Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Mūsējie pirmie pēc pirmās dienas virsledus pč estiņos:)

andreiko, 25.februāris 2023, 16:41


Nevaru atrast bildi vairs, bet amīšu motiļa krājums laikam nepalīdzēja, vai arī kāds tomēr viesnīcai nostučīja ;D
25.februāris 2023, 17:49 | links
 
Mūsējie pirmie pēc pirmās dienas virsledus pč estiņos:)
25.februāris 2023, 16:41 | links
 
Slava Ukraini,slava naciji pizgec rozziskij federaciji.
25.februāris 2023, 14:43 | links
 
Kāds neviltots prieks ir piedzīvot šo brīdi un redzēt kā iet uz grunti šī pretīgā vatņiku impērija.Jānoliec galva to Ukrainu priekšā kas spēj izdarīt to ko visi rietumi gadu desmitiem nesaņēmās paveikt.
25.februāris 2023, 14:41 | links
 
Īsti neiebraucu Jāņa un Kārļa strīda sakumā vai tas ir kurš mērglis labāks vai vienkārši kādam poha pēc piektdienas.

Būtiskais, ko Jānis nepieminēja ir tas, ka Krievija vienmēr ir uzskatīta par augsta riska tirgu, to pierādīja arī 2008/2009 gada krīze, kad daudzi Krievijā zaudēja pasakainus līdzekļus, pēc 2014 pat muļķim bija skaidrs, ka Krievija ir augsta riska + tirgus, un ja liec visas olas vienā groziņā, jābūt tupam domāt, ka tās nesīs bezgalīgi peļņu, vienā mirklī tas groziņš nokrīt un visas olas saplīst. Ja esi uzņēmējs vai investors, tad tu uzņemies risku, tāpēc arī neesi darba ņēmējs un gūsti lielākus ienākumus, bet pie mums letiņiem daudzi par to aizmirst, bet vēlas bezgalīgu un lielu peļņu ātri par riskiem aizmirstot!
25.februāris 2023, 13:06 | links
 
FishMV [Vakar]: Aizgāju paskatīties uz mēslu. Protams arī tur bija putleristi savu padarījuši. Vietējie staigā un neredz trikoloras puķes. Protams es pilsoņa pienākumu izpildīju.
Un par politiku, sen jau nesekoju personālijām. Mairiz Briediz izcils piemērs tam.

mjuniorss, 24.februāris 2023, 15:08

Priekš kam to mēslu vispār šeit veda. Tas ir apmēram tā: kāds sasit kaimiņa auto, vai televizoru, tas izmet, bet mēs savācam lai citi apskatās.
Gandrīz kā tie kas visu vāc, pēc principa - gan jau noderēs.
Galvenais lai ar šo lūzni neievelkam šeit karu.Vajag vienreiz izbeigt šo mīzšanu! Ak kungs, nedarām to nedarām šito, nesakam to nesakām šito. Ka tik vatņiki nesatrakojas. Vajag tieši parādīt, ka pārejai pasaulei ir pie dirsas viņu kremlistu iebiedēšanas taktika.
Ļoti labi, ka atveda, lai redz. Man personīgi siltāk palika blakus tam lūznim, jūt to enerģiju, ko izstaro kritis vatņiks

Abavnieks, 24.februāris 2023, 15:43
precīzi Abavniek,šis ir kā vatņika jeb lutera purnu iebāzt viņa paša sūdos un noķert kaifu:D
25.februāris 2023, 12:09 | links
 
Nu zēni jūs laižat.Kamēr es vakar pa jūru,jūs kara gadadienu esat atzīmējuši ar tik produktīvu diskusiju.Vienkārši nav ko teikt.Viss ir pateikts.Un galvenais,katram sava taisnība.Ļoti saistoša ir Kārļa k un raiha diskusija.Abi jau saka daudz patiesu vārdu.Bet iejaucas klasika - raihs raugās no uzņēmēja skatu torņa,Kārlis no darba ņēmeja vai pašnodarbinātā( īsti nezinu,varbūt precizēs). K. Markss to bija definējis kā šķiru cīņu.Jā,vēl būtu jāatzīmē jurcika66 maniakālā tieksme apkakāt Grabovski.Vienalga par ko visi diskutē, jurcikam mīļš ir tikai Grabovskis.Nu ko tev Normunds tādu ir izdarījis?Tavu meiteni izdrāzis? Pīrādziņu apēdis?Tavu aliņu izdzēris?
25.februāris 2023, 10:48 | links
 
Kārlis labāk lai bildē plikas dāmas, varbūt nebūs tik liels stress no tiem kas pārdzīvo biznesa problēmas kara dēl un dusmojas uz valdību. :)
25.februāris 2023, 10:10 | links
 
Visi soctīkli kaifā, visi staro- kāds gan malacis Kols! Tak palaidiet mani, Janku no Pārdaugavas (īpaši ja būšu iedzēris savus 300-400 gramus:)- es pateikšu 3x skaidrāk! Atraduši varoni! Ar ko viņš riskē, pasakot šos vārdus ? Ne ar ko, salīdzinoši ar robežsargu, jas to pateica! Viņam pat nepietika intelekta vismaz primitīvi nokopēt pateikto- nevis "pošol", bet "iģi"... Ak dies, tāds pats tups zābaks kā viņa tēvs...

Es arī šito pamanīju ....Ko lai saka, džeks piedzīvojis savu Lielāko dienu...
25.februāris 2023, 08:17 | links
 
Jautrākam rītam.

https://vm.tiktok.com/ZMYAWXhrB/
25.februāris 2023, 08:16 | links
 
Saruna aiziet tupikā, kad pāriet uz personālijām
25.februāris 2023, 06:57 | links
 
Pārlasu vēlreiz, strīds kurš ir labāks un kurš ir vēl daiļāks. Dzīva anekdot, bet es kā latgaliets saku čūļi pipši.. :D Mēs čaņgaļi ir labāki! Tā, ka Jūsu strīds ir bezvērtīgs šajā jautājumā!
25.februāris 2023, 04:08 | links
 
Lasu šo un es nekad , nekad nevarētu prognozēt! Raihs un Kārlis saiet ragos. Moins, zinu ar gadiem domas var mainīties, bet nacionālas intereses manī sēž dziļi. Labi, nevienmēr viņas ir pareizākās, bet bez viņām mēs latvieši esam nekas. Tāpēc saglabājam neatlaidīgi to.
Ar gadiem sīkākās diskusijās vairs nav vēlams ielaisties, jo vienmēr atradīsies kāds pret.
Šodien pie utainā tanka saliktas minimāli puķes un blje neviens nepamana ka ir trikolor puķes uzliktas, trīs reizes skatījos uz krievu vēstniecību un salīdzināju karogu ar tām puķēm. Neizturēju un piegāju samīdīju. Ok, apkārtējie domāju tā arī nesaprata, kas notiek. Štrunts ar to, katrs redz ko sagrib.
Vīri, kaut kāda Liepnieka pēc sadirst cl.lv politisko flangu.. jopcik, to pat ekstrasensu cīņas nevarēja pareģot!
Par lapsu šis man ar besij, visur vaimanā, bet twiteri šad tad viņam ir pērļu graudi.
Veidemana, nacionāliste super, bet tiklīdz atver muti par medībām es tupāku cilvēku neesmu redzējis.
Mairiz Briediz..
Nu kā, lai novelk to strīpu, strikti? Un likt galvu savu par kāda aizstāvi, lai te sadirstos?! :))
Man šķiet ir par daudz ieņemts vai arī sen nav kūl izšauta..
25.februāris 2023, 03:59 | links
 
Un vēl pēdējais ķirsītis uz tortes, Kārli. Lai mēs pabeigtu šo sarunu uz pareizās nots, zemāk linkā viens tava amata brāļa foto no šī paša tava tā dēvētā pro ukraiņu saita, jo tāds tas ir tikai tavā iedomu pasaulītē.

https://sight.photo/photos/7295847/

С Днём защитника Отечества, biedri Карлис! :)
25.februāris 2023, 02:21 | links
 
Tikai nedirs divsimtais ;) saita īpašnieki ir privātpersonas, nekāda sakara ar propagandistiem, pie tam serveris nebāzējas raškā. Jā saziņa tur ir krievu valodā, publicējas visi no bijušās padomijas un arī sen emigrējušie. Jau kopš Krimas aneksijas esmu izdzēsies no neskaitāmiem fotosaitiem kuri atbalstīja putlera politiku. Šis ir viens no pēdējiem kur esmu palicis, tiesa jau sen nepublicējos, pēdējā publikācija vēl pirms 24.02.2022. Vienīgais ko izdarīju profilbildes vietā ieliku Ukrainas karogu, vienkārši atbalstam un lai vateņi iet ar līkumu. Redzu tev uztrauc un tracina Ukraiņu akrogs, tā ir viena no pirmajām vateņu pazīmēm, tā šie sevi nodod.
25.februāris 2023, 02:12 | links
 
Dārgais Kārli.

Tava atbilde par īpašu intelektu neliecina, īpaši tas, ka tu sarunu uzsāc nosaucot mani par pamuļķi.

Saits taču ir krievu. Tā īpašnieki ir krievi. Tendēts uz krievu publiku. Viss krievu valodā.
Kas tieši nav skaidrs?

Absolūtā divkosība no tavas puses.

Ja tev uzrakstīs vatenis un piedāvās 300 pakas, lai tu brauktu uz vatastānu bildet maskavas ielas kādam propagandas žurnalam, es ar garantiju varu apgalvot, ka tu jau rīt apkāries ar objektīviem sēdēsi lidaparātā ceļā no Viļņas uz Maskavu.

Starp citu tev kā īstam urrāpatriotam visur sabāzti ukrainas karogi, šis nav vienīgais saits. Arī facebook profilā tev ir urrāpatriotu simbols. Kas, ja godīgi, ari par īpasu intelektu neliecina.

Pieļauju, ka tu guli naktī ietinies sedziņā ukrainas krāsās un norausti nevis uz pupainu veceni, ka to dara īsti džeki, bet gan uz saspridzinātu krievu tanku. :)

Miers ar tevi Kārli un čuči saldi. Šodien dziriņa tev aptumšojusi veselo saprātu bet cik gan tādam skalubuntem kā tev vajag, 200 grami un izlien āža kāja :)
25.februāris 2023, 02:02 | links
 
Karlis_K [25.02.23]: Eu šitas jau vairs nav liepnieka bet gobzema stiliņš, tas ar regulāri sevi spodrina, kāds super puper malacītis :))
Perfekta "argumentācija", protams! Noceļu cepuri! Docenta stils, tikai "patriotiskos" noskaņojumos.
25.februāris 2023, 01:54 | links
 
Man ir 50 gadi, uzturu formā savu biznesu, makšķerēju 2,5-3 mēnešus gadā(turklāt ne Latvijā), 5x nedēļā eju uz sporta zāli , dzīvoju viens lielā privātmājā, piektdienās arvien eju uz naktsklubiem, utt. Un tad atnāk kārlis un pasaka, ka es esot nodzēries idiots. Nu tā kaut kā...
raihs, 25.februāris 2023, 01:18


Eu šitas jau vairs nav liepnieka bet gobzema stiliņš, tas ar regulāri sevi spodrina, kāds super puper malacītis :))
25.februāris 2023, 01:48 | links
 
Pamuļķi 200, varbūt apskaties tā saita titulbildi? ;) Ogres fotogrāfa reportāžas foto no mītiņa pie raškas vēstniecības pērn neilgi pēc kara sākuma. Mītiņš Ukrainas atbalstam. Saita administrācija ir Ukrainas pusē. Neesmu no tiem liekuļiem kuri kategoriski atsakās lietot krievu valodu, nē es to lietoju katru dienu, saziņā gan ar ukrainas gan krievu kolēģiem, normālajiem, ne jau putinistiem. Esmu kategoriski pret komunikācijai krieviski ar mūsu slinkajiem vateņiem, kuri nejēdz iemācīties valsts valodu vairāk ka 30 gadu laikā.
25.februāris 2023, 01:45 | links
 
https://sight.photo/photos/7087091/?from=users%2F106625%2F%3Fcategory_id%3D3

Pro fotogrāfs Kārlis_K citiem pārmet sadarbību ar vateņiem.

Pats tai pašā laikā lādē savus darbiņus uz foto šāringa lapeles, kura ir krievu valodā un kura ir viennozīmīgi tendēta uz krievu publiku un krievu valodā runājošiem klientiem.

Kāda divkosība. :)
Šahs un mats
25.februāris 2023, 01:39 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager