Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
udens2
kā tad sanāk ka šajā izlaupītajā valstī ir augstāks dzīves līmenis nekā krievijā???

Tu tak pats reiz pie līdzīgas runas teici:,,Kamēr dod vajag ņemt !" ( citātas neprecīzs ).Runa gāja par eiropas naudām,no kurām pārtiekam.Ja eiropa naudu nedos,tad būs ...opa...opnaja.

snipiens, 1.februāris 2025, 07:58
un kas tur nepareizs,stulbi ir neaizņemties lētu naudu,latvijas parāds ir ļoti mazs salīdzinot ar citām valstīm
1.februāris 2025, 10:41 | links

Bjorgvins
Vispār miers Krievijai ir lielākais drauds.

Ne tikai...cilvji visu laiku kur karo un nevar rimties.Romas impērija,Osmāņu impērija,eiropieši izkauj veselu kontinentu ar iezemiešiem,pirmais pasaules karš,otrais,Vjetnama,Afganistāna,Irāka,Kaukāzs,Ukraina,Gaza,utt.Entās vietas vēl nepieminēju.Cilvēks ir lielākais debiliods uz šīs planētas,tāpēc esmu par teoriju,ka esam neizdevies eksperiments,kuru atveda te aiz škvarņika, nolika un teica:,,Da nu jūs nafig...sipieties te savā sulā un nemaisiet mums gaisu!":)
1.februāris 2025, 10:01 | links

Par karu Ukrainā.Un vispār karu.Tas karš ir domāts iekšējai lietošanai.Ja nav kara,tad uzrodas opozīcija un rodas nevēlami jautājumi.A tā visa opozīcija nolikvidēta,jautājumu nav.Ja kāds atver muti,tad tas ir tautas ienaidnieks un dzimtenes nodevējs. Esošais režīms var veģetēt tālāk.Vēlēšanās viss pa smuko.Vispār miers Krievijai ir lielākais drauds. Bez kara Krievija var sabrukt.Ko tad?
1.februāris 2025, 09:15 | links

usis.Tu zini kas ir lielākā netaisnība? Arī tie kas neēd baltmaizi atdod galus 100%.
1.februāris 2025, 09:07 | links

udens2
kā tad sanāk ka šajā izlaupītajā valstī ir augstāks dzīves līmenis nekā krievijā???

Tu tak pats reiz pie līdzīgas runas teici:,,Kamēr dod vajag ņemt !" ( citātas neprecīzs ).Runa gāja par eiropas naudām,no kurām pārtiekam.Ja eiropa naudu nedos,tad būs ...opa...opnaja.
1.februāris 2025, 07:58 | links

Daddy_j, kas gan cits.Pat nikā ir ir kodēta nāve. Senie letiņi tādus sauca par zavētājiem (zūmētājiem). Čela nāve, sīkums. Copmaņa līķis tas šamējam ir kā pirdiens vējā.
Lai Tev Tev laba veselība turpmākajā copmaņu zūmēšanā!
31.janvāris 2025, 20:31 | links

Labi, ka man tā nepareizā upe netālu un varu tekt, ka viss ir Tirzā, Tirzā (Dirzā).

Vilnis62, 31.janvāris 2025, 13:52

skaisti, ja upe nav tālu - vari noslīcināties bez bēdu! Arī forumam vieglāk paliks!! un LTV būs jaunas ziņas!! :)

uz priekšu drauks!!
31.janvāris 2025, 17:52 | links

.. mēs te izliecamies,, bet tak vari piedāvāt kādu tēmu, ko apzelēt !
spīdi !
31.janvāris 2025, 14:12 | links

Da, mļin salieca tā jūsu tukšā salmu tūtošana....
31.janvāris 2025, 13:59 | links

Nahren vam lisik, vi u nas i tak pedaļi.
31.janvāris 2025, 13:56 | links

Jurģeļi žmoģeļi ... da nu i nafig.
Da tāda sajūta, ka te paliek vien kkc marazms.

''Man medus riebās, bet brālēnam gan ne"
Visi kas ēduši baltmaizi atdod galus, 100 %
Ne mana cūka, ne mana druva, ne mana problēma.
Da nu i nah....šādu politislko sadaļu.

Labi, ka man tā nepareizā upe netālu un varu tekt, ka viss ir Tirzā, Tirzā (Dirzā).
31.janvāris 2025, 13:52 | links

tas ir Krievijas paradokss - valstī, kurā Vorujut VSE! :) https://www.facebook.com/reel/481715884948568 cilvēki ir laimīgi un pārtikuši, jo brauc ar vācu mašīnām, lieto amerikāņu, vai korejiešu ražotus telefonus, dzer franču vīnus un atpūšās Turcijas pludmalēs...jo rietumi jau tāpat pūst un pūst un neapstājas :)
31.janvāris 2025, 13:51 | links

Kas jūs stulbi esat vai? Krievam mafog nevajag šito izlaupito Baltiju. Latviešu valdība par visām varem grib šeit karu izraisīt, lai slēptu visas pēdas sazagtajiem līdzekļiem, visi gali ūdenī un miers. Latvieši paši nicina sevi ārā visas brīvas valsts pastāvēšanas laikā , ka jūs nesaprotat šito?

Bullis, 31.janvāris 2025, 10:46
Vate jau karo jo viņiem skučna stalo,vajag dvižuhu,nu tā vismaz pats fīrers putins teica
31.janvāris 2025, 12:21 | links

.. nevar sadalīt neko, nekas nedalās :)
31.janvāris 2025, 12:21 | links

Po par visādām ukrainam, paši lai tiek galā savā starpā, ne jau mums ubagiem kads ko prasīs, tāpat lielie onkuļi sadalīs pasauli kā viņiem vajag, mēs neesam nekas

Bullis, 31.janvāris 2025, 11:26

Ne mana cūka, ne mana druva, ne mana problēma.
Tāpēc mēs arī esam tur, kur esam.
Klasisks pelēkās masas piemērs.
31.janvāris 2025, 12:19 | links

Po par visādām ukrainam, paši lai tiek galā savā starpā, ne jau mums ubagiem kads ko prasīs, tāpat lielie onkuļi sadalīs pasauli kā viņiem vajag, mēs neesam nekas

Bullis, 31.janvāris 2025, 11:26
Somi tev nepiekritīs
31.janvāris 2025, 12:18 | links

31.janvāris 2025, 11:26 | links

Kas jūs stulbi esat vai? Krievam mafog nevajag šito izlaupito Baltiju. Latviešu valdība par visām varem grib šeit karu izraisīt, lai slēptu visas pēdas sazagtajiem līdzekļiem, visi gali ūdenī un miers. Latvieši paši nicina sevi ārā visas brīvas valsts pastāvēšanas laikā , ka jūs nesaprotat šito?

Bullis, 31.janvāris 2025, 10:46

Tad kā tavā loģikā iet kopā tas, ka šobrīd krievi tā raujas, lai iekarotu Ukrainu? Tu domā, ka tur bija baigā utopija, viss skaisti un rožaini un krieviem vienkārši skauda, vai kā?
31.janvāris 2025, 11:11 | links

Bullis [31.jan]: Kas jūs stulbi esat vai? Krievam mafog nevajag šito izlaupito Baltiju. Latviešu valdība par visām varem grib šeit karu izraisīt, lai slēptu visas pēdas sazagtajiem līdzekļiem, visi gali ūdenī un miers. Latvieši paši nicina sevi ārā visas brīvas valsts pastāvēšanas laikā , ka jūs nesaprotat šito?
Taisnība ir tikai faktā par zagšanu.
Atklāšu noslēpumu, ka zog visur. Jautājums ir tikai par procentiem no projektu naudas.
Labklājības mekā, Dānijā, galvaspilsētā izbūvēja velo tuneli par astronomiskām summām un Dānijas pārstāvis bija korupcijas notikuma iniciators PVO pāris gadus atpakaļ. Tās ir tikai pāris epizodes.
Tas pats Tramps ir iekūlies nopietnos nodokļu parādos ASV un esošajā amatā izmanto amnestiju no tiem.
Par krievijas korupcijas līmeni un valsts ārējiem parādiem nav pat vērts runāt.

Baltijas iegūšana krieviem iedotu lielas ostas Baltijas jūrā (daļu neaizsalstošas atšķirībā no Sanktpēterburgas). Pluss lielu kumosu no Baltijas jūras piekrastes un brīvu savienojumu ar Kēnigsbergu.

Mūsējai valdībai karu tieši nevajag, jo viņi īpašumus un savu mantisko labklājību pamatā veido Latvijas teritorijā.
31.janvāris 2025, 11:06 | links

31.janvāris 2025, 10:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager