jegersz.Nu noņem tās rozā brilles vienreiz. Slikts tonis.Protams visi ir sajūsmā,ka esi visizglītotākais un vislabāk pelnošais.Varētu par prezidentu vēlēt. Aizej piesakies.
10.maijs 2023, 14:21 | links
Mums visiem jau ir jābūt pieradušiem, ka politiķi ir vai nu stulbi vai zaglīgi.
Bjorgvins, 9.maijs 2023, 21:02
zaraza [09.05.23]: Tātad, rezumējot - ideālam politiķim jābūt veiksmīgam, gudram, turīgam virs vidējā ar sakārtotu sadzīvi un ģimeni, strādīgam, ar cilvēku un procesu pārvaldības pieredzi. Tai pašā laikā jābūt kristāltīrai reputācijai visa mūža garumā no bērnudārza, augstiem morāles un ētikas standartiem, tieksmei uz ideālismu un altruismu, pašuzpurēšanos,bet bez atrautības no realitātes. Izklausās pēc pasaku tēla, kas dabā varētu būt satopams retāk par 18 gadīgu jaunavuNu tādu politiķi es nevizualizēju pat savās infantilajās fantāzijās :))
RaimisD [Vakar]: Ir jābūt talantam un zināšanāmAizmirsu galveno- veiksmi. Ja ir veiksme un čujs tad var iztikt bez abiem iepriekšējiem faktoriem.
RaimisD, 8.maijs 2023, 23:40
''Nē! Nav jāpiekrīt. Jo Kārlim nav taisnība''- mirtins.
Man par Karlu, kā cilvi, ir savs viedoklis, bet šajā jautājumā es viņam piekrītu 100% !!!
Un nekādi kreisie argumenti mani uz pretējo nepārliecinās!
kapracis, 9.maijs 2023, 12:00
Man tuvs paziņa, kurš ļoti tuvu iesaistīts politikas vidē, teica tā: "Aizmirsti, Janka - tur nevienam absolūti neinteresē Latvija kā valsts - tur visiem interesē tikai partijas intereses! Gan NA, gan V, gan AS!... Personiski es esmu atmetis tam visam ar roku-nav variantu Latvijai...
raihs, 8.maijs 2023, 21:07
Tikai jāņem vērā vēl viens apstāklis - Latvijā reāli nav partiju, to klasiskā izpratnē. Nav partiju, kurām ir savas ideoloģijas, kurām ir kaut kādi plāni, izaugsmes iespējas un sarkanās līnijas. Piemēram Amerikā ir viegli, tur (ja neskaita dažus piparus) viss ir skaidrs, tu esi vai nu demokrāts, vai republikānis - vai nu tradicionālās, konservatīvās vērtības, vai nu sociālisms. Latvijā tā nav. Šodien konservs, rīt progresīvais. Šodien geju aizstāvis, rīt nacists. Mums nav nevienas partijas, kas ievērotu savas programmas un izvirzītos mērķus. Mums ir kaut kādi sūda ekonomiskie grupējumi un tādēļ viss ir pakaļā. Tavam pesimismam 100% piekrītu.
mirtins, 9.maijs 2023, 10:33
Man tuvs paziņa, kurš ļoti tuvu iesaistīts politikas vidē, teica tā: "Aizmirsti, Janka - tur nevienam absolūti neinteresē Latvija kā valsts - tur visiem interesē tikai partijas intereses! Gan NA, gan V, gan AS!... Personiski es esmu atmetis tam visam ar roku-nav variantu Latvijai...
raihs, 8.maijs 2023, 21:07
RaimisD [08.05.23]: Ir jābūt talantam un zināšanāmAizmirsu galveno- veiksmi. Ja ir veiksme un čujs tad var iztikt bez abiem iepriekšējiem faktoriem.
zaraza [08.05.23]: Nu paga kā Tu to tehniski iedomājies? Uzrodas jauns cilvēks, pliku d , nu no tautas vidus tak, ne īpašumu, ne uzkrājumu, ne sava mājokļa. Un saka - es gribu būt tautas kalps, darīšu visiem labu, gribu uzņemties milzu atbildību un darba apjomu, par to saņemot vidēju šīs valsts atalgojumu! Man nevajag labu mājokli, normālu ģimeni, atpūtu, hobijus utt. (jo par vidēju atalgojumu tas viss nu kaut kā nesanāk) - dzīvošu mazā dzīvoklītī par kuru lielāko daļu ienākumu atdošu kredītam, braukšu ar velosipēdu, ēdīšu Lidla akcijas sūdus un dienu un nakti domāšu kā visiem labi! Tu par tādu balsotu ?! Pat ja viņš tiešām to visu nopietni domā no visas sirds un dvēseles ? Es drīzāk sanitārus izsauktu...Nē tādam es neticētu, ja tu neesi mācējis nopelnīt, nodrošināt sevi un ģimeni. Tad tev Dieviņš saujā piedirsis un valsti saulītē toč neizcelsi. Drīzāk nemākulīgi izniekosi līdzekļus un pofig ,ka tev prievīte auseklīšos.
Es pēc dabas esmu vairāk pragmatiķis kā altruists. Idejas par cilvēks cilvēkam brālis, vienas asinis tev un man neloloju, bet kā pats teici ,,krastiem" taču ir jābūt.
Re kā Aivars pazog, pazog, bet arī pilsētai ko iedod. Ventspilnieki par viņu stāv un krīt.
Tā lielos vilcienos tautai daudz nevajag, padalies, lai mums ar kādas drupačas no galda tiek.
Un būs laime un harmonija.
Nedrīkst cinisms un sautīgums pār zemi valdīt.
RaimisD, 8.maijs 2023, 22:00