krieviem tas vispār raksturīgi - Igauņi lēni, jo atteicās runāt krieviski, čučas stulbi, jo atteicās pakļauties padomju varai, letiņi fašisti, jo godināja tos, kas karoja pret krieviem, utt, utt
7.maijs 2023, 21:24 | links
Mazais69 [07.05.23]: Es arī uzskatu kad katram ir jadzivo savā zemē bet te jau nav runa par to.Vemt gribas no tiem kas cenšas tos vatņikus pataisīt par normāliem cilvēkiem.Paga, paga, te tomēr būtu jāsaprot, cik daudz naudas cilvēks nomaksājis nodokļos Latvijai pirms emigrācijas. Ja viņam ir 50 gadu, un visu dzīvi ir strādājis un maksājis nodokļus Latvijā, tad kādēļ viņam būtu jājūtas vainīgam, izmantojot Latvijas medicīnu? Otra lieta- cik bieži tev ir bijusi izdevība izmantot valsts apmaksātus medicīnas pakalpojumus? Personiski man-nekad! Rinda uz pusgadu +. Vai nu maksā! Tātad, ja nosacītais emigrants arī izmanto Latvijas medicīnas pakalpojumus, tad visdrīzākais, par maksu, attiecīgi ienesot budžetā papildu līdzekļus. Kur problēma?
udo733, 3.maijs 2023, 23:41
Pareizi jau uzskati, es arī tā domāju, tāpēc teicu par tiem sēņu lasītājiem. Aizskrējuši laimi meklēt, bet ārstēties brauc uz Latviju, tur redziet dārgi. Tajā pašā laikā Latviju sauc par Latvāniju, muļķu zemi, mūs par muļķiem u.t.t.
Es arī uzskatu kad katram ir jadzivo savā zemē bet te jau nav runa par to.Vemt gribas no tiem kas cenšas tos vatņikus pataisīt par normāliem cilvēkiem.
udo733, 3.maijs 2023, 23:41
To es biju domājis Udo 733
Mazais69, 5.maijs 2023, 18:00
pusdienlaiks [04.05.23]: L200 [Vakar]: Es jau to saprotu. Nav jau runa par valsts bruņojumu de facto kā tādu. Runa ir par šitām parādēm un krāna staipīšanu. Zini kas ir sūdīgākais pretinieks? Tas kurš nezina ka tev mačete biksēs ir iebāzta.Tādu jēdzienu kā "atturēšanas politika" esi dzirdējis?Jā esmu, bet šis jau nav tas, par ko tu runā, šis ir pasākums lumpeņiem, kuri vakarpusē pielej seju skatoties pasākumu pa vienīgajiem 3 televīzijas kanāliem. :)