Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
krieviem tas vispār raksturīgi - Igauņi lēni, jo atteicās runāt krieviski, čučas stulbi, jo atteicās pakļauties padomju varai, letiņi fašisti, jo godināja tos, kas karoja pret krieviem, utt, utt
7.maijs 2023, 21:24 | links

Latviju sauc par Latvāniju, muļķu zemi pateicoties krievelu propogandai. Cik lidzeklu ieguldits, lai paraditu lv ka neizdevusos valsti.
7.maijs 2023, 20:56 | links

Mazais69 [07.05.23]: Es arī uzskatu kad katram ir jadzivo savā zemē bet te jau nav runa par to.Vemt gribas no tiem kas cenšas tos vatņikus pataisīt par normāliem cilvēkiem.

udo733, 3.maijs 2023, 23:41
Pareizi jau uzskati, es arī tā domāju, tāpēc teicu par tiem sēņu lasītājiem. Aizskrējuši laimi meklēt, bet ārstēties brauc uz Latviju, tur redziet dārgi. Tajā pašā laikā Latviju sauc par Latvāniju, muļķu zemi, mūs par muļķiem u.t.t.
Paga, paga, te tomēr būtu jāsaprot, cik daudz naudas cilvēks nomaksājis nodokļos Latvijai pirms emigrācijas. Ja viņam ir 50 gadu, un visu dzīvi ir strādājis un maksājis nodokļus Latvijā, tad kādēļ viņam būtu jājūtas vainīgam, izmantojot Latvijas medicīnu? Otra lieta- cik bieži tev ir bijusi izdevība izmantot valsts apmaksātus medicīnas pakalpojumus? Personiski man-nekad! Rinda uz pusgadu +. Vai nu maksā! Tātad, ja nosacītais emigrants arī izmanto Latvijas medicīnas pakalpojumus, tad visdrīzākais, par maksu, attiecīgi ienesot budžetā papildu līdzekļus. Kur problēma?
7.maijs 2023, 20:52 | links

Es arī uzskatu kad katram ir jadzivo savā zemē bet te jau nav runa par to.Vemt gribas no tiem kas cenšas tos vatņikus pataisīt par normāliem cilvēkiem.

udo733, 3.maijs 2023, 23:41

Pareizi jau uzskati, es arī tā domāju, tāpēc teicu par tiem sēņu lasītājiem. Aizskrējuši laimi meklēt, bet ārstēties brauc uz Latviju, tur redziet dārgi. Tajā pašā laikā Latviju sauc par Latvāniju, muļķu zemi, mūs par muļķiem u.t.t.
7.maijs 2023, 20:17 | links

Kamols kaklā, Gordons un Feigins pastaigājas pa Kijevu, satiek, gandrīz nejauši Arstoviču, cik dzīvību no tā laika zudis, kad vispār par viņiem uzzināju.
6.maijs 2023, 21:13 | links

To es biju domājis Udo 733

Mazais69, 5.maijs 2023, 18:00

Ko man viņiem jāskaidro?
5.maijs 2023, 18:18 | links

To es biju domājis Udo 733
5.maijs 2023, 18:00 | links

To ieskaidro tiem letiņiem, kuri aizskrējuši uz Īriju un UK sēnes lasīt.
5.maijs 2023, 17:54 | links

kopēc es atcelu akcejas, beidzas :(
5.maijs 2023, 05:46 | links

jim bim lobuks par henesy, atsaucu visas akcejas par henessij.
5.maijs 2023, 05:35 | links

Nākošā pagātnes vīzija, kas atausa.. 80.tie, kad jāņus laikam nedrīkstēja tā atklāti svinēt, bet spilgri atceros tēvs ļava nospiest bisei gaili. Bise laika bija no piecdemitajiem nelegāla.. pretestība iekšēji bija ģenētiska pret okupāciju.
Sveiciens visiem Latvijas pilsoņiem un copmaņiem mūsu Latvijā. Kopā ir spēks. Cieņā! Ilguūžu Latvija!
5.maijs 2023, 05:07 | links

Principā saule lec un apgaismiba ar.. ja kāds impis kāds uzdirš uz latvieti viņs dabū aubē .. man Reāli besij cilvēki, ka reiz teica šeit cienījams cilveks Raihs, man nepatīk cilvēki, bet man jau sāk besīt, ka mēs ēdam vien otru nost.. mēs esam maza tauta. Mēs būsim tik lieli cik būs liela mūsu griba.
Sveši cilvēki.. paprasam otram kāpēc man no tevis bail..
5.maijs 2023, 04:57 | links

l200 tu ir pimpis es, te rakstu palagus un neatbildi.. /image/
Tik garu hujņu uzrakstiji pusdienām, smadzeņu sazvērestība..
5.maijs 2023, 04:39 | links

pusdienlaiks [04.05.23]: L200 [Vakar]: Es jau to saprotu. Nav jau runa par valsts bruņojumu de facto kā tādu. Runa ir par šitām parādēm un krāna staipīšanu. Zini kas ir sūdīgākais pretinieks? Tas kurš nezina ka tev mačete biksēs ir iebāzta.Tādu jēdzienu kā "atturēšanas politika" esi dzirdējis?
Jā esmu, bet šis jau nav tas, par ko tu runā, šis ir pasākums lumpeņiem, kuri vakarpusē pielej seju skatoties pasākumu pa vienīgajiem 3 televīzijas kanāliem. :)

Nu toč 1:1 kā vate. Dzīvo pagātnē un iedomātās ilūzijās.

Un toč, braucot šodien maršrutā cēsis stalbe mani pārņēma drusku riebums pret tiem, kuri nesaprot, ka pietaupot šo pompozo regulāro māžošanos pašsaremontētos vismaz pāris kilometri no šīs parodijas ar nosaukumu "valsts nozīmes autoceļš".

Bet tipiskajai prievītei braucot 20 gadīgā passātā, kuram tehniskā apskate katru gadu arī ir notikums, kuru obligāti jānosvin, šis nebūs saprotams nekad. Tas ir redzams komentāros gan šeit, gan feisbukā, gan valsts sponsorētajās tv pārraidēs. Mums ir citas prioritātes dzīvē. :)
5.maijs 2023, 04:14 | links

Šonakt neredzētas salnas nevar saprast, kas neļauj gulēt. Siltumnīcā, lai nenosalst divi tomāt stadi utt. Tak nē.. alus akcija beigusies, ķeros pie plauktiem un pagaršoju un dikti gards.. Nekad es nav izgaršojis henesiju un nesapratu par ko tāda cena. Šodien ņamma.. hm.. atslēgas vārds, laikam rīts gudrāks par vakar.. ņjamma :D
5.maijs 2023, 03:50 | links

Tas bija domāts L200 par parādes redzējumu. Nekā personīg. Dzīve šķautnaina. :)
5.maijs 2023, 01:29 | links

Nu jau esmu mazliet dziļākā transā iegājis un atausa ļoti sena pagātne no padumjo laiku beigām. Un šeit redzu kopsakarību tava redzējumā par militāro parādi ačgarno redzējumu, interpretāciju un līdzību ar savu pagātni..
Kā zinam tajā laikā visi pagalma bērni dzīvojam kopā lielāki un mazāki. Un vienai meitenei mājās bija video kasetes ar porņiku ko vecāki bija iznomājuši. Paliels bariņš iekšā dzīvoklī salīduši un tagad lūrēs. Mazāko mani (4-5g.) aizsūta uz virtuvi lūrēt pa logu vai nenāk vecāki. Es savu misiju izpildījis un laiks pienācis vērot porņik arī man. Man toreiz tas nelikās diezko saprotami. Un teicu, kāpēc ta sieviete tik stipri sten, sāp!? Kāpēc viņš dara viņai pāri..
Tā lūk.. :))
5.maijs 2023, 01:26 | links

Plus vēl, bieži aizdomājos par zemessargiem. Reklāma, iepazīt nozari.
Gluži kā ķīpsalā makškerlietu izstāde.. un Erots.. rrr
4.maijs 2023, 23:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager