Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
jurists [10.jūn]: ... nu nezinu, cik sliktam stāvoklim Latvijā jākļūst, piemēram invalīdiem, pensionāriem, lai saprastu ka ar šāda veida sastāviem nekad nekas normālāks nebūs.
Ja ir runa par Latvijas iekšējām problēmām, tad ir jāveido normāls sastāvs Saeimas vēlēšanās. EP deputāti tikai pastarpināti var palīdzēt iekšpolitikas problēmās.
Cik reizes var to atkārtot!?

Neklausaties Brēmani un vēl pāris publiski redzamus populistus, kuri nesaprot ar ko nodarbojas EP. Tāda sajūta, ka tie populisti ir pieteikušies darbā par juristiem ar automehāniķa izglītību (cienu un respektēju šo profesiju un minēju tikai atšķirīga piemēra dēļ).
10.jūnijs 2024, 22:57 | links

... nu nezinu, cik sliktam stāvoklim Latvijā jākļūst, piemēram invalīdiem, pensionāriem, lai saprastu ka ar šāda veida sastāviem nekad nekas normālāks nebūs.
10.jūnijs 2024, 22:26 | links

Es ar nesaprotu to bieži dzirdamo naidu pret Kariņu un JV kopumā. Tas ir izdevīgi tikai kremļa marionetēm, lai nebūtu vienotības (vārdu spēle vietā). Ne jau viņš gāja un tur baigi pieprasīja tās ļotenes. Gan jau ieguvumi (iegūtais laiks) bija tā vērti.

jurciks66, 10.jūnijs 2024, 08:54

Nav jau visiem jābūt tādiem kā tu, kas krīt un ceļās par Kariņu. Vienīgais kad esmu nezin kāpēc nobalsojis par vienotību, tad kad Dombrovskis parādījās. Man patiktu ka šāds sastāvs pēc partijām būtu arī nākamajā Saimā. Nacionāliem vajag vēl lielāku atbalstu, tad Vienotība, Progresīvie, Saskaņa un Šlesers varētu pasēdēt opozīcijā, vai vēl labāk vispār varētu būt zem 1% balsis. Bet pērējie tautas kalpi, stepaņenkas "jaunlatvieši" un rosļikovi vispār netērēt naudu vēlēšanu kampaņai, vai vēl labak, likvidēt savas partijas lai nejauc te gaisu.
10.jūnijs 2024, 16:14 | links

Mums ir pat ļoti ok rezultāts, bet frančiem un fričiem gan uzvarējuši putinisti ar graujošu pārsvaru, tas ir ļoti bīstami. Makrons pat atlaida parlamentu un izsludina ārkārtas vēlēšanas, Lepēna gavilē. Tiesa Urzula fon der Leiena arī svin savējo konservatīvo uzvaru visa Eiropā, tad jau redzēs kā būs.
10.jūnijs 2024, 14:35 | links

Garie okupācijas gadi un smadzeņu pišana darījusi savu.
10.jūnijs 2024, 14:04 | links

Laikam muļķiem patīk kad ar tiem runā skaidru valodu, ciena. Kad redzu feisbukā personāžus kuri dalās ar šlosera un krištopāna demagoģoiju, tad nekad nav pārsteigumi, citādāk nemaz nevar būt.
10.jūnijs 2024, 13:56 | links

Jautājums - kādam jābūt vēlētājam,kas balso par Krištopanu,kas Latviju nosaucis par muļķu zemi???
10.jūnijs 2024, 10:58 | links

Nu jā, kopumā jau rezultāts itin labs, no 9 tikai 2- Krištopāns ar Ušakovu ir ar mīnusa zīmi, Ždanokai pilnvērtīga mantinieka nav:)
10.jūnijs 2024, 10:23 | links

jurciks66 [10.jūn]: Es ar nesaprotu to bieži dzirdamo naidu pret Kariņu un JV kopumā. Tas ir izdevīgi tikai kremļa marionetēm, lai nebūtu vienotības (vārdu spēle vietā). Ne jau viņš gāja un tur baigi pieprasīja tās ļotenes. Gan jau ieguvumi (iegūtais laiks) bija tā vērti.
Par lidojumiem nu nebija smuks gājiens un arī radīja neadekvāti augstas izmaksas. Viņš saņēma arī savu samaksu ar pietiekami daudz svītrojumiem un netikšanu EP kā otrajam no saraksta. Viņš arī būtiski pasliktināja tā jau ne tik labo JV reputāciju pēc Covid.

Esmu patīkami pārsteigts par EP mandātu sastāvu kopumā. Izskatās, ka beidzot esam dabūjuši vienotu nacionālās nostājas pozīciju. Darbs ģenerālajās EP grupās noritēs gan jau kā iepriekš, bet iepriekšējais sastāvs bija pārāk raibs savā nostājā nacionālajos jautājumos.
10.jūnijs 2024, 10:11 | links

Es ar nesaprotu to bieži dzirdamo naidu pret Kariņu un JV kopumā. Tas ir izdevīgi tikai kremļa marionetēm, lai nebūtu vienotības (vārdu spēle vietā). Ne jau viņš gāja un tur baigi pieprasīja tās ļotenes. Gan jau ieguvumi (iegūtais laiks) bija tā vērti.
10.jūnijs 2024, 08:54 | links

Mjā, it kā nevajadzētu vairs pārsteigt, bet vienalga sērīgi, cik cilvēki ir viegli manipulējami un tagad nu korītī priecāsies, ka Kariņam krusts pāri. Tāpat kā īpatnējais, bet izcilais Repše tika veiksmīgi padarīts par tautas ienaidnieku un politisko līķi. Nav jau tik lielas mums to patriotisko un spējīgo kadru rezerves, dominē visādas tukšas, vai par kaitīgas mēbeles.
10.jūnijs 2024, 08:24 | links

Kariņa politiskajai karjerai krusts pāri, nu nebūs viņš vairs ne EP deputāts (nākamajā sasaukumā pēc šī piečuka), ne arī premjers. Viņam pat būs grūti ievēlēties nākamajā Saeimā, jo mīnusu var izrādīties par daudz. Un pat, ja tiks, tad būs vienkāršs ierindas deputāts, tāds, kuru īpaši neviens neņems pierē, bet satiekoties viegli par Arturu Krišjānīti viegli pavīpsnās. Sic transit gloria mundi, Kariņš ir šī parlamenta Glorija numur divi :)
10.jūnijs 2024, 08:05 | links

Vilis neko nedarīs, sūks visīti un ierēks par aitām, kas viņam nodrošināja siltu vietu
10.jūnijs 2024, 07:59 | links

Prognoze jau ok, moš Vilis izpilda ko interesantu, būs interesanti paskatīties.
9.jūnijs 2024, 21:16 | links

Gandrīz vai precīzi būšu noprognozējis, pilnīgu trāpījumu izjauca Rosļikova Debilitāte, kas paņēma balsis nost Saskaņai, kā rezultātā laikam iesprucis iekšā ir Ījabs. Mana prognoze 3. jūnijā šajā lapā: Zīle, Kols (Mūrniece), Dombrovskis, Kalniete, Ušakovs, Ločmele, Krištopans, Pozņaks, Staķis.

andreiko, 9.jūnijs 2024, 20:48
9.jūnijs 2024, 21:13 | links

Gandrīz vai precīzi būšu noprognozējis, pilnīgu trāpījumu izjauca Rosļikova Debilitāte, kas paņēma balsis nost Saskaņai, kā rezultātā laikam iesprucis iekšā ir Ījabs. Mana prognoze 3. jūnijā šajā lapā: Zīle, Kols (Mūrniece), Dombrovskis, Kalniete, Ušakovs, Ločmele, Krištopans, Pozņaks, Staķis.
9.jūnijs 2024, 20:48 | links

Pajautā kur bankrotējušais kariņš ar sievu ģim.ārsti ņēmis naudu Tērbates13 ēkas iegādei,Vecrīgas dzīvoklim,kinoteātrim Pionieris,mājai Rojā un tikko kariņiete iepirka vēl kautkādu īpašumu Rīgā,saskaitot kaut aptuvenās summas knabam,vidam būtu jāsarosās,bet kur ja tur sēž jv biedri,nevienam tas neinteresē,diez cik knaram atleca no armijas ēdināšanas afēras,no kovgultu utt.

Okergle, 9.jūnijs 2024, 10:33

Pirms izplati kārtējo klišeju, vismaz painteresējies! Kariņš jau ne jau pliku pakaļu atbrauca uz Latviju, savrupmāja ASV arī kapeikas nemaksāja!
Un kurā mirklī Kariņš bija bankrotējis?

jegersz, 9.jūnijs 2024, 13:10
bet brēmanis tā teica:D
9.jūnijs 2024, 19:38 | links

Ir jau tā, ka dievs dara labu ko darīdams, ja Krišjānis tiks pie tās aizbraukšanas:))
9.jūnijs 2024, 19:37 | links

Šo es nesaprotu, kā cilvēki var nobalsot pa JV.
jurists, 9.jūnijs 2024, 17:45

Ja, ko tā? No maniem feisbuk draugiem daudzi par JV balsoja, vismaz kā dalījās. Gudri, pragmatiski cilvēki, vairumā savas jomas profiņi. Lai arī pats par viņiem sen nebalsoju, un Kariņš pēc lidojumu afēras bišk derdzas tomēr, it nemaz viņus nevainoju. Jo ļoti izsvērts un pragmatisks lēmums. Vismaz Kariņam ideālā vieta Eiroparlamentā. Pie tam jāpriecājas tiem kas viņu ciest nevar, nu ir prom no Latvijas uz labu laiciņu :)) Jūs ko labāk viņa vietā gribētu redzēt kremļa aģentus, afēristus un caurkritušus bankrotējušus pisnesmeņus kā šloserus, brēmaņus, gobzemjus un krištopānus? Starp citu esmu ievērojis, ka lielākie Kariņa nomelnotāji un korupcijā vainotāji ir fanātiski lembja un šlosera fani. Kaut kāda kognitīvā disonanse :))
9.jūnijs 2024, 18:23 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager