Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Man ir 50 gadi, uzturu formā savu biznesu, makšķerēju 2,5-3 mēnešus gadā(turklāt ne Latvijā), 5x nedēļā eju uz sporta zāli , dzīvoju viens lielā privātmājā, piektdienās arvien eju uz naktsklubiem, utt. Un tad atnāk kārlis un pasaka, ka es esot nodzēries idiots. Nu tā kaut kā...
25.februāris 2023, 01:18 | links
 
Resnums un neglītums mani nekad nav satraucis, pats esmu kārns un neglīts :)) Žūpošana gan netīk, jo visu dzīvu esmu liecinieks kā veči kļūst par totāliem idiotiem alko ietekmē, kad nejēdz to lietot ar mēru. Likteņa ironija ka visi žūpotāji lepni apgalvo, ka tieši viņi nu māk lietot, un visi kā viens pirms baltajām pelītēm apgalvo, ka nekad tik tālu nenodzersies.
25.februāris 2023, 01:03 | links
 
+tev taču nav neviena pretargumenta, tu vienkārši klasiskajā docenta stilā piesējies vispārinātai frāzei...
25.februāris 2023, 01:00 | links
 
Karlis_K [25.02.23]: Ui ui tikai nevajag pāspīlēt, skatos liepnieka stiliņš smagi pielipis :) Nekad neesmu sludinajis par neviena nodevēja nošaušanu(ja viņš pats tikai nav aktīvi piedalījies kāda iznīcināšanā), man pat poh uz tiem, es tos ignorēju. No šodienas tu man vairs neeksistē, sorī vecīt, bet laiks pienācis, jo atklāji cik sapuvusi dvēsele. Pats vainīgs. Vienīgi varu ieteikt čut mazāk dzert, jo redzams cik smagi tas degradē tavu psihi, biji pavisam cits cilvēks.
Nu re, tev vēl tāpat kā docentam kā papildus argumentu manam alkohola patēriņam vajadzētu minēt , ka esmu arī resns un nesmuks! Augstākais līmenis argumentācijā! :) Ak dies, karl, vecums nenāk viens...
25.februāris 2023, 00:56 | links
 
Ui ui tikai nevajag pāspīlēt, skatos liepnieka stiliņš smagi pielipis :) Nekad neesmu sludinajis par neviena nodevēja nošaušanu(ja viņš pats tikai nav aktīvi piedalījies kāda iznīcināšanā), man pat poh uz tiem, es tos ignorēju. No šodienas tu man vairs neeksistē, sorī vecīt, bet laiks pienācis, jo atklāji cik sapuvusi dvēsele. Pats vainīgs. Vienīgi varu ieteikt čut mazāk dzert, jo redzams cik smagi tas degradē tavu psihi, biji pavisam cits cilvēks.
25.februāris 2023, 00:45 | links
 
Karlis_K [25.02.23]: Nu re cik jauki ka apstiprināji manas aizdomas, ka pie vajadzības rukāsi arī okupantu labā, ka tik bizness necieš ;)
Tu, izrādās, esi TIK tups, ka pat nespēj iedomāties sevi to cilvēku vietā, kuri zaudē visu savas dzīves darbu visa šī vājprāta dēļ. Un ir ļoti laimējies tiem, kuri nav savu biznesu saistījuši ar krieviju! Tādiem kā tev, protams, nav ko uztraukties - ne tu esi ko darījis, ne tu esi ko ieguldījis. Un lidz ar to tādām nullēm būt patriotiem ir ļoti vienkārši:)
25.februāris 2023, 00:41 | links
 
P. S. Te gribu precizēt, ka protams, ka slikti, ka kaut kādi mūsu sportisti, mūziķi un uzņēmēji savulaik ir saitījuši savu darbību ar krieviju. Bet vēl pirms dažiem gadiem tas bija normāls bizness. Gāze, metāli, degviela, spiets, utt. Un tad vienā brīdī tev pasaka - beigas vecīt, viss, ko tu darīji, vairs nestrādā, tev vairs nav variantu krievijā! Personiski arī man ir bijuši nopietni piedāvājumi izvērsties tur, bet paldies veselajam saprātam, es no tiem atteicos. Bet ja būtu piekritis? Bet ja būtu tur ieguldījis visu savu enerģiju un naudu? Ko tad? Un es zinu, ko "tad" - tad atnāktu lumpeņpeoletariāts Kārlis un pateiktu, ja Janka ir nodevīgs vatņiks bez principiem, un vēlams viņu nošaut... Tāds mums tas Latvijas "urrāpatriotisms" kārļa redzējumā...
25.februāris 2023, 00:34 | links
 
Nu re cik jauki ka apstiprināji manas aizdomas, ka pie vajadzības rukāsi arī okupantu labā, ka tik bizness necieš ;)
25.februāris 2023, 00:28 | links
 
Riebjas tā CL copy sistema, ka vairs nevar saprast, kurš ko kopē, postē, un kurš kam atbild! Aivar, labojies!
Par Kārļa postu. Uzreiz redzams, ka cilvēks nekad nav bijis uzņēmējs, nekad neko nav veidojis un radījis. Vienmēr bijis padotais. Un tādam cilvēkam ir ļoti viegli būt "principiālam", jo ne ar ko nav jāriskē, nekad nav jāzaudē. Nu pa lielam lumpeņproletariāts klasiskais, kurš ar lielāko prieku atņems tiem, kam vairāk, un atdos tiem, kam mazāk. Klasika. Tādiem cilvēkiem nekad nesapeast, ka esi ieguldījis visu savu dzīvi, laiku, enerģiju, talantu savā sporta veidā vai biznesā, bet kait kadas absurdu abstākļu sakritības pēc tev ir ir jāpadirš viss! Viss, ko esi darījis, viss, pēc kā esi tiecies! Vai sportā, vai mūzikā, vai biznesā! Bet tādi kā Kārlis līdz tam nenolaižās, jo tādi kā viņš nekad neko nav radījuši, nekad neko nav veidojuši, līdz ar to nav ko zaudēt! Un tādām nullēm ir ĻOTI viegli būt vai tēlot principiālos patriotus! Tieši tādus es neciešu visvairāk - tupas, aprobežotas viduvējības
25.februāris 2023, 00:15 | links
 
osis [24.02.23]: Šis man patika!https://zinas.tv3.lv/arvalstis/krievu-kugi-ej-nah-rihards-kols-ar-slaveno-teicienu-pasuta-krievijas-edso-delegaciju/
Visi soctīkli kaifā, visi staro- kāds gan malacis Kols! Tak palaidiet mani, Janku no Pārdaugavas (īpaši ja būšu iedzēris savus 300-400 gramus:)- es pateikšu 3x skaidrāk! Atraduši varoni! Ar ko viņš riskē, pasakot šos vārdus ? Ne ar ko, salīdzinoši ar robežsargu, jas to pateica! Viņam pat nepietika intelekta vismaz primitīvi nokopēt pateikto- nevis "pošol", bet "iģi"... Ak dies, tāds pats tups zābaks kā viņa tēvs...
24.februāris 2023, 23:57 | links
 
Kārļa arguments to nelasīt, jo nepatīk autors, ir, nu teiksim...nu...vārdu sakot, prasās pēc bildes...
raihs, 24.februāris 2023, 14:38


Redzi nekad nesapratīsimies, jo mums ir parāk atšķirīgs skats uz politiku. Esmu principiāls, pat pārāk, nekad neatbalstīšu neliešus kuri sadarbojušies ar kremlistu partijām. Nekad! Tev redzu vienalga, esi bezprincipiāls, to jau atklāji pavasarī, kad atbalstīji ka daži mūsu sportisti kara laikā turpina braukt uz rašku peļņā. Vienalga, ka krievi slepkavo ukraiņus, izklaidēt šamēju publiku un kārt kolorado lenti pie krūts 9.maijā ir apsveicama lieta. Nauda nesmird tā teikt. Pilnīgi iespējams, ja rīt tev uzzvanīs no raškas vēstniecības un pasūtīs kaudzi ar medālīšiem "За взятие Риги" par pasakainu summiņu, tad saprotams neatteiksies.
Otrkārt esi pārāk emocionāls savā politiskajā izvēlē, lēkā no viena grāvja otrā, pārāk uzķeries uz populistisku muldēšanu. Savulaik ievēlēji kaimiņu&gobzemu, nu bijušos tautpartijas un lembja cilvēkus, cerot ka tie kā laimes lācis visu atrisninās. Vienalga, ka tautpartija savulaik ievilka Latviju visdziļākajā dirsā-krīzē. Nešaubos ka nu sekosi muldoņam un populistam liepniekam, ievēlēsi viņa bīdītus lembergistus vai citus ākstus.
Arī tava vaimanāšana, ka nu ir viss cauri, neviens vairs Latviju neglābs, jāmuk prom, ir maigi izsakoties muļķīga, kā tirgus tantei. Nekad nedomāju ka pievienosies visirslikti klubiņam.
24.februāris 2023, 23:53 | links
 
Vajag vienreiz izbeigt šo mīzšanu! Ak kungs, nedarām to nedarām šito, nesakam to nesakām šito. Ka tik vatņiki nesatrakojas. Vajag tieši parādīt, ka pārejai pasaulei ir pie dirsas viņu kremlistu iebiedēšanas taktika.
Ļoti labi, ka atveda, lai redz. Man personīgi siltāk palika blakus tam lūznim, jūt to enerģiju, ko izstaro kritis vatņiks
Abavnieks, 24.februāris 2023, 15:43


Precīzi! Jau vasarā, kad gāza okupantu fallu, bars ar lupatām (grūti tos nosaukt par latviešiem) kauca ka nu tik būs, nu tik mums atriebsies, metīs atombumbu, vai vai vai, nevajag tā naidoties u.t.t.
Ukraina visai pasaulei parādīja kāds mīslis un tizlenis ir krievu okupants. Tie sūdi saprot tikai spēka valodu, kā jau gopņiki. Kols vakar lieliski nodeva, iepriekš ja nemaldos Slovākijas viens ministrs vai premjers arī pasūtīja publiski visus orbānus/berluskonus un raškas fanus kuģa virzienā. Diplomātisku un korektu sarunu laiks ar rašku ir beidzies!
24.februāris 2023, 23:36 | links
 
Zaparožejas apgabals, līdzenumi. Minu šis būs viņu lauciņš..

mjuniorss, 24.februāris 2023, 20:42

stepe viennozīmīgi, bet tikai tur, kur tie varēs pārvietoties. 60+ tonnas nav joks pavasara šķīdonī un vēl melnzemē pie tam. pagaidām drīzāk ieraksies un sēdēs aizsardzībā, pagaidīs kad vairāk sabrauks.
Tikai subjektīvs pieņēmums, ukraiņi paši zina labāk kur un kā.
24.februāris 2023, 23:34 | links
 
 
Toties grabovskim krievu salašņas ir labākie čomi un par to nemaz nekautrējas, gan jau tos fašistus ar ziediem te sagaidītu
24.februāris 2023, 21:06 | links
 
Zaparožejas apgabals, līdzenumi. Minu šis būs viņu lauciņš..
24.februāris 2023, 20:42 | links
 
Nu ko Poļi piegādāja pirmos Leopard 2, kamēr mūsu "inteliģence", ja tā var teikt uzliek publisku lāstu Putinam!

Abrams pirmie krievu T-72 utilizēja bez problēmām, runā ka Leopard 2 esot daudz labāks, nepacietīgi gaidu ziņas no frontes, kā krievu salašņas čīkstēs!
24.februāris 2023, 19:10 | links
 
jegersz [24.02.23]: Neviens neapstrīd Krievijas armijas lielumu, bet tagad noteikti apstrīd tās profesionalitāti! Atceraties, lai lielus spēkus izvērstu vajag lielu teritoriju, tad ņemiet vērā, ka Latvija ir aizaugušu mežu, purvu pārklāta un tas apgrūtinās frontes virzību un veiksmīgi var izmantot diversiju grupu taktiku pret uzbrucēju, līdzīgi kā to darīja arī Ukraiņi, tad nu lūk, ja kāds ir pasekojis NBS mācībām un tehnikai, tad ir skaidrs, ka mūsējie to aizsardzības taktiku ir mācījušies jau 15+ gadus, tad nu lūk Krievija lielus spēkus izvērst Latvijā nespēs un ja arī mēģinās tad viņiem nāksies braukt un kāpt pāri savējo līķiem, kas viņus "ļoti" motivēs!
Izskatās, ka vatēm uztrauc tas, ka jākāpj pāri savējo līķiem? Aitu bars, mežoņi un vienkārši dumji rādījumi. Tik daudz intervijas ar gūstekņiem redzētas, nu nav tur kaut cik inteliģences. Tad ko brīnīties par izvarošanām, kakāšanu gultā un trauku mazgāšanas līdzekļu dzeršanu. Nekādas pašcieņas, kā vīriešiem un karotājiem, bet diemžēl tāda tā banda ir.
24.februāris 2023, 18:46 | links
 
Neviens neapstrīd Krievijas armijas lielumu, bet tagad noteikti apstrīd tās profesionalitāti! Atceraties, lai lielus spēkus izvērstu vajag lielu teritoriju, tad ņemiet vērā, ka Latvija ir aizaugušu mežu, purvu pārklāta un tas apgrūtinās frontes virzību un veiksmīgi var izmantot diversiju grupu taktiku pret uzbrucēju, līdzīgi kā to darīja arī Ukraiņi, tad nu lūk, ja kāds ir pasekojis NBS mācībām un tehnikai, tad ir skaidrs, ka mūsējie to aizsardzības taktiku ir mācījušies jau 15+ gadus, tad nu lūk Krievija lielus spēkus izvērst Latvijā nespēs un ja arī mēģinās tad viņiem nāksies braukt un kāpt pāri savējo līķiem, kas viņus "ļoti" motivēs!
24.februāris 2023, 18:38 | links
 
Jāaizbrauc tam mēslam jāuzsplauj.
24.februāris 2023, 18:24 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager