L200 [04.05.23]: Tā problēma ir galvā un postpadomju tradīcijās. Īstam postpadomju proletariātam vajag ieslēgt jūsmiņu, kāds tur tanks vai smuka bise tagad nolikta uz pakāpiena vai kā tur kāds kādam varbut pēc pavēles ir gatavs kājā kost. Kaut gan esmu dzimis psrs un uzaudzis 90tajos, man tas ir kaut kas tāls un nesaprotams. Nekad nesapratīšu kā var fanot par šitādiem pasākumiem. Es gribu dzīvot valstī kurā nevis rāda militāro tehniku, kā tas ir iecienīts kaut kādās banānrepublikas kā krievija un Zkoreja, bet gan valstī, kurā ar to viss ir kārtībā un kurā cilvēki rada kopproduktu un saprot kas ir valsts nauda un kur kā to tērēt pareizi. Un tā tehnika lai stāv tumšajā angārā, ta nekur nepazudīs. Par to ir stāsts.Tev ir tipiska citādā aizlieguma domāšana. Tā, kā esmu smags nacionālists,ex jaunsargs, mednieks. Notikumi Ukrainā, šādā pasākumā lieliski var iepazīt militāro tehniku kāda mums ir un ko tā spēj. Šādas demonstrācijas ir laikam arī pašā Ādažu bāzē, kad ir atverto durvju diena.
Puika pēc utānijas iebrukuma Ukrainā bieži jautāja parilitāro tehniku kāda mums ir. Parādīju, puikam skaidrāks paliek, mēs esam Nato.
Šādas parādes pa reģioniem tuvina valsts kopīguma sajūtu, nevis viss Rīgā.
Nebūtu mums tādi kaimiņi nebūtu arī nepieciešams pēc šādām parādēm.
Konkrēti man ar nav saprotamas daudzas citas lietas, skatīties hokejus, rallijus, driftus, dragreisus utt. Aizliegt! :D
4.maijs 2023, 23:50 | links