "nebalsoju par viņiem viņu solījunu dēļ". Varbūt pārpratu.
Kāpēc tu domā ka esmu pret??Man JKP darbošanās ļoti patīk
udens2, 25.februāris 2020, 19:16
udens2 [25.02.20]: Iedomājos kā krumujozis vaimanās ja šo izdosies realizēthttps://www.la.lv/jkp-dod-majienu-par-savu-velmi-magnitska-sankciju-saraksta-redzet-ari-skeli?fbclid=IwAR0dYf_E6fMB0ZYnreNTM_CMqRCDKHjp8yvx0k3qYiDN3DwMvpSI4lS7Aq0Uldēn, tad kādēļ Tu esi pret JKP? Šlesers, Šķēle- tās taču reālas Latvijas problēmas! Pateikt, ka viņi centīsies to panākt- tas ir ļoti, ļoti spēcīgs mājiens!
Karlis_K [25.02.20]: Cik reiz esmu teicis beidziet tak bakstīt to sūdu čupu, kā redziet ar katru pakustināšanu smaka tikai izplatās un nav tai gala. Saprotu jums liekas ka neatbildot zaudējat un tas īblis ņem virsroku, bet johaidī kurš ar deģenerātu lien diskusijā, ar cūku spēkoties? Saņemiet tak gribasspēku dūrē un vienkārsi ignore, un trollim te paliks garlaicīgi.Jā, viss- vīrs un vārds-vairs nekad :) Par to tipu tikai trešajā personā. Pats saprotu, bet reizēm nenoturos. Bet Tu jau arī :)