Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
TV24 reiz skatītājs jautāja Slaidiņam, a kā frontē veģetāriešus baro??

Viņš atbildēja, ka frontē visi kļūst ticīgi, bet veģetāriešu vispār neesot :)
2.marts 2023, 11:24 | links
 
https://www.la.lv/cirks-nu-ists-cirks

andreiko, 1.marts 2023, 18:05



....Nav stadions, kur futbola spēles laikā uzskriet uz laukuma kailām krūtīm ......
1.marts 2023, 18:44 | links
 
 
Deidī, ko neliec mieru nabaga taipāniņiem? :)))

andreiko, 1.marts 2023, 09:23


Zvēri ir gudri, viņi saprata, ka man labāk ceļā negadīties :) Kautkādi ibisi mēģināja no augsta koka man uzpļūtīt, bet tas arī palika vienīgais apdraudējums...
1.marts 2023, 09:54 | links
 
bet austrālija ir top vieta indīgo mošķu ziņā, bij man kkur grāmata "Dangerous australians", tur par visiem šiem bij aprakstīts

svens76, 28.februāris 2023, 22:59


Viņi tur ir pastulbi un tāpēc netiek ar tiem mošķiem galā...

piemēram, ko dara austrālietis, ja atrod indīgu čūsku savā dārzā?? Sauc čūsku ķērājus pa 100 dolāriem! Ko dara čūsku ķērāji? - savāc to čūsku un palaiž 200m tālāk vaļā (pie cita kaimiņa dārza), jo redz čūskai varbūt te mājiņa netālu...

vai, piemēram, apnarkojies koalītis tenterē pa ceļu... visi stāv, gaida, korķis uz kilometru... tā vietā lai parādītu, ka koalīši arī lido...zemu, zemu

tāpat zināmā laikā mājās ieviešas melli zirnekļi (~2cm diametrā), reizēm iekož, sāpot baisi, bet no tā nemirst... fig viņus kāds tur sit un indē... noķer un palaiž brīvībā...
1.marts 2023, 08:09 | links
 
Davis-Di [28.02.23]: Visa Austrālijas mošķu esence atpūšās, salīdzinot ar mūsu Saeimu :):)

Headhunter, 28.februāris 2023, 23:32

Ja Austrālijā tevi sakož zirneklis, apēd krokodils, vai pagaršo haizivs tu esi lohs, jo nemāki izdzīvot, bet ja tu Saeimā ievēli tos kas tev nepatīk un tu vēl savās problēmās vaino to pasu Saeimu, tad tu nēsi lohs.
Kungi drusku konsekvenci savos secinājumos un toksikoloģijā!
visvieglāk jau ir tieši vainot citus savās problēmās:) te arī ir tā lielākā problēma
1.marts 2023, 06:42 | links
 
Visa Austrālijas mošķu esence atpūšās, salīdzinot ar mūsu Saeimu :):)

Headhunter, 28.februāris 2023, 23:32


Ja Austrālijā tevi sakož zirneklis, apēd krokodils, vai pagaršo haizivs tu esi lohs, jo nemāki izdzīvot, bet ja tu Saeimā ievēli tos kas tev nepatīk un tu vēl savās problēmās vaino to pasu Saeimu, tad tu nēsi lohs.
Kungi drusku konsekvenci savos secinājumos un toksikoloģijā!
28.februāris 2023, 23:49 | links
 
Headhunter [28.02.23]: tur visa mošķu esence sakoncentrēta:)

svens76, 28.februāris 2023, 23:14


Visa Austrālijas mošķu esence atpūšās, salīdzinot ar mūsu Saeimu :):)[/quote]saeimā jau tādi amatieri savākušies toksicitātes ziņā:)
28.februāris 2023, 23:39 | links
 
Tas tā, humors pirms gulētiešanas. :)
28.februāris 2023, 23:33 | links
 
tur visa mošķu esence sakoncentrēta:)

svens76, 28.februāris 2023, 23:14[/quote]

Visa Austrālijas mošķu esence atpūšās, salīdzinot ar mūsu Saeimu :):)
28.februāris 2023, 23:32 | links
 
Mazs pasts

Dievs Tas Kungs nedomā, ka viņš ir Einars Repše



Daži vārdi Einara Repšes aizstāvībai



Sākoties priekšvēlēšanu batālijām, Latvijas drukāto plašsaziņas līdzekļu lapas ir pārklājis melnum melns «pīī ārrrr» politiskais vilnis, nu gluži kā tāds kurmja dibens. Tāpēc, pievienojoties Liepnieka, Rolšteina un Stendzenieka iniciatīvai par politikāņiem runāt, rakstīt un domāt tikai to vislabāko, mēģināšu jums vēstīt par vienu no dižākajiem zupas katliem latvju zemes varas virtuvē.

Neticiet tiem, kas nelietīgi apgalvo, ka partijas «Jaunais laiks» priekšsēdis Einars Repše ir sīks, zemisks, alkatīgs, iedomīgs, slinks, uzpūtīgs, rupjš un varaskārs iznirelis, kas sevi pašrocīgi izvirzījis latvju mesijas lomai. Patiesībā un visumā viss ir pavisam citādi, par to liecina visu šajā lietā savākto faktu kopums un rūpīga iegūto teiksmu analīze.



Andris Rubīns,

īpaši »Vakara Ziņām«



Dievs tomēr ir!

Pirmā un pati labākā mūsu Einara īpašība ir — viņš nav oligarhs. Tomēr par tādu viņš neapšaubāmi vēlētos kļūt, jo ne jau velti pirms iepriekšējām vēlēšanām viņš aicināja tautu, lai tā savam varonim sasviež kopā kādu miljoniņu. Vēlme oligarhot pati par sevi nav nekas baigs un nosodāms, šāda rožaina vīzija sapņos droši vien ir piemeklējusi ne vienu vien arī no jums, »Vakara ziņu« uzticamie lasītāji.

Otrkārt, viņš ir dūšīgs. Turklāt šī īpašība mūsu Einaram piemīt ne gluži fiziski — vairāk tā vērojama Repšes kunga morālajā plaknē, it sevišķi laikā, kad Latvijas un Einara debesjumu apspīd apaļš mēnestiņš. Ne velti jau krietni sen Latvijas folkloras apcirkņos iegūlusi spožā daina par to, kādas ir atšķirības starp Einaru Repši un Dievu To Kungu. Mūsdienu Krišjāņa Barona mantinieki pēc ilgiem pētījumiem esot atklājuši tikai vienu atšķirību — Dievs Tas Kungs nedomā, ka viņš ir Einars Repše.

Turklāt Einars ir drosmīgs: ne katrs pēc desmit gadu ilgas sēdēšanas pie bagātīgi servētas varas labumu siles būtu spējīgs piecelties divās kājās un brēkt, ka pie šī ēdamtrauka sapulcējušās vienas vienīgas cūkas. Tik atklāti atzīt un paust savu ilgstošo personisko aklumu un mēmumu spēj tikai retais, un cepuri nost Repšes priekšā. Savu drosmi šis puisis ir nodemonstrējis arī fiziski. Vai atceraties brīdi pirms iepriekšējām parlamenta vēlēšanām? Tad, kad tikko izšķīlušās partijas «Jaunais laiks» līderis tika aicināts uz Rīgas pili pie Valsts prezidentes uz sabučošanos? Toreiz Repše pirms došanās mūsu valsts Pirmās lēdijas apartamentos Vairas apsargiem atteicās atdot personisko pistoli. Un vai tad pils sargi šim sacīja «Ute, nāc priekšā!», uzlika zilumu zem acs un nolaida pa trepēm? Nu, nē, taču, ielaida iekšā kā tādu jēzuliņu, bruņotu līdz pat apakšbiksēm. Tas nozīmē, ka tauta no Einara baidās. Ja baidās, tas nozīmē — ciena, ja ciena, tas nozīmē — mīl.



Lai genofonds postā neiet

Einars Repše ir augstsirdīgs. Tikai un vienīgi tā var izskaidrot faktu, ka pirms iepriekšējām Saeimas vēlēšanām pati pirmā JL un Tautas partijas pārstāvju tikšanās (Einars pats todien uz randiņu netika, viņa vietā ieradās Eināra labā roka un Repšes kreisā kāja Dans Titavs) norisinājās bijušo čekas nagu maukoņu Šabašova un Komogorceva namiņā.

Nieks par to, ka par šādiem gājieniem kapā kā ventilators grozās kādreizējais disidents un Einara bijušās laulenes tēvocis Gunārs Astra, jāmāk taču okupantu varmākām piedot un nav ko visu laiku nemitīgi urķēties netīrajā vēstures mēslainē.

Turklāt mūsu Repše ir smuks. Meičas krīt uz mūslaiku varoni kā zilās dullās mušas, ne velti Einars ir trīskārt precējies un vēl vairāk brūtējies. Tik izcila tautas darboņa genofonds ir liekams lietā, cik vien tas ir iespējams. Un nieks par to, ka kāda atvasīte pēcāk žēlojas, ka papu nav redzējusi gadiem, nav baudījusi viņa pašrocīgi parakstītās alimentu naudas saldmi, galvenais, lai Repšes asinis neiet postā un zudībā.

Un atšķirībā no citiem partiju vējagrābšļiem Einars Repše ir stabils. Nu vismaz tikpat stabils, cik latvju latiņš, un nemaz nemēģiniet klausīties to pašmāju uzņēmējus — eksporta preču ražotājus, ka stabils lats ir tīrais vājprāts un mīnuss Latvijas ekonomikai. Visi taču labi atminas to nelielo rūgtumiņu un lielo, vareno prieku, repsīšus pret latiņiem mainot un Latvijas latus kabatā berot.

Repše gan strādā (tēlot varoni ir pārcilvēcīgs darbs), gan arī atpūšas, un tas ir stabili. Indivīda tiesības uz atpūtu garantēja pat PSRS konstitūcija, bet tagad šādu likumu blāķis izaudzis Bābeles torņa izmēros. Ja premjers Repše stabili noteic, ka viņa darbalaiks beidzas pulksten 17, tad tā arī ir. Jedritvai mietiņ, lai nāk kauč vai grēku plūdi un visas viesuļvētras vienkopus, Repše ies mājās un pūtīsies, jo kuram gan tāds pārstrādājies jefiņš ir vajadzīgs?





Rekviēms dārgajam aizgājējam

Mūsu varonim allažiņ ir gatavi doties talkā sponsori. Jūs taču visi redzat, ka «cilvēkam latam» naudas ir kā spaļu, viņš pērk ekskluzīvus mocīšus, autiņus un miljonāra jahtu, bet zemes īpašumos var droši mēroties ar pašu baronu Bundulu. Un viņa mantiskais stāvoklis ir nodrošināts uz daudziem gadiem. Tas ir fakts, jo tikko dārgajam Einariņam pietrūks naudiņas savu iegribu apmierināšanai, viņš pasvilps savai tautai, un sirmās māmuļas vilks ārā no pagultes zeķi ar savai pēdējai gaitai ietaupītajiem grašiem, bet vīri krekstēdami rakāsies zem līkās bumbieres, tur, kur litra «bankā» paslēpta naudiņa dēla nākotnes studijām.

Neraugoties uz visām iepriekšminētajām pozitīvajām īpašībām, Eināra Repšes liktenis būs sūrs un grūts. Jo jau patlaban var prognozēt šīs apžilbinoši spozmās zvaigznes rietu, turklāt ir iespējams, ka no zvaigznes atteiksies un atdalīsies tās aste (palīgi, pakalpiņi, sekotāji — politzvaigžņu svarīgākā sastāvdaļa). Tā kā Repšes vadītajai partijai nākamajā Saeimā ir atvēlēts opozīcijas aizgalds, tad mūsu Varoņa liktenis (tā bieži ar «lāčplēšiem» gadās), iespējams, būs traģisks. Parlamenta solā nespēdams nosēdēt (tā jau nesen notika; laikam kāda dibena vaina), Repše no mandāta atteiksies. Pēc tam, iespējams, partijas «partaigenoses» šo varoni pasludinās par vainīgu JL postā un iesviedīs tumšajā aizmirstības dzelmē.

Ir dzirdēts, ka sabiedrības vairākumam dīvainīši patīk, arī pats ne reizi vien esmu sajūsminājies par šāda veida īpatņiem. Bez viņiem mūsu dzīve būtu tik blāva kā miglas ķēms un pelēka kā vadmala. Vai tad jūs varat iedomāties Māri Grīnblatu rullējam uz japāņu mocīša, Aināru Šleseru ar bereti uz vienas auss dziļdomīgi staipāmies pie molberta vai Aigaru Kalvīti graizām tēvzemes tumīgos padebešus ar helikopteru? Einaram Repšem ir Latvijas atjaunotās valsts pilota licence «Numur viens», tāpēc arī skauģu bari tur apakšā kvankšķ tik pikti uz cēlajiem debesu kamieļiem.

Runājot par tiem daudzajiem Repšes skauģiem — ērgļi lido augstu, bet suslikus toties neiesūc reaktīvajos dzinējos.



P. S. Gadījumā, ja politiskais provaiders «Delna» šo rakstu neiegrāmatos partijas «Jaunais laiks» priekšvēlēšanu izdevumos, raksta autors patur sev tiesības sūdzēties Sorosu Džordžam un Ēlertu Sarmītei.







AFI repse



Edgars Kulmanis / VENTAS BALSS
28.februāris 2023, 23:22 | links
 
Davis-Di [28.02.23]: bet austrālija ir top vieta indīgo mošķu ziņā, bij man kkur grāmata "Dangerous australians", tur par visiem šiem bij aprakstīts

svens76, 28.februāris 2023, 22:59

Tur noteikti ir skarbi krokodili, indīgie zirnekļi, čūskas, haizivis, medūzas, citas indīgas zivis un visbeidzot sausums.
Tur parast letiņš bez pavadības ilgi neizdzīvotu brīvā dabā, ar izņēmumiem, kā Arvīds Blūmentāls jeb plašāk pazīstams kā Krokodilu Dendijs jeb Krokodilu Harijs, jo Krokodilu Dendijs bija kino tēls par Krokodilu Hariju!
tur visa mošķu esence sakoncentrēta:)
28.februāris 2023, 23:14 | links
 
bet austrālija ir top vieta indīgo mošķu ziņā, bij man kkur grāmata "Dangerous australians", tur par visiem šiem bij aprakstīts

svens76, 28.februāris 2023, 22:59


Tur noteikti ir skarbi krokodili, indīgie zirnekļi, čūskas, haizivis, medūzas, citas indīgas zivis un visbeidzot sausums.
Tur parast letiņš bez pavadības ilgi neizdzīvotu brīvā dabā, ar izņēmumiem, kā Arvīds Blūmentāls jeb plašāk pazīstams kā Krokodilu Dendijs jeb Krokodilu Harijs, jo Krokodilu Dendijs bija kino tēls par Krokodilu Hariju!
28.februāris 2023, 23:10 | links
 
tur koraļlu rifos to mazo smuko dzeltenzilo astoņkājīti redzēju. tā jau jauks bez gala pēc izskata, tā vien paglaudīt gribas. tik tāds sīkums ka šim indes tik daudz lai pāri 20 pieaugušu cilvēku nogalinātu. paralīze un elpošanas apstāšanās pēc paglaudìšanas:)
svens76, 28.februāris 2023, 22:54


Tur vispār sakoncentrēti neskaitāmi indīgākie dzīvnieki uz Zemes, pat vienīgais indīgais zīdītājs, pīļknābis, un tam ir viena no sāpīgākajām indes iedarbībām, pat morfīns nepalīdz. Kā man savulaik stāstīja viens Austrālijas letiņš, kurš tur dzimis, bet pārcēlās atpakaļ uz senču dzimteni: Latvija liekas kā paradīze, līdz šim viņš nezināja ka var tā mierīgi atgulties zālē vai pludmales smiltīs un stundām gulšņāt bez bailēm.
28.februāris 2023, 23:08 | links
 
Davis-Di [28.02.23]: atceros kad ap pusgadu nodziivoju Austrālijā, tur pat dārzu ravējot šie speciālos cimdos strādā, jo zemē alās ne sevišķi patīkami zirnekļi dzīvo:) sauļojoties uz verandas blakus krēslam no koka kkāda indīga čūska no koka nokrita, ātri aizmauca prom, es pat īsti sabīties nepaguvu. par ūdens iemītniekiem nemaz nerunāsim, to tur daudz un bīstamu, atceros kā nirēju vienu sadzēla box jellyfish, tam tur smagi gāja. un vēl visādi mošķi tur. bet tā man jau tā Austrālija dikti pie sirds gāja

svens76, 28.februāris 2023, 22:48

Savulaik LV pazīstams karpu makšķernieks no Astrahaņas atveda indīgu čūsku uz Latviju ietītu teltī netīšām, pēc tam bija Ugunsdzēsēju un Rīgas zooloģiskā dārza misija čūsku sagūstīt, kad tā izlīda dzīvoklī, jo atvēra telts somu žāvēt! Baumas klīst dažādas, bet makšķernieks šortos ne pārāk siltā laikā ārā tusējies līdz čūsku sagūstīja.
bet austrālija ir top vieta indīgo mošķu ziņā, bij man kkur grāmata "Dangerous australians", tur par visiem šiem bij aprakstīts
28.februāris 2023, 22:59 | links
 
atceros kad ap pusgadu nodziivoju Austrālijā, tur pat dārzu ravējot šie speciālos cimdos strādā, jo zemē alās ne sevišķi patīkami zirnekļi dzīvo:) sauļojoties uz verandas blakus krēslam no koka kkāda indīga čūska no koka nokrita, ātri aizmauca prom, es pat īsti sabīties nepaguvu. par ūdens iemītniekiem nemaz nerunāsim, to tur daudz un bīstamu, atceros kā nirēju vienu sadzēla box jellyfish, tam tur smagi gāja. un vēl visādi mošķi tur. bet tā man jau tā Austrālija dikti pie sirds gāja

svens76, 28.februāris 2023, 22:48


Savulaik LV pazīstams karpu makšķernieks no Astrahaņas atveda indīgu čūsku uz Latviju ietītu teltī netīšām, pēc tam bija Ugunsdzēsēju un Rīgas zooloģiskā dārza misija čūsku sagūstīt, kad tā izlīda dzīvoklī, jo atvēra telts somu žāvēt! Baumas klīst dažādas, bet makšķernieks šortos ne pārāk siltā laikā ārā tusējies līdz čūsku sagūstīja.
28.februāris 2023, 22:54 | links
 
svens76 [28.02.23]: jegersz [28m]: Protams,ka ir reģioni,kur rāpuļus lieto uzturā. Tomēr tur pavāri pārzin ko var un ko nevar. Raimis taisījās uzkost jēlus rāpuļus.Neieteicu to darīt. Latvijā nav tropisko strautu.Bet ir grāvīši netālu no fermām.Tur protams nevajadzētu mēģināt padzerties.Bet meža strautiņos un avotiņos mierīgi. Ilgus gadus staigājot pa foreļupēm nācies simtām reižu padzerties gan strauta,gan avota ūdeni.Gan arī foreļupes ūdeni.Un nekas slikts nav noticis.

Bjorgvins, 28.februāris 2023, 20:53

Nu tu salīdzināji, Latvijā no jebkuras lielākās čuhņas var izlīst ar kājām 2h laikā līdz apdzīvotai vietai.
Latvijā nav tik daudz parazītu un baktēriju, nav indīgu zirnekļu un pa lielam indīgu čūsku, odze normālam vīram nav bīstama, apēst uzceptu var arī, arī jēlā nebūs tik daudz parazītu kā mazai anakondai.

Apmaldies kādā eksotiskākā valstī un tur jau ir citi izdzīvošanas principi, līdz ar to neminot detalizēti tavi ieteikumi ir bīstami dzīvībai!atceros kad ap pusgadu nodziivoju Austrālijā, tur pat dārzu ravējot šie speciālos cimdos strādā, jo zemē alās ne sevišķi patīkami zirnekļi dzīvo:) sauļojoties uz verandas blakus krēslam no koka kkāda indīga čūska no koka nokrita, ātri aizmauca prom, es pat īsti sabīties nepaguvu. par ūdens iemītniekiem nemaz nerunāsim, to tur daudz un bīstamu, atceros kā nirēju vienu sadzēla box jellyfish, tam tur smagi gāja. un vēl visādi mošķi tur. bet tā man jau tā Austrālija dikti pie sirds gāja
tur koraļlu rifos to mazo smuko dzeltenzilo astoņkājīti redzēju. tā jau jauks bez gala pēc izskata, tā vien paglaudīt gribas. tik tāds sīkums ka šim indes tik daudz lai pāri 20 pieaugušu cilvēku nogalinātu. paralīze un elpošanas apstāšanās pēc paglaudìšanas:)
28.februāris 2023, 22:54 | links
 
Tautas galu- visticamāk, jā. Politiskās nācijas ("latvijieši"- pēc "amerikāņi", "padomjisti" u.tml. analoģijas)- drīzāk nē, jo tādā scenārijā ir vienalga, kas te mīt, ka tikai jel kāda masa.. "Latviešu izcelsmes latvijietis"- man šis raisa skumju.
badapiicka, 28.februāris 2023, 22:35


Ko nu tik drūmi, ir bijuši daudz smagāki laiki, kad latviešu skaits samazinajās vēl krasāk, bet laiks atkal visu izlīdzina. Pie tam Latvijas ģeogrāfiskais stāvoklis ir tāds ka te vienmēr nākušas klāt daudz citas tautības un šķaidījušas mūsu asinis. Katrs var pastudēt savu ciltskoku un atradīs tur gan vāciešus, gan poļus un krievus, baltkrievus vai ukraiņus, leišus vai igauņus. Arī pašlaik pie mums uz dzīvi apmetās visdažādāko tautību pārstāvji, un ja šī zeme paīstam iepatīkas, tad ātri vien apgūst latviešu valodu un viņa bērni jau būs tādi paši pilntiesīgi latvieši kā mēs, bet mazbērnus jau pavisam nebūs iespējams atšķirt no mums "tīrajiem" letiņiem. Saprotams gaisu pamatīgi pabojā okupantu pēcteči, daudziem vēl tā pati impēriskā lielummānija un izredzēto kompleksiņi. Mierināt varam sevi ar faktiem ka viņu procentuāli paliek arvien mazāk.
28.februāris 2023, 22:50 | links
 
jegersz [28.02.23]: Protams,ka ir reģioni,kur rāpuļus lieto uzturā. Tomēr tur pavāri pārzin ko var un ko nevar. Raimis taisījās uzkost jēlus rāpuļus.Neieteicu to darīt. Latvijā nav tropisko strautu.Bet ir grāvīši netālu no fermām.Tur protams nevajadzētu mēģināt padzerties.Bet meža strautiņos un avotiņos mierīgi. Ilgus gadus staigājot pa foreļupēm nācies simtām reižu padzerties gan strauta,gan avota ūdeni.Gan arī foreļupes ūdeni.Un nekas slikts nav noticis.

Bjorgvins, 28.februāris 2023, 20:53

Nu tu salīdzināji, Latvijā no jebkuras lielākās čuhņas var izlīst ar kājām 2h laikā līdz apdzīvotai vietai.
Latvijā nav tik daudz parazītu un baktēriju, nav indīgu zirnekļu un pa lielam indīgu čūsku, odze normālam vīram nav bīstama, apēst uzceptu var arī, arī jēlā nebūs tik daudz parazītu kā mazai anakondai.

Apmaldies kādā eksotiskākā valstī un tur jau ir citi izdzīvošanas principi, līdz ar to neminot detalizēti tavi ieteikumi ir bīstami dzīvībai!
atceros kad ap pusgadu nodziivoju Austrālijā, tur pat dārzu ravējot šie speciālos cimdos strādā, jo zemē alās ne sevišķi patīkami zirnekļi dzīvo:) sauļojoties uz verandas blakus krēslam no koka kkāda indīga čūska no koka nokrita, ātri aizmauca prom, es pat īsti sabīties nepaguvu. par ūdens iemītniekiem nemaz nerunāsim, to tur daudz un bīstamu, atceros kā nirēju vienu sadzēla box jellyfish, tam tur smagi gāja. un vēl visādi mošķi tur. bet tā man jau tā Austrālija dikti pie sirds gāja
28.februāris 2023, 22:48 | links
 
2050. gadā latviešu skaits būs zem viena miljona. Praktiski tas nozīmē nācijas galu

andreiko, 28.februāris 2023, 18:20

Tautas galu- visticamāk, jā. Politiskās nācijas ("latvijieši"- pēc "amerikāņi", "padomjisti" u.tml. analoģijas)- drīzāk nē, jo tādā scenārijā ir vienalga, kas te mīt, ka tikai jel kāda masa.. "Latviešu izcelsmes latvijietis"- man šis raisa skumju.
28.februāris 2023, 22:35 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager