FishMV [07.03.23]: Jā! n o t e t i . Mācīs kā zīmēt Z burtu. Tev laikam skauž ka neiedos tev krāsu baoniņu bet knupīti.Ilgi domāji, lai ko tādu zurakstītu?
7.marts 2023, 18:57 | links
FishMV [07.03.23]: Jā! n o t e t i . Mācīs kā zīmēt Z burtu. Tev laikam skauž ka neiedos tev krāsu baoniņu bet knupīti.Ilgi domāji, lai ko tādu zurakstītu?
https://www.facebook.com/janis.roze.35/videos/951790562519391
Orku tankistu pēdējā deja degošā tankā, jau populārāka par kazačoku!
Karlis_K, 7.marts 2023, 14:54
Vatņiki arvien vairāk sāk visu apķēzīt ar Z simboliem, bet Grabovskis viņiem rīko semināru. Nu ja, nauda nesmird.
jurciks66, 7.marts 2023, 13:44
Nu tad saproti reiz,onkul, ka to daudzi saprot. Ja vari nosaukt pirmās kaut trīs spelfilm no ukraiņu puses, tad es zinašu, ka tu arī zini tās, ne tikai tā paspidēt, ka tā notiek.
Es onkul Ukrainas šim karam sāku sekot kopš 23. februāra! Un katru dienu veltu vairākas stundas informācijas lasīšanā un video skatīšanās. Twitter.
mjuniorss, 6.marts 2023, 23:13
raihs [06.03.23]: mjuniorss [21:38]: Šodien nervi neizturēja, iedzeršu Raiha brūvējumu, dikti labs!Bet šis, protams, bija vēl daudz, daudz sarežģītāk :)Toties tāpēc var sagaršot daudzšķautnaiņo garšu, kas mijās un neatkartojas katrā malkā!
mjuniorss [06.03.23]: Šodien nervi neizturēja, iedzeršu Raiha brūvējumu, dikti labs!Bet šis, protams, bija vēl daudz, daudz sarežģītāk :)
usis [06.03.23]: Es šodien noskatīju vienu Raiha gredzenu, Latvijas kontūras.Te. Tehniski tas bija ļoooti sarežģīts pasākums...
daddy_j [06.03.23]: kad sīkie prasa - par ko karš Ukrainā, cik māku skaidroju - ka viens trakais Kremlī apņēmies padomiju atjaunot, pret to jācīnas!!Nu tad saproti reiz,onkul, ka to daudzi saprot. Ja vari nosaukt pirmās kaut trīs spelfilm no ukraiņu puses, tad es zinašu, ka tu arī zini tās, ne tikai tā paspidēt, ka tā notiek.
...bet "spēlfilmas" ir no abām pusēm, to vajadzētu saprast, ka notiek arī informatīvais karš
daddy_j [06.03.23]: "Šodien izplatās video, kā krievs nošauj ukraiņu karavīru par to, ka pateica Slava Ukrainai. ..."Atceros kā reiz man teici, kas ir čuriņa noraustijās krievu priekšā!? :)) Kad pirms kara berniem nestastīju par krievu zverībām, lai berniem ir bernība. Šodien kopš kara, mani bērni zin, kas ir krievs!
Vel es redzeju video, ka Di Kaprio nogrima kopa ar Titaniku, un vel video, ka amerikaniem uzbruka marsiesi...
Ukrokrievs, 6.marts 2023, 22:25
Video var atrast visādus, tam piekrītu... bet šodien lidenē (no Rīgas) latviešu ķoķa ar Maskavas krieviem runājās. Krieviski. O tom, o sjom...
niezēja mēle pajautāt - Krim čej? ...bet mamma mācīja svešās sarunās nebāzties :(
Ukrokrievs [06.03.23]: "Šodien izplatās video, kā krievs nošauj ukraiņu karavīru par to, ka pateica Slava Ukrainai. ..."Redzu vēl, ka esi vate.
Vel es redzeju video, ka Di Kaprio nogrima kopa ar Titaniku, un vel video, ka amerikaniem uzbruka marsiesi...
"Šodien izplatās video, kā krievs nošauj ukraiņu karavīru par to, ka pateica Slava Ukrainai. ..."
Ukrokrievs, 6.marts 2023, 22:25
usis [06.03.23]: Es šodien noskatīju vienu Raiha gredzenu, Latvijas kontūras.Cipa mini map? Nu kārtīgam Latvietim jāzin no galvas tās kontūra.. :/