mirtins [12.05.23]: Lielāku mudaku par Levitu atrast grūti. Viņš ievēlēties nemācēja, strādāt ne tik, bet aiziet vispār kā jefiņš..."Lielāku mudaku" - laikam esi aizmirsis mūsu iepriekšējās Dieva dāvanas.
"Ņemot vērā patlaban briestošo de facto koalīciju ar prokremliski noskaņotiem un ar oligarhiem saistītiem politiskiem spēkiem, esmu nolēmis 31. maijā Valsts prezidenta vēlēšanās nepiedalīties," norādīja Levits. Ja tev šī valsts kā nacionāla uz rietumiem vērsta vienība ir svarīga, tad šis paziņojums ir vienkārši.... man nav atbilstošu apzīmējumu. Prasti runājot - memļa konstatēja, ka puikas ar mani negrib spēlēties, tādēļ es no smilšu kastes eju prom.
Man ir pilnīgi vienalga, vai prezidents būs prezidente, vai tas būs gejs, transvestīts, vampīrs vai zombijs. Pašlaik Latvijai ir vajadzīga spēcīga personība, cilvēks ar skaidru vēstījumu par mūsu valsts nākotni un sabiedrību vienojošs, vai vismaz uzrunājošs + tāds, kurš liktu valsts varai mainīt attieksmi un noliktu vienīgo patieso vērtību - cilvēku, augstāk par visām pārējām vērtībām.
Manā ieskatā vistuvāk tam varētu būt Pīlēns, lai gan viņa šķēliskā pagātne man nepatīk, tāpat kā neskaidrība par viņa lēmumu ietekmējamību...
Ne Pinto, ne Rinkēvičs tādas personības nav. Par Pinto zinu mazāk, bet gan viena gan otrs, ir izdarīgi, izglītoti, gudri Eiropas līmeņa ierēdņi. Un tas viss. Ceru, ka kļūdos, bet šaubos vai kāds no viņiem būtu šobrīd labs valsts prezidents.
Pats savu prezidenta amata kandidātu izdomāt nevaru. Neredzu. Tiešām... mums priekšējās rindās ir tikai bezgalīga ierēdņu armija, bet nav personību.
Levitam nepiemīt oratora spējas, bet nevajag aizmirst visus juridiska rakstura darbus, kas tika izdarīti pirms prezidentūras un tās laikā.
Uzdod sev jautājumu, kāpēc tik milzīga anti-kampaņa šobrīd tiek stumta viņa virzienā, lai gan Bērziņa knga un Vējoņa knga darbības bija vispār bez komentāriem.
Un vēl - pirmais sarkanais karogs Pīlēna knga virzienā ir tas, cik ļoti ar putām uz lūpām par viņj deg Šļesers.
13.maijs 2023, 08:13 | links